Inici>Subscripcions i serveis

Preus de Square per a restaurants

Esbrina quina és la teva comissió de processament i cost mensual amb Square per a restaurants.

Punts de venda i dispositius

Square per a restaurants Plus té un cost mensual de subscripció per punt de venda que inclou terminals il·limitats amb Aplicació de TPV per a Restaurants. El preu final de la subscripció encara s’ha de determinar després de la versió Beta.

Nota: el preu de la subscripció és el mateix per a tots els punts de venda del teu compte. Per exemple, si un punt de venda té una subscripció al pla Plus de Restaurants, un altre punt de venda del mateix compte no tindrà accés al pla Gratuït de Restaurants.

Comissió per transacció

Quan acceptis un pagament amb targeta lliscada, introduïda o apropada amb aplicació de Square per a restaurants, la comissió serà de l’1,25% +5c per transacció. Per a tots els altres tipus de transaccions (com ara els pagaments introduïts manualment), pagaràs la comissió per transacció estàndard de Square.

Tipo de pago Comisión
Tarjetas con Chip y PIN insertadas 1,25 % + 0,05 € por pago
Tarjetas y dispositivos sin contacto 1,25 % + 5 c por pago
Tarjetas de banda magnética 1,25 % + 5 c por pago
Tarjetas para usar en teclado con la aplicación Square TPV 1,25 % + 25 c para tarjetas europeas y 2,9 % + 25 c para pagos con tarjetas no europeas
Ventas en línea Square 1,25 % + 25 c para tarjetas europeas y 2,9 % + 25 c para pagos con tarjetas no europeas
API de comercio electrónico de Square 1,25 % + 25 c para tarjetas europeas y 2,9 % + 25 c para pagos con tarjetas no europeas
Efectivo registrado, cheques y otras formas de pago Gratis

Servei d’Atenció al venedor prioritària les 24 hores

El teu compte de Square per a restaurants inclou un servei d’Atenció al venedor les 24 hores. Pots trucar a l’equip d’assistència fent servir el teu codi únic de client, sigui l’hora que sigui, i t’ajudarem a resoldre les incidències tècniques que tinguis. El nostre equip és aquí per ajudar-te a posar-ho tot en marxa de nou.

No trobes el que necessites?