Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Preus de Square per a comerços

El cost de la subscripció mensual a Square per a comerços depèn del pla que triïs i del nombre de punts de venda que tinguis actius a Square. El pla Gratuït de Square per a comerços no té cap cost i funciona amb comptes amb un únic punt de venda. El pla Plus de Square per a comerços té un cost de 49 € + IVA al mes per punt de venda. Més informació sobre les diferències entre Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Consulta més informació sobre comença amb Square per a comerços i l’ús de la codis de dispositiu per iniciar la sessió a l’aplicació de TPV per a comerços.

Punts de venda i dispositius

Per a cada punt de venda que disposa del sistema avançat d’inventari del pla Plus de Square per a comerços, la quota de subscripció és de 49 € + IVA, que es cobra el primer dia de mes.

Pots gestionar la configuració del dispositiu i les subscripcions des del tauler de control en línia de Square.

Aquí tens alguns exemples de com funciona la facturació amb el pla Plus de Square per a comerços.

Punts de venda Cost
1 punt de venda 49 € + IVA x 1 = 49 € + IVA
2 punts de venda 49 € + IVA x 2 = 98 € + IVA
3 punts de venda 49 € + IVA x 3 = 147 € + IVA

Comissió per transacció

Quan introdueixes o apropes la targeta del client a través de Pla Plus de Square per a comerços per a iOS, la comissió serà de l’1,15 % + 0,05 € per transacció. Quan fas servir el pla Gratuït de Square per a comerços per lliscar, introduir o apropar la targeta del client, la comissió per transacció serà de l’1,25 % + 0,05 €. Per a tots els altres tipus de transaccions (com ara sense targeta, amb Terminal virtual o factures), pagaràs la comissió per transacció estàndard de Square.

Comissió Tipus de pagament
1,15 % + 0,05 € Amb el pla Plus de Square per a comerços, processa pagaments amb targetes sense contacte (NFC), fent lliscar targetes de banda magnètica i inserint o fent lliscar targetes amb xip
1,25 % + 0,05 € Amb el pla Gratuït de Square per a comerços, processa pagaments amb targetes sense contacte (NFC), fent lliscar targetes de banda magnètica, inserint o fent lliscar targetes amb xip i amb targetes regal de prepagament
2 % Amb el pla Plus o el pla Gratuït de Square per a comerços, pots introduir les dades de les targetes manualment
2,5 % Amb el pla Plus o Gratuït de Square per a comerços i Factures Square, pots processar transaccions amb targetes desades i pagaments amb Terminal virtual

* La comissió de l’1,15 % + 0,05 € pels pagaments amb xip o sense contacte s’aplica als que es processin amb la sessió iniciada en un compte que tingui el pla Plus de Square per a comerços al TPV de Square per a comerços. Si fas servir la versió gratuïta del TPV Square o de Square per a comerços, pagaràs la comissió per transacció estàndard de l’1,25 % + 0,05 € per aquests pagaments.

A més, si la subscripció de Square per a comerços ha vençut o la dones de baixa, podràs continuar processant els pagaments amb el pla Gratuït de Square per a comerços, però la comissió tornarà a ser l’estàndard de l’1,25 % + 0,05 €.

Consulta més informació sobre com gestionar la Subscripció a Square per a comerços.

No trobes el que necessites?