Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Preus de Square per a comerços

El cost de la subscripció mensual a Square per a comerços depèn pel pla que triïs i el nombre de punts de venda que tinguis actius a Square. El pla Gratuït de Square per a comerços està disponible sense cap cost i opera amb comptes que disposin d’un únic punt de venda. El pla Plus de Square per a comerços està disponible per 49 € + IVA al mes per punt de venda. Pots consultar més informació sobre les diferències entre el Pla Gratuït i pla Plus de Square per a comerços.

Consulta més informació sobre comença amb Square per a comerços i l’ús de codis de dispositiu per iniciar la sessió a l’aplicació de TPV per a comerços.

Punts de venda i dispositius

Per cada punt de venda que disposa del sistema avançat d’inventari del pla Plus de Square per a comerços, la tarifa de subscripció és de 49 € + IVA, que es cobra el primer dia de mes.

Pots gestionar la configuració del dispositiu i les subscripcions des del Tauler de control en línia de Square.

Aquí tens alguns exemples de com funciona la facturació amb el pla Plus de Square per a comerços.

Punts de venda Cost
1 punt de venda 49 € + IVA x 1 = 49 € + IVA
2 punts de venda 49 € + IVA x 2 = 98 € + IVA
3 punts de venda 49 € + IVA x 3 = 147 € + IVA

Comissió per transacció

Quan acceptis un pagament amb targeta introduïda o apropada amb el Pla Plus de Square per a comerços per a iOS, la comissió per transacció serà de l’1,15 % + 0,05 €. Amb el pla Gratuït de Square per a comerços, en acceptar pagaments amb targeta lliscada, introduïda o apropada, la comissió per transacció serà de l’1,25 % + 0,05 €. Per a tots els altres tipus de transaccions (com ara els pagaments sense targeta, amb Terminal virtual o factures), pagaràs la comissió per transacció estàndard de Square.

Comissió Tipus de pagament
1,15 % + 0,05 € Amb el pla Plus de Square per a comerços, processa pagaments amb targetes sense contacte (NFC), fent lliscar targetes de banda magnètica i inserint o fent lliscar targetes amb xip
1,25 % + 0,05 € Amb el pla Gratuït de Square per a comerços, processa pagaments amb targetes sense contacte (NFC), fent lliscar targetes de banda magnètica, inserint o fent lliscar targetes amb xip i amb targetes regal de prepagament
2 % Amb el pla Plus o el pla Gratuït de Square per a comerços, pots introduir les dades de les targetes manualment
2,5 % Amb el pla Plus o Gratuït de Square per a comerços i Factures Square, pots processar transaccions amb targetes desades i pagaments amb Terminal virtual

* La comissió de l’1,15 % + 0,05 € per als pagaments amb xip o sense contacte s’aplica als pagaments processats quan s’ha iniciat la sessió en un compte del pla Plus de Square per a comerços al TPV de Square per a comerços. Si processes pagaments a la versió gratuïta del TPV Square o Square per a comerços, pagaràs la comissió de processament estàndard de l’1,25 % + 0,05 € per als pagaments amb xip o sense contacte.

A més, si la teva subscripció venç o et dones de baixa de Square per a comerços, encara podràs fer servir el pla Gratuït de Square per a comerços per a processar pagaments, però tornaràs a pagar la comissió per transacció estàndard de l’1,25 % + 0,05 €.

Pots obtenir més informació sobre com gestionar la Subscripció a Square per a comerços.