Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

Primers passos amb Gestió de clients

Les eines de gestió del client estan disponibles per a tots els comerços de Square gratuïtament.

Funcions de Gestió de clients

Tots els comerços de Square tenen accés a les eines següents.

Eina Descripció
Comentaris Envia un missatge privat als clients quan deixin comentaris o envia’ls un cupó per missatge.
Directori de clients Crea, importa i gestiona els perfils dels clients. Desa targetes de pagament, consulta l’activitat de fidelització i de Màrqueting Square, dona una ullada i respon els comentaris, i també forma grups per tenir els perfils de client organitzats. A més, pots aplicar filtres per consultar informació detallada d’un client durant un període de temps determinat, com ara els articles que ha comprat, l’import dels pagaments que ha efectuat o els punts de venda que ha visitat.
Registres de clients Fes créixer la teva audiència de màrqueting mitjançant eines que permeten que els clients puguin registrar-se i subscriure’s a la teva llista de difusió.
Estadístiques del client Es tracta d’estadístiques sobre la satisfacció dels clients, sobre els clients nous i recurrents, i sobre la freqüència de les visites.
Perfils Prèmium Són els Perfils de clients que inclouen una llista d’activitats completa amb l’historial de transaccions, la mida mitjana de les compres, informació i estadístiques. Quan aquesta funció està habilitada, tens la responsabilitat de complir les lleis de privacitat vigents, incloent-hi el manteniment d’un avís de privacitat respecte del client pel que fa a la recollida i l’ús de les seves dades. Pots optar per activar o desactivar aquesta funció en qualsevol moment. A l’hora de processar les dades dels clients, assegura’t de complir amb les lleis de privadesa aplicables.

No trobes el que necessites?