Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vista general

Primers passos amb Gestió de clients

Les eines de gestió del client estan disponibles per a tots els comerços de Square gratuïtament.

Funcions de Gestió de clients

Tots els comerços de Square tenen accés a les eines següents.

Eina Descripció
Comentaris Envia un missatge privat als clients quan deixin comentaris o envia’ls un cupó per missatge.
Directori de clients Crea, importa i gestiona els perfils dels clients. Desa targetes de pagament, consulta l’activitat de fidelització i de Màrqueting Square, dona una ullada i respon els comentaris, a més de formar grups per tenir els perfils organitzats. També pots aplicar filtres per consultar informació detallada d’un client durant un període de temps determinat, com ara els articles que ha comprat, l’import dels pagaments que ha efectuat o els punts de venda que ha visitat.
Registres de clients Fes créixer la teva audiència de màrqueting mitjançant eines que permeten que els clients puguin registrar-se i subscriure’s a la teva llista de difusió.
Estadístiques del client Es tracta d’estadístiques sobre la satisfacció dels clients, sobre els clients nous i recurrents, i sobre la freqüència de les visites.
Perfils Prèmium Són els Perfils de clients que inclouen una llista d’activitats completa amb l’historial de transaccions, la mida mitjana de les compres, informació i estadístiques. Quan aquesta funció està habilitada, tens la responsabilitat de complir les lleis de privacitat vigents, incloent-hi el manteniment d’un avís de privacitat respecte del client pel que fa a la recollida i l’ús de les seves dades. Pots optar per activar o desactivar aquesta funció en qualsevol moment. A l’hora de processar les dades dels clients, assegura’t de complir amb les lleis de privadesa aplicables.