Comença amb Cites Square a l’Square Terminal

Amb Cites Square a l’Square Terminal pots:

• Gestionar el teu negoci, des de les reserves fins al procés de pagament, en un sol flux de treball.

• Atribuir vendes i comissions als empleats corresponents.

• Accedir a informes segurs i fiables de les reserves, pagaments i rendiment del personal.

Registra’t a Cites Square

Per obrir Cites Square a l’Square Terminal, has de tenir el pla Gratuït, Plus o Prèmium de Cites Square. Si encara no ho has fet, registra’t a Reserves Square.

Configura l’Square Terminal

Configura el teu Square Terminal seguint els passos indicats, incloent-hi com configurar rebuts i accessoris, com ara un lector amb USB i una caixa.

Inicia la sessió a Cites Square a l’Square Terminal

Quan activis l’Square Terminal, se’t demanarà que completis alguns passos per configurar-lo. Segueix les instruccions per configurar l’hora, la zona horària, l’idioma i la wifi o l’Ethernet.

1. Abans de fer servir Cites Square a l’Square Terminal, hauràs d’actualitzar el programari del dispositiu a la versió més recent.

• Si acabes de rebre un Square Terminal nou, toca la fletxa enrere dues vegades per anar a la pantalla d’inici de sessió.

• Si ja has iniciat la sessió en un Square Terminal, tanca la sessió al dispositiu. Tot seguit, toca = Més, desplaça’t cap avall i toca Tanca la sessió i, a continuació, confirma-ho tornant a tocar Tanca la sessió.

• Depenent de la versió de programari que tinguis, és possible que hagis d’actualitzar el dispositiu dues vegades.

2. Si ja tens un compte de Cites Square, només has d’iniciar la sessió al teu compte amb la teva adreça de correu electrònic. Nota: l’inici de sessió amb un codi de dispositiu encara no és compatible amb Cites Square.

3. Després d’iniciar la sessió, selecciona Cites Square com a TPV. Si tens diversos punts de venda, selecciona el punt de venda adequat.

Navega pel calendari

El calendari t’ajuda a gestionar la jornada, la setmana i el mes amb un cop d’ull i se sincronitza amb el Tauler de control en línia de Cites i amb qualsevol altre dispositiu que facis servir per gestionar les cites.

Consulta les cites per dia, setmana o llista. Fins i tot pots canviar a la vista diària per veure els calendaris de fins a 20 empleats a la vegada.

Si has activat les sol·licituds de confirmació, també veuràs l’estat de confirmació de cada cita al calendari. Les cites confirmades tindran una marca de verificació al costat i les no confirmades, un signe d’interrogació.

Gestiona les cites

La mida de la pantalla tàctil del terminal et permet crear, modificar i eliminar cites fàcilment per a tu o els empleats.

Per crear una cita nova:

1. Toca + o mantingues premuda la franja horària que vols > toca Crea una cita nova.

2. Afegeix un client que ja tinguis buscant el seu nom, adreça electrònica o número de telèfon, o bé crea un nou perfil de client.

3. Fes servir el selector de dates per triar la data i l’hora > afegeix un o més serveis.

4. Selecciona quin és l’empleat que se n’encarrega > Desa.

5. Toca Tipus de notificació per seleccionar si vols notificar el client i la manera de fer-ho.

6. Toca Crea una cita.

Per modificar o cancel·lar una cita ja creada, només cal que la toquis i facis qualsevol canvi a la pantalla de detalls de la cita.

Accepta pagaments a l’Square Terminal

Per acceptar pagaments amb l’Square Terminal:

1. A la pestanya Procés de pagament, introdueix un import personalitzat o afegeix un article de la Col·lecció d’articles.

2. Toca Cobra.

Apropar (Apple Pay, Google Pay o dispositiu sense contacte)
Per començar el pagament, demana al client que mantingui el dispositiu o la targeta a prop del símbol de pagament sense contacte que hi ha al centre de la pantalla.

Inserir (targetes amb xip)
La part frontal de la targeta amb xip ha de mirar cap amunt. Insereix-la a la ranura per a targetes amb xip i deixa-la allà fins que se’t demani que l’extreguis.

Lliscar (targetes de banda magnètica)
El lector per a targetes de banda magnètica es troba a la part dreta de l’Square Terminal. Has de fer lliscar la targeta amb la banda magnètica mirant cap a dins.

Gestiona les comandes

Pots manage your orders with Square a l’Square Terminal. Tria rebre alertes de noves comandes, imprimir automàticament els comprovants de comandes i cercar i filtrar les comandes en un sol lloc.

Per començar, ves a les seccions de Comandes del TPV per a Cites.