Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Presentem de nou la configuració de TPV Square

Aquesta guia t’ajudarà a començar i a treure el màxim profit de l’experiència amb l’aplicació de TPV Square.

Vista general

S’ha redissenyat la secció Configuració de TPV Square per simplificar el procés de configuració del compte i facilitar la feina al teu negoci de la millor manera, a més de fer que la gestió contínua de tot l’equip sigui bufar i fer ampolles. Un altre avantatge afegit és la personalització que permet la secció Configuració: tindràs accés a funcions millorades per ajudar-te a fer que el teu negoci sigui encara més fàcil de portar que abans. Per començar:

  1. Obre l’aplicació de TPV Square i toca ≡ Més per obrir el menú de navegació.

  2. Toca Configuració.

Cerca

La pàgina Configuració del TPV Square té un cercador per localitzar fàcilment la configuració fent servir les paraules clau més típiques. Per exemple, amb la paraula rebut apareixerà la secció Signatura i rebut de la pàgina Configuració.

Search in Settings

Procés de pagament

Trobaràs la configuració general i la informació relacionada amb els processos de pagament associats amb el TPV Square a la pàgina Procés de pagament de Configuració. Aquí, selecciona la configuració que vulguis, des de la configuració de l’impost sobre les vendes fins als tipus de pagament, i actualitza-la segons convingui. Per exemple, si vols modificar o actualitzar els tipus de pagament, selecciona Tipus de pagament i activa o desactiva els mètodes de pagament que s’adaptin millor al teu negoci.

Checkout in Settings

Components

A la pàgina Components de Configuració és on pots canviar el nom del dispositiu o connectar i gestionar els components compatibles de Square i/o de tercers necessaris per fer funcionar el teu negoci. Pots seleccionar Square Reader, Square Stand o connectar l’Square Terminal. També pots connectar components compatibles d’altres fabricants, com ara impressores, lectors de codi de barres, caixes o bàscules.

Hardware in Settings

Seguretat

A la pàgina Seguretat de Configuració és on pots configurar quins empleats poden accedir al TPV mitjançant les contrasenyes assignades. Per fer-ho, ves a Seguretat i activa ActivaContrasenyes i Permet la contrasenya de l’equip. A continuació podràs modificar i actualitzar la configuració de la contrasenya de l’equip compartida, així com quan caldrà una contrasenya per acceptar una venda.

Més informació sobre Gestió d’equips.

Security in Settings

Compte

A Compte, dins de Configuració, tens l’opció de consultar a quin correu electrònic està associat el teu compte i el punt de venda. També tens accés a la configuració General, que et permet modificar la informació del compte bancari i la configuració de la transferència.

Account in Settings

Clients

A la pàgina Clients de Configuració és on afegeixes i gestiones camps personalitzats associats als perfils dels clients del Directori, així com la recollida de dades dels clients. Per afegir un camp personalitzat, toca el botó Afegeix un camp personalitzat i facilita un nom i un tipus de camp abans de tocar Desa. També pots modificar i organitzar tots els camps personalitzats que ja tingui la secció Camps visibles. Per als usuaris d’iPad, aquests paràmetres apareixen com a Configura els perfils i Pantalla de registre.

Customers in Settings

Comandes

A la pàgina Comandes de Configuració pots gestionar la Creació de comanda i les Alertes i notificacions de comandes entrants al TPV Square.

  • Quan tries Activa la creació de comandes durant el procés de pagament, pots crear comandes a la botiga i per a la recollida a l’establiment.

  • Quan actives Permet les notificacions de comandes noves, les notificacions apareixen quan es rep una comanda.

  • Quan actives Permet les notificacions d’arribada per a la recollida a l’establiment, t’avisarà quan hagi arribat el client.

Orders in Settings

Complements

Els Complements de Square són eines dissenyades per a les necessitats del teu negoci. Des de la gestió d’equips fins a solucions de màrqueting, pots afegir eines al TPV per crear una solució integral.

Pots descobrir noves eines i afegir-les directament al TPV des de la col·lecció de complements. Qualsevol producte o funció que ja facis servir apareixerà com a Afegit a la col·lecció de complements. Aquests són alguns exemples del que trobaràs a la Col·lecció de complements.

Gestió de caixa

Activa la Gestió d’efectiu per fer un seguiment dels diners en efectiu que entren i surten de la caixa. Un cop activada, la configuració et demanarà que introdueixis l’efectiu inicial per defecte i si vols o no que s’enviïn informes automatitzats per correu electrònic cada vegada que es tanqui una caixa. Nota: aquesta configuració és exclusiva per a les tauletes i actualment no està disponible per a altres dispositius mòbils.

Cash Management in Settings

Targetes regal

Tria Ven targetes regal electròniques a la botiga. Tens l’opció de gestionar els dissenys de les targetes regal electròniques, els imports de càrrega mínims i màxims i una política personalitzada.

Gift Cards in Settings

Fidelització

Activa Permet que els clients es registrin al programa de fidelització per gestionar el programa de Fidelització Square associat al teu compte de TPV Square. També pots gestionar la pantalla de bescanvi de recompenses, juntament amb la configuració del temps d’espera de la pantalla.

Loyalty in Settings

Procés de pagament en línia

Crea i gestiona els enllaços de procés de pagament en línia tocant el botó Crea un enllaç, seleccionant l’objectiu de l’enllaç i introduint els detalls de l’article.

Online Checkout in Settings

comandes obertes

Tria Activa les comandes obertes perquè els empleats adequats puguin fer servir comandes obertes durant el procés de pagament al TPV Square.

Open Tickets in Settings

Gestió d’equips

Activa Seguiment de les hores de l’empleat perquè els empleats puguin registrar l’entrada i la sortida des de qualsevol TPV Square. Per consultar i modificar els torns, ves al Tauler de control en línia de Square.

Time Tracking in Settings

Per obtenir més informació, consulta la guia de TPV Square per ajudar-te a acceptar pagaments fàcilment des de qualsevol dispositiu.

No trobes el que necessites?