Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Presentem de nou la configuració de TPV Square

En aquesta guia t’explicarem com fer servir l’aplicació de TPV Square i treure’n el màxim profit.

Vista general

Hem redissenyat la secció Configuració de TPV Square per simplificar el procés de configuració del compte i la gestió del negoci tant per a tu com per a l’equip. Un altre avantatge és la personalització que permet la secció Configuració: tindràs accés a funcions millorades per ajudar-te a dirigir el negoci més fàcilment que abans. Per començar:

  1. Obre l’aplicació de TPV Square i toca ≡ Més per obrir el menú de navegació.

  2. Toca Configuració.

Cerca

La pàgina Configuració del TPV Square té un cercador perquè puguis trobar fàcilment les opcions de configuració fent servir les paraules clau més habituals. Per exemple, si cerques la paraula rebut, apareixerà la secció Signatura i rebut a la pàgina Configuració.

Search in Settings

Procés de pagament

A la pàgina Procés de pagament de la secció Configuració, trobaràs la configuració general i la informació relacionada amb els processos de pagament associats amb el TPV Square. Des de la configuració dels impostos sobre les vendes fins als tipus de pagament, selecciona l’opció de configuració en qüestió i actualitza-la en funció de les necessitats. Per exemple, si vols modificar o actualitzar els tipus de pagament, selecciona Tipus de pagament i activa o desactiva els mètodes de pagament que s’adaptin millor al negoci.

Checkout in Settings

Hardware

A la pàgina Hardware de la secció Configuració podràs canviar el nom del dispositiu o connectar i gestionar el hardware compatible de Square o de tercers necessari per dirigir el negoci. Pots seleccionar Square Reader, Square Stand o connecta l’Square Terminal. També pots connectar hardware de tercers compatible, com ara impressores, lectors de codis de barres, caixes d’efectiu o balances.

Hardware in Settings

Seguretat

A la pàgina Seguretat de la Configuració pots determinar quins empleats poden accedir al TPV mitjançant els codis d’accés que tinguin assignats. Per fer-ho, ves a Seguretat i activa les opcions Activa elscodis d’accés i Permet la contrasenya de l’equip. A continuació, podràs modificar i actualitzar la configuració de la contrasenya de l’equip compartida, així com en quins casos caldrà un codi d’accés per acceptar una venda.

Consulta més informació sobre permisos de l’equip.

Security in Settings

Compte

A la secció Compte de Configuració, pots consultar a quina adreça electrònica estan associats el compte i el punt de venda. També tens accés a la configuració General, des d’on podràs modificar la informació del compte bancari i la configuració de les transferències.

Account in Settings

Clients

A la pàgina Clients de la secció Configuració pots afegir i gestionar camps personalitzats associats als perfils dels clients del directori, així com gestionar la recollida de dades dels clients. Per afegir un camp personalitzat, toca el botó Afegeix un camp personalitzat, facilita un nom i un tipus de camp i, a continuació, toca Desa. També pots editar i organitzar tots els camps personalitzats preexistents a la secció Camps visibles. A l’iPad, aquests paràmetres apareixen com a Configura els perfils i Pantalla de registre.

Customers in Settings

Comandes

A la pàgina Comandes de la secció Configuració, pots gestionar la Creació de comandes i les Alertes i notificacions de les comandes entrants al TPV Square.

  • Quan tries Activa la creació de comandes durant el procés de pagament, pots crear comandes per a consumir a l’establiment o recollir.

  • Quan tries Permet les notificacions de comandes noves, t’arribaran notificacions quan rebis una comanda.

  • Quan tries Permet les notificacions d’arribada per a la recollida a l’establiment, rebràs alertes quan arribin els clients.

Orders in Settings

Complements

Els Complements de Square són eines dissenyades per a les necessitats del teu negoci. Des de la gestió d’equips fins a solucions de màrqueting, pots afegir eines al TPV per crear una solució integral.

Pots descobrir eines noves i afegir-les al TPV directament des de la col·lecció de complements. Qualsevol producte o funció que ja facis servir es mostrarà com a Afegit a la col·lecció de complements. Aquí tens alguns exemples del que trobaràs a la secció Col·lecció de complements.

Gestió de caixa

Activa la Gestió de caixa per fer un seguiment de l’efectiu que hi entra i en surt. Un cop activada la configuració, se’t demanarà que introdueixis l’efectiu inicial predeterminat si vols rebre informes automàtics per correu electrònic cada cop que es tanqui una caixa d’efectiu. Nota: aquesta configuració és específica per a les tauletes i actualment no està disponible per a altres dispositius mòbils.

Cash Management in Settings

Targetes regal

Tria Ven targetes regal electròniques a l’establiment. Tens l’opció de gestionar els dissenys de les targetes regal electròniques, els imports de càrrega mínims i màxims i una política personalitzada.

Gift Cards in Settings

Fidelització

Activa Permet que els clients es registrin al programa de fidelització per gestionar el Fidelització Square programa associat al teu compte de TPV Square. També pots gestionar la pantalla per bescanviar recompenses, així com la configuració de temps d’espera de la pantalla.

Loyalty in Settings

Links de pagament Square

Per crear i gestionar els enllaços de Links de pagament Square, toca el botó Crea un enllaç, selecciona’n la finalitat i introdueix la informació de l’article.

Online Checkout in Settings

Comandes obertes

Tria Activa les comandes obertes perquè els empleats adequats puguin fer servir comandes obertes durant el procés de pagament al TPV Square.

Open Tickets in Settings

Gestió d’equips

Activa l’opció Seguiment de les hores de l’empleat perquè els empleats puguin registrar l’entrada i la sortida des de qualsevol TPV Square. Per consultar i modificar els torns, ves al tauler de control en línia de Square.

Time Tracking in Settings

Per obtenir més informació, consulta la guia de TPV Square per acceptar pagaments fàcilment des de qualsevol dispositiu.

No trobes el que necessites?