Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Aplicació de Cites Square per a Android

L’aplicació de Cites Square té tot allò que necessites per dirigir el negoci siguis on siguis. Des de l’aplicació, pots consultar, crear i acceptar cites. És gratuïta per a particulars i assequible per als equips. Amb Cites Square per a Android podràs acceptar cites les 24 hores, rebre recordatoris automàtics, processar els pagaments fàcilment i gaudir de protecció en cas d’absència.

El disseny intuïtiu del calendari t’ajuda a organitzar el dia d’un cop d’ull i accedir a la informació dels clients i a les funcions del TPV en un no res. L’aplicació de Cites Square està disponible per als dispositius amb la versión reciente de Android.

Descarrega i configura l’aplicació de Cites Square per a Android

  1. Toca la icona de Google Play. Google Play Store icon

  2. Toca la icona de cerca i cerca Cites Square.

  3. Toca Instal·la al costat de la icona de l’aplicació de Cites Square i segueix les indicacions per completar la descàrrega.Appointments Android App Icon

  4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

Si ets empleat del titular d’un compte de Cites Square, pots iniciar la sessió a l’aplicació des del teu dispositiu amb l’adreça electrònica que fas servir per iniciar la sessió online. Si no hi tens accés, parla amb el gerent o el titular del compte.

Vista general de l’aplicació de Cites Square

Calendari

Per començar, toca les tres línies horitzontals per obrir la barra de navegació i, a continuació, Calendari.

Per moure’t pel calendari:

  • Fes lliscar el dit per la pantalla per consultar un dia sencer o canviar la data.

  • Toca la icona del calendari per mostrar el calendari per mes.

Nota: no es poden crear, gestionar ni modificar cites o esdeveniments recurrents des de l’aplicació.

Rebràs notificacions de totes les cites reservades pels clients, així com sol·licituds de cites i de reprogramació. Per gestionar les notificacions de Cites Square, ve al Panel de control en línea.

Clients

A la barra de navegació de l’aplicació, toca Clients per consultar-ne i modificar-ne la informació, accedir al seu historial de cites o reservar-ne una. Toca la icona del telèfon, missatge de text o correu electrònic per posar-te en contacte amb el client. Als empleats només se’ls mostraran els seus propis clients. Toca la icona + per afegir clients de manera individual.

Procés de pagament

Per processar els pagaments d’una cita, només has de fer clic a Procés de pagament a la cita reservada i anar a la secció TPV de l’aplicació de Cites Square. En processar els pagaments a través d’una cita reservada, s’associaran automàticament amb la venda els serveis, els empleats i la informació dels clients.

Si acceptes cites sense reserva prèvia o necessites vendre un article al moment, accedeix a la pestanya Procés de pagament per processar les vendes dels clients que no hagin reservat cap cita.

Reserves online

Tens diverses opcions: desactivar o activar el web de reserves online, promocionar les reserves online entre els clients per missatge de text i correu electrònic, i activa el pagament per avançat per als clients o bé la Protecció contra les absències. També pots revisar el web de reserves online en qualsevol moment.

Factures

Pots crear factures d’articles o serveis per enviar-les als clients.

Transaccions

Consulta totes les transaccions processades a través del compte de Square. Busca un número de rebut o targeta per localitzar una transacció i emetre un reembossament.

Informes

A l’aplicació de Cites Square trobaràs eines d’allò més útils per generar informes amb resums de les vendes o els ingressos. Filtra les opcions per data, dispositiu o empleat per consultar el saldo de Square.

Articles

Si, a més de serveis, vens articles, en podràs crear i gestionar directament des de l’aplicació.

Configuració:

Toca Configuració per configurar i gestionar la informació següent:

Gestió de cites

  • Horari comercial: estableix la zona horària i gestiona l’horari comercial. Selecciona un dia de la setmana per indicar que el negoci està Obert i Afegeix més hores per personalitzar l’horari comercial. Per exemple, l’horari dels dimarts podria ser de 9:00 a 13:00 i de 14:00 a 19:00 per incloure temps per dinar o un canvi de torn.

  • Notificacions: tria les preferències de notificació. En aquests moments, només pots modificar les notificacions des del panel de control en línea de Citas.

  • Web de reserves online: consulta el web de reserves online i activar el pago por adelantado de clientes o la Protección contra ausencias.

Opcions del procés de pagament

  • Impostos: crea o afegeix impostos per aplicar-los als articles i serveis. Nota: els impostos no s’aplicaran automàticament als serveis.

  • Propines:Permitir que los clientes den propina a los empleados en percentatges o un import sencer en dòlars.

  • Gestió d’equips: activa el seguiment d’hores des del TPV per permetre que el personal registri la jornada amb el registre d’hores.

  • Comandes obertes: desa la informació de compra d’un client perquè pugui fer pagaments més endavant.

  • Gestió de clients: recopila informació dels clients.

  • Recopilació d’adreces electròniques: els clients que es registrin a la llista de difusió es mostraran al grup Adreces electròniques registrades del Directori de clients.

Hardware

  • Lectors de targetes: connecta l’Square Reader o mostra el hardware connectat.

  • Impressores: mostra, modifica o connecta una impressora al dispositiu.

Compte

  • Informació del negoci: actualitza la informació del negoci, com ara l’adreça, el logotip i les dades de contacte.

  • Saldo: consulta el calendari de transferències.

No trobes el que necessites?