Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Subscripcions i serveis

Preus de Cites Square

Cites Square és un TPV perquè gestionis les reserves, els pagaments i el personal mitjançant l’aplicació Cites Square, el Tauler de control en línia de Square i el teu propi web de reserves en línia.

Cites Square ofereix tres plans de subscripció mensuals i per punt de venda: Gratuït, Plus i Prèmium. Els plans Plus i Prèmium inclouen diferents conjunts d’eines i funcions i pots fer-ne una prova gratuïta de 30 dies per triar el que millor s’adapta a les teves necessitats empresarials. Tens la flexibilitat de canviar de pla en qualsevol moment. També hi ha preus personalitzats per als negocis que compleixin certs requisits. A continuació trobaràs més informació sobre quines funcions inclou cada pla.

Plans de subscripció

Hi ha tres plans per a Reserves Square:

Pla de cites Cost mensual Punts de venda Personal
Gratuït Un únic punt de venda per 0 € al mes. Només 1 punt de venda Il·limitat
Plus 19 € al mes per punt de venda. Il·limitat Il·limitat
Prèmium 49 € al mes per punt de venda. Il·limitat Il·limitat
Preus personalitzats* Posa’t en contacte amb l’equip de vendes Il·limitat Il·limitat

Preus personalitzats i eines addicionals

Podem oferir preus personalitzats als negocis que processin més de 250 000 € anuals en vendes amb targeta. Els plans de preus personalitzats inclouen totes les funcions Prèmium, una gestió personalitzada del compte i un paquet amb descompte de les eines per a negocis de Square que s’enumeren a continuació. Posa’t en contacte amb l’equip de vendes per afegir eines a qualsevol subscripció.

Nota: el preu de la subscripció és la mateixa a tots els punts de venda que tinguis al compte. Per exemple, si un punt de venda té una subscripció a Cites Plus, un altre punt de venda del mateix compte no tindrà accés al pla Gratuït. Pots obtenir més informació sobre els plans i funcions de Cites.

Comissions de processament

Quan et registres al pla Gratuït de Cites Square, tens les eines bàsiques necessàries per gestionar les reserves i els pagaments del teu negoci sense cap cost mensual per a un únic punt de venda. Només pagaràs les comissions de processament estàndard de Square:

Tipus de pagament Comissions del pla Gratuït Comissions del pla Plus Comissions del pla Prèmium
Transaccions físiques amb targeta 1,25 % + 0,05 € 1,25 % + 0,05 € 1,25 % + 0,05 €
Pagaments en línia (comissió de transacció per absències / pagaments per avançat) 1,4 % + 0,25 € per a les targetes de la UE i l’EEE o 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora de l’EEE 1,4 % + 0,25 € per a les targetes de la UE i l’EEE o 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora de l’EEE 1,4 % + 0,25 € per a les targetes de la UE i l’EEE o 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora de l’EEE
Introduïda manualment 2 % 2 % 2 %
Targeta desada 2,5 % 2,5 % 2,5 %

Compara els plans Gratuït, Plus i Prèmium de Cites Square

Per obtenir més informació sobre cada pla, consulta la Llista completa dels preus de Cites.

Totes les subscripcions donen accés al servei d’servei d’atenció al venedor de Square, la Comunitat Square i el Centre d’ajuda. A més, totes les subscripcions permeten integrar eines externes que trobaràs a la Plataforma d’aplicacions i que et poden ser de gran utilitat.

Subscriu-te a Reserves Square

Per subscriure’t al pla Plus o Prèmium de Cites Square:

  1. Ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square.

  2. Selecciona Informació del negoci > Preus i subscripcions.

  3. A Preus de la subscripció, fes clic a Gestiona al costat del teu pla de Cites.

  4. Aleshores pots passar-te al pla Plus o Prèmium. Si no tens un mètode de pagament desat, pots afegir-lo durant el procés de subscripció.

Nota: pots gestionar la teva subscripció a Cites Square des del Tauler de control de Square en qualsevol moment. També pots posar-la en pausa fins a tres mesos i no se’t cobrarà res durant aquest temps. Torna-la a activar quan vulguis i continua des d’on ho vas deixar.

No trobes el que necessites?