Preguntes més freqüents sobre Cites Square

Revisa les respostes a les preguntes més habituals sobre com fer servir Cites Square.

Com puc començar a fer servir Cites Square?

Pots començar amb les Funciones de Citas Square, a través del Tauler de control de Square en línia. Crea personal iservicios, i configura el lloc web de reserves en línia.

Quina diferència hi ha entre els plans Gratuït, Plus i Prèmium de Cites Square?

Compara los tres planes, los precios y las herramientas de Citas per saber quin és el més adient per al teu negoci.

Puc provar de franc els plans Plus o Prèmium de Cites Square?

I tant! Pots gaudir d’una prova gratuïta de 30 dies per treure profit de les funcions i eines dels plans.

Com puc fer el canvi des del meu sistema actual?

Importa en bloc la llista de clients i l’inventari per començar a fer servir Cites Square en un no res.

Puc afegir l’opció de fer reserves amb Cites Square al meu web?

I tant! Si ja tens un web, pots afegir el widget de reservas en línea de Cites Square per crear un botó per fer reserves. Si no en tens cap, Cites Square t’ofereix un página de reservas en línea gratis perquè els clients facin les reserves online.

El meu programa de fidelització funcionarà amb l’aplicació de Cites Square?

I tant! Els clients podran guanyar punts o estrelles quan paguin des de l’aplicació de Cites Square. Tot i això, si vols actualitzar l’estat de fidelització dels clients manualment, hauràs de fer servir l’aplicación TPV Square.

Consulta més informació sobre com fer servir Programa de fidelización con la aplicación TPV Square.

Puc utilitzar contrasenyes per fer un seguiment de les vendes del personal?

Tot i que pots fer-ne servir per hacer un seguimiento de las horas del personal, et recomanen que no les utilitzis per portar un control de les seves vendes. La venda s’associarà a l’empleat amb el qual s’hagi reservat la cita.

Què passa si no vull donar un accés complet al personal?

Pots limitar l’accés del personal a Cites Square modificant el seu perfil del empleado individual.

• Proveïdor de serveis: Permet que l’empleat gestioni el seu propi calendari.

• Taulell: Permet accedir a tots els calendaris del personal.

• Administrador: Permet accedir a tots els calendaris i a la informació dels comptes. El perfil d’administrador també permet que els empleats sincronitzin el calendari personal de Google amb Cites Square.

Nota: tots els grups de permisos predeterminats anteriors tindran activada la funció Accedeix al TPV mòbil automàticament i amb accés limitat. Si crees un grup nou, assegura’t d’activar aquesta configuració manualment perquè el personal tingui accés a l’aplicació de Cites Square.

Quin hardware de Square és compatible amb l’aplicació de Cites Square?

Aquesta aplicació funciona amb l’Square Reader, l’Square Stand, l’Square Terminal i l’Square Register.

L’aplicació de Cites Square funciona amb dispositius Android?

Sí, et pots descarregar l’Aplicación de Citas Square para Android a la botiga de Google Play.

Nota: algunes funcions encara no estan disponibles a l’aplicació de TPV de Cites Square per a Android. Mentrestant, podràs accedir-hi des del Tauler de control de Cites Square a l’ordinador.

• Consultar el calendari de cites de tota una setmana.

• Crear i gestionar esdeveniments personals i cites recurrents.

• Consultar i programar cites per a altres empleats.

• Consultar els calendaris de diversos empleats alhora.

Puc fer servir Cites Square per programar classes o reserves de grups?

Sí, els usuaris dels plans Plus i Prèmium de Cites Square poden configurar les reserves de classes des del tauler de control en línia de Square.

Què passa si el client anul·la la cita a última hora o no s’hi presenta?

Pots crear una política de cancelación personalitzada i configurar una Protección contra ausencias per assegurar-te que, així i tot, rebis el pagament.

Nota: Cites Square envia recordatoris i confirmacions de les cites per missatge de text als clients des d’un número de telèfon dels EUA.

Per què el client veu les hores de les cites en una zona horària diferent?

La zona horària de l’ordinador del client serà la mateixa que la de les reserves i els correus electrònics de recordatori.

Tot i això, el client pot seleccionar una zona horària diferent quan faci la reserva. Consulta més informació sobre les reservas en línea.

Com puc cancel·lar la prova gratuïta?

Cites Square no ofereix aquesta opció. Un cop finalitzi la prova, se’t notificarà que han passat els 30 dies. Llavors, podràs deixar de fer servir Cites Square o subscriure-t’hi amb el mètode de pagament que prefereixis.

Nota: per comprovar que ja no tens accés a la prova gratuïta o que has cancel·lat la subscripció, ves a la pàgina Preus i subscripcions del tauler de control en línia de Square.

Puc fer servir l’API de reserves amb Square?

Sí, els desenvolupadors poden crear aplicacions amb aquesta API perquè els negocis que fan servir Square i els seus clients puguin fer i gestionar reserves. Amb l’API de reserves, els desenvolupadors poden consultar i escriure les dades de la reserva tant amb els permisos del comprador com amb els dels venedors.

Nota: Cites Square inclou l’opció de consultar les operacions. Per obtenir permisos d’escriptura, els venedors s’han de subscriure a Citas Square Plus.

Consulta més informació sobre els API de reservas y permisos de la API als recursos per als desenvolupadors.