Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Per què no han arribat encara els meus components de Square?

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre les comandes fetes a la Botiga de Square.

Avís important: tingues en compte que actualment Square no envia components a les Illes Canàries, a Ceuta ni a Melilla. Pots comprar components per a les Illes Canàries a la nostra botiga d’Amazon.

Preguntes més freqüents sobre enviaments i entregues a domicili

Quan m’arribarà la comanda de la Botiga de Square?

La comanda s’enviarà d’acord amb la tarifa d’enviament indicada a la botiga virtual:

Estàndard: entre 3 i 5 dies feiners

Express: entre 1 i 2 dies feiners

Tingues en compte que si has demanat diversos articles de la Botiga de Square, pot ser que t’arribin en paquets diferents.

Feu enviaments a apartats de correus o punts de recollida?

No, aquesta opció no està disponible.

Com puc consultar la informació de seguiment de la comanda?

Si el teu compte s’ha configurat correctament, podràs revisar la comanda a través de la Botiga de Square.

  1. A la Botiga de Square, inicia la sessió al teu compte de Square.
  2. A l’extrem superior dret, fes clic a El meu compte > Estat de la comanda.
  3. Fes clic a la comanda per veure’n els detalls.

A la comanda, un cop s’hagi processat del tot, pots seleccionar Seguiment de la comanda per seguir-ne l’estat. Pot ser que encara estigui de camí.

Nota: a mesura que processem la comanda, també t’enviarem correus electrònics indicant-te’n les dades de seguiment o l’estat. Per fer un seguiment de la comanda, pots fer clic a l’enllaç del correu electrònic on se’t confirma l’enviament i també et pots registrar per rebre notificacions per missatge de text sobre l’estat de l’enviament. La pàgina de seguiment i els missatges de text informen de les diferents fases de l’enviament mentre està en ruta.

Un cop la comanda s’envia, la informació de seguiment pot tardar fins a 24 hores en aparèixer. Nota: si una comanda inclou diversos articles, pot ser que cadascun tingui una data d’entrega i dades de seguiment diferents.

Què vol dir l’estat «A punt per sortir»?

Vol dir que estem ultimant la comanda al magatzem per a l’enviament. L’estat del seguiment s’actualitzarà quan l’empresa de transports reculli i escanegi l’article que t’ha d’entregar.

Si passades 48 hores no veus cap informació de seguiment, posa’t en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square trucant al +34 900 99 34 28, de dilluns a divendres de 9:00 a 17:00.

Per què hi ha un retard a la comanda?

En el cas dels retards causats per condicions meteorològiques adverses, interrupcions del servei a l’empresa de transports o causes naturals imprevistes, consulta el web de l’empresa de transports per veure la informació actualitzada:

UPS

A la pàgina del seguiment de l’enviament, pots registrar-te per rebre missatges de text.

Nota: si la data d’entrega canvia, et preguem que permetis que l’empresa de transports et faci l’entrega en la nova data programada.

Com puc localitzar una comanda perduda?

Si la informació de l’enviament indica que el paquet s’ha entregat, però encara no l’has rebut, dona una ullada al voltant del teu pis o casa, com ara el portal o el replà, ja que pot ser que l’hagin deixat en un lloc segur.

Pregunta als veïns i veïnes, per si de cas algú l’ha recollit.

Si després de fer aquestes comprovacions encara no trobes el paquet, posa’t en contacte directament amb el transportista (UPS) perquè et confirmi la ubicació de l’entrega.

Si has parlat amb l’empresa de transports i no et poden ajudar, posa’t en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square trucant al +34 900 99 34 28, de dilluns a divendres de 9:00 a 17:00, i tingues a mà el número de comanda perquè el nostre equip et pugui donar un cop de mà.

He rebut la comanda, però hi falten articles

Algunes comandes s’envien en diversos paquets i pot ser que s’entreguin en hores i dies feiners diferents. Consulta el correu electrònic de confirmació de l’enviament per veure la informació de cada paquet.

Si falten articles al paquet, posa’t en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square trucant al +34 900 99 34 28, de dilluns a divendres de 9:00 a 17:00, i tingues a mà el número de comanda i la informació dels articles que hi falten.

No he pogut recollir una entrega, com la puc rebre?

Els nostres transportistes fan entregues al llarg de tot el dia, fins i tot al vespre, però a vegades pot ser que no puguin entregar-te el paquet. El transportista et deixarà una nota o et trucarà per informar-te que el paquet es troba en un punt de recollida local. Et pots posar en contacte amb UPS per organitzar la recollida de la comanda.

Com és que l’estat de l’entrega apareix com a pendent?

Si la informació de seguiment diu «De camí» i passades 48 hores no s’ha fet l’entrega, contacta directament amb l’empresa de transports perquè t’expliquin què ha passat. Si no et poden ajudar, posa’t en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square trucant al +34 900 99 34 28, de dilluns a divendres de 9:00 a 17:00.

He rebut la comanda, però hi ha un article amb desperfectes o que no és correcte.

Si has rebut un article en mal estat, demana una devolució o substitució a través de la pàgina de Garantia i devolucions.

Si has rebut un article que no és, posa’t en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square trucant al +34 900 99 34 28, de dilluns a divendres de 9:00 a 17:00, i tingues el número de comanda a mà per tal que et puguem ajudar.

Preguntes més freqüents sobre canviar una comanda

Acabo de fer una comanda, puc canviar el mètode d’enviament?

No es pot canviar el mètode d’enviament d’estàndard a exprés, o viceversa, després d’haver fet la comanda.

Puc canviar l’adreça d’entrega a domicili després d’haver fet una comanda?

Si has de canviar l’adreça d’entrega a domicili, posa’t en contacte amb el transportista quan l’enviament estigui de camí i proporciona-li el número de seguiment directament.

Puc cancel·lar una comanda després d’haver-la fet?

Un cop s’ha creat una comanda, ja no es pot cancel·lar.

Devolucions, canvis i reembossaments

Si has de tornar o canviar algun component de Square, ves a la pàgina de Garantia i devolucions limitades per consultar els passos concrets que has de seguir.

Què passa després de tramitar un canvi cobert per la garantia?

Quan es tramita un canvi cobert per la garantia que compleix amb els requisits, es genera automàticament una comanda de substitució, de manera gratuïta, perquè rebis els components nous tan aviat com sigui possible. No se’t farà cap càrrec a la targeta de dèbit o crèdit tret que no rebem la unitat espatllada en un termini de 14 dies.

Si creus que t’hem cobrat per error, posa’t en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square al +34 900 99 34 28, de dilluns a divendres, de 9:00 a 17:00 per tal que et puguem ajudar.

Com puc retornar la comanda?

Quan es tramita un canvi cobert per la garantia que compleix amb els requisits, es genera automàticament una comanda de substitució, de manera gratuïta, perquè rebis els components nous tan aviat com sigui possible.
T’enviarem un recanvi juntament amb els accessoris que l’acompanyen.
Envia’ns els components antics, inclosos tots els accessoris i cables originals, en un termini de 14 dies després de rebre el recanvi. Fes servir la mateixa caixa amb la qual t’han arribat els components i enganxa-hi l’etiqueta de devolucions proporcionada per correu electrònic en completar el formulari de garantia. Square pagarà els dos transports. No se’t farà cap càrrec a la targeta de dèbit o crèdit tret que no rebem la unitat espatllada en un termini de 14 dies.
Si creus que t’hem cobrat per error, posa’t en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square al +34 900 99 34 28, de dilluns a divendres, de 9:00 a 17:00 per tal que et puguem ajudar.

He retornat la comanda. Quan rebré el reembossament?

Processem els reembossaments de les unitats retornades tan bon punt el paquet retornat arriba al magatzem. Pots fer un seguiment del progrés de l’enviament de devolució des de l’enllaç del correu electrònic de confirmació de la devolució. Rebràs una confirmació per correu electrònic quan s’hagi processat el reembossament.

Si han passat més de 10 dies des que vas enviar el paquet de devolució i encara no has rebut el reembossament, posa’t en contacte amb el Servei d’atenció al venedor de Square al +34 900 99 34 28, de dilluns a divendres, de 9:00 a 17:00 per tal que et puguem ajudar.

Mentre esperes que t’arribin els components

Mentre esperes que arribi la comanda, pots introdueix els pagaments manualment des de l’aplicació de Square, enviar Pla Plus de Factures Square o processar pagaments mitjançant Terminal virtual al Tauler de control en línia de Square.