Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Aplicació de Factures Square

Baixa l’aplicació de Factures Square

Amb l’Aplicació de Factures Square pots crear, enviar i gestionar factures còmodament i des de qualsevol lloc.

Demana pagaments i dipòsits per productes o serveis, configura calendaris de pagaments, envia pressupostos per tancar la propera feina, configura els pagaments recurrents, cerca els clients pel seu nom i fins i tot envia recordatoris quan una factura estigui vençuda.

Preus

Crear i enviar factures és gratuït. Sense contractes ni comissions mensuals. A més, pots enviar-ne un nombre il·limitat.

S’aplica una comissió fixa del 2,5 % per transacció quan la factura es paga en línia amb una targeta de crèdit o dèbit. No hi ha comissions quan marques les factures com a pagades amb xec o en efectiu. Pots consultar més informació sobre les Comissions de Square.

Pla Plus de Factures

Quan et subscrius al Factures Square Plus, tens accés a més funcions, com ara recuperar pressupostos amb diverses opcions, convertir automàticament els pressupostos acceptats en factures, crear camps personalitzats i extreure plantilles de contingut. Tot des de l’aplicació de Factures Square.

Baixa l’aplicació de Factures Square

iOS

  1. Toca la icona de l’App Store.
  2. Toca la icona de cerca (lupa) i cerca Factures Square.
  3. Toca Obtenir al costat de la icona de l’aplicació de Factures Square i segueix les instruccions per completar la descàrrega.
  4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

Android

  1. Toca la icona de Google Play.
  2. Toca la icona de cerca (lupa) i cerca Factures Square.
  3. Toca Instal·la al costat de la icona de l’aplicació de Factures Square i segueix les instruccions per completar la descàrrega.
  4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.