Baixa l’aplicació de Factures Square

L’Aplicació de Factures Square et permet facturar als clients des de qualsevol lloc. Amb l’aplicació de Factures Square podràs crear, enviar i gestionar factures, així com sol·licitar pagaments i ingressos de productes o serveis, establir calendaris de pagament, adjunta els contractes i enviar pressupostos per reservar la teva propera feina. Pots configura els pagaments recurrents, cercar els clients pel nom i fins i tot enviar recordatoris de factures vençudes, tot des del teu dispositiu mòbil.

Pots enviar un nombre il·limitat de factures per una comissió del 2,5 % per transacció. Les comissions s’apliquen en el moment en què el client paga la factura amb la seva targeta de crèdit o dèbit. Més informació sobre Comissions de Square.

No s’aplica comissió quan marques les factures pagades amb xecs o en efectiu.

Baixa l’aplicació de Factures Square per a iOS

1. Toca la icona de l’App Store. iOS App Store icon

2. Toca la icona de cerca (lupa) i cerca Factures Square o hacer clic aquí.

3. Toca Obtenir al costat de la icona de l’aplicació de Factures Square i segueix les instruccions per completar la descàrrega.

4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

Baixa l’aplicació de Factures Square per a Android

1. Toca la icona de Google Play. Google Play Store icon

2. Toca la icona de cerca i cerca Factures Square o fes clic aquí.

3. Toca Instal·la al costat de la icona de l’aplicació de Factures Square i segueix les instruccions per completar la descàrrega.

4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

Abans de començar, assegura’t de seguir la pràctiques recomanades per a les factures.