Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Aplicació de Factures Square

Descarrega l'aplicació de Factures Square

L'Aplicació de Factures Square et permet crear, enviar i gestionar factures de manera còmoda, siguis on siguis.

Sol·licita pagaments i dipòsits per productes o serveis, estableix calendaris de pagament, envia pressupostos per tancar la propera feina,configura els pagaments recurrents, cerca clients pel seu nom, accepta pagaments Tap to Pay a Android i envia recordatoris quan passi la data de venciment d'una factura.

Preus

Crear i enviar factures és gratuït. Sense contractes ni quotes mensuals. A més, pots enviar-ne tantes com vulguis. Aquí tens informació sobre les comissions de Square.

Pla Plus de Factures

La subscripció al Factures Square Plus et dona accés a més funcions, com ara elaborar pressupostos amb diverses opcions, convertir automàticament els pressupostos acceptats en factures, crear camps personalitzats i obtenir plantilles de contingut, i tot des de l'aplicació de Factures Square.

Descarrega l'aplicació de Factures Square

iOS

  1. Toca la icona de l’App Store.
  2. Toca la icona de cerca (lupa) i cerca Factures Square.
  3. Toca Obtenir al costat de la icona de l’aplicació de Factures Square i segueix les instruccions per completar la descàrrega.
  4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

Android

  1. Toca la icona de Google Play.
  2. Toca la icona de cerca (lupa) i cerca Factures Square.
  3. Toca Instal·la al costat de la icona de l’aplicació de Factures Square i segueix les instruccions per completar la descàrrega.
  4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

No trobes el que necessites?