Inici>Contingut i disseny del web

Tria un tema per al teu web de Vendes en línia Square

Nota: per accedir a més temes, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Els temes de Vendes en línia Square et permeten dissenyar un web atractiu que cridi l’atenció als compradors. Un tema és una plantilla que t’ajuda a visualitzar l’aspecte, el to i el funcionament del web quan el comences a crear. Pots utilitzar qualsevol tema com a base i després modificar-lo tant com vulguis per expressar la identitat de la teva marca d’una manera visual i interactiva.

Tria un tema

Square-Online-Themes-CA

En començar amb Vendes en línia Square per primera vegada, triaràs un tema per al teu web i el personalitzaràs a l’editor. Un cop l’hagis triat, no el podràs canviar, però sempre podràs modificar qualsevol part del web. Si vols personalitzar de cop diversos elements de disseny després de triar un tema, aquí t’expliquem com triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Els temes de Vendes en línia Square estan dissenyats per facilitar la creació d’un lloc web atractiu que s’adapti perfectament a les necessitats del negoci. Pots canviar lliurement les imatges, el text i la disposició de qualsevol contingut. A l’hora de triar un tema, en lloc de pensar en quines imatges triaràs, tingues en compte com vols que sigui el disseny i l’organització del contingut de la pàgina.

Personalitza el tema

Un cop hagis triat un tema, el pots personalitzar de diverses maneres. Tots els colors, tipus de lletra, formes, imatges, elements i dissenys de secció i pàgina es poden canviar en qualsevol moment. Si vols conèixer més a fons les opcions de disseny per al lloc web, aquí t’expliquem com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Nota: tot i que pots publicar el web amb el nostre contingut d’exemple, et recomanem que hi afegeixis el teu propi perquè el web destaqui. 

Articles

Quan triïs un tema, es mostrarà un exemple dels articles de cada tema perquè tinguis una idea de com quedarà tot. Llavors, a l’editor, hi veuràs els marcadors de posició dels articles fins que hi afegeixis els teus. Obtén més informació sobre com pots afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Imatges

Quan triïs un tema, es mostrarà un exemple de les imatges de cada tema perquè tinguis una idea de com quedarà tot. Llavors, veuràs l’opció d’afegir les teves a l’editor. Obtén més informació sobre les imatges i els fons a Vendes en línia Square per començar a actualitzar-los.

Text

Quan triïs un tema, es mostrarà un exemple de text de cada tema perquè tinguis una idea de com quedarà tot. Llavors, a l’editor, podràs d’afegir el teu text. Obtén més informació sobre com pots afegir text a Vendes en línia Square.

Colors i fonts

Cada tema inclourà colors i fonts d’allò més bonic que pots personalitzar en qualsevol moment segons la imatge de la teva marca. Obtén més informació sobre com pots triar colors i fonts per al teu web de Vendes en línia Square.

Seccions i pàgines

Cada tema inclourà seccions i pàgines que pots actualitzar en qualsevol moment. Obtén més informació sobre les seccions i sobre com pots crear pàgines i navegar-hi a Vendes en línia Square.

Canvia el tema

No es pot canviar el tema d’un web, però sí que pots actualitzar-ne l’estil per modificar diversos elements del disseny i donar-li un aire nou. És com triar un tema en crear un web de Vendes en línia Square, a excepció del contingut d’exemple (com ara els articles i les imatges). Aquest contingut d’exemple s’hi inclou en triar un tema perquè tinguis una idea de com quedarà el web i puguis triar un disseny que s’adapti a la teva marca, tipus d’activitat o objectiu comercial.

No obstant això, si vols triar un tema nou creant un web directament des de la Vista general de Vendes en línia Square, tens aquestes opcions:

  • Afegir un web nou i començar de zero.

  • Afegir un web nou i transferir-hi la configuració del catàleg i de tramitació. També pots fer servir les imatges que ja tinguis a través del gestor de recursos a l’editor de webs i connectar el domini al web nou.

Consulta més informació sobre com gestionar diversos llocs web a Vendes en línia Square per afegir-ne un de nou al compte.

No trobes el que necessites?