Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Tria un tema per al teu web de Vendes en línia Square

Nota: per accedir a més temes, millora el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Els temes de Vendes en línia Square et permeten dissenyar un web atractiu que cridi l'atenció als compradors. Un tema és una plantilla que t'ajuda a visualitzar l'aspecte, el to i el funcionament del web quan el comences a crear. Pots utilitzar qualsevol tema com a base i després modificar-lo tant com vulguis per expressar la identitat de la teva marca d'una manera visual i interactiva.

Nota: en aquests moments, els temes només estan disponibles per a uns quants venedors de Vendes en línia Square. Estem treballant per ampliar-ne la disponibilitat, torna quan vulguis per veure si hi ha novetats.

Tria un tema

Square-Online-Themes-CA

En començar amb Vendes en línia Square per primera vegada, triaràs un tema per al teu web i el personalitzaràs a l'editor. Un cop hagis triat el tema, no el podràs canviar, però sempre podràs canviar qualsevol part del web. Si vols personalitzar de cop diversos elements de disseny després de triar un tema, aquí t'expliquem com triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Els temes de Vendes en línia Square estan dissenyats per facilitar la creació d'un web atractiu i que s'adapti perfectament a les necessitats del negoci. Pots canviar lliurement les imatges, el text i la disposició de qualsevol contingut. Allò més important a l'hora de triar un tema no és la simple aparença, sinó el disseny i la distribució dels continguts a la pàgina.

Personalitza el tema

Un cop hagis triat un tema, el pots personalitzar de diverses maneres. Tots els colors, tipus de lletra, formes, imatges, elements i dissenys de secció i pàgina es poden canviar en qualsevol moment. Si vols conèixer més a fons les opcions de disseny per al teu web, aquí t'expliquem com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Nota: tot i que pots publicar el web amb el nostre contingut d’exemple, et recomanem vivament que afegeixis el teu propi contingut perquè el teu web destaqui. 

Articles

Quan triïs un tema, es mostrarà un exemple dels articles de cada tema perquè tinguis una idea de com quedarà tot. Llavors, a l’editor, hi veuràs els marcadors de posició dels articles fins que hi afegeixis els teus. Obtén més informació sobre com pots afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Imatges

Quan triïs un tema, es mostrarà un exemple de les imatges de cada tema perquè tinguis una idea de com quedarà tot. Llavors, veuràs l’opció d’afegir les teves a l’editor. Obtén més informació sobre les imatges i els fons a Vendes en línia Square per començar a actualitzar-los.

Text

Quan triïs un tema, es mostrarà un exemple de text de cada tema perquè tinguis una idea de com quedarà tot. Llavors, a l’editor, podràs d’afegir el teu text. Obtén més informació sobre com pots afegir text a Vendes en línia Square.

Colors i fonts

Cada tema inclourà colors i fonts d’allò més bonic que pots personalitzar en qualsevol moment segons la imatge de la teva marca. Obtén més informació sobre com pots triar colors i fonts per al teu web de Vendes en línia Square.

Seccions i pàgines

Cada tema inclourà seccions i pàgines que pots actualitzar en qualsevol moment. Obtén més informació sobre les seccions i sobre com pots crear pàgines i navegar-hi a Vendes en línia Square.

Canvia el tema

No és possible canviar el tema d'un web existent, però sempre pots crear-ne un de nou a la Vista general de Vendes en línia Square i triar un nou tema. Si vols afegir un altre web al teu compte, aquí t'expliquem com gestionar diversos llocs web a Vendes en línia Square.

Nota: recorda que, si només vols canviar l'aspecte del web, pots actualitzar de cop diversos elements de disseny. Només cal que actualitzis el disseny del web. A l'editor de webs, selecciona Disseny del web > Canvia l'estil del web per començar. El procés s'assembla a triar un nou tema, amb la diferència que no hi haurà contingut d'exemple (com ara articles i imatges) com quan crees un web nou. El contingut d'exemple apareix quan tries un tema perquè tinguis una idea de com quedarà el web i per inspirar-te un disseny que s'adapti a la teva marca, tipus de negoci o objectiu.

No trobes el que necessites?