Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Dominis

Fes servir un subdomini gratuït amb Vendes en línia Square

Si encara no tens un domini personalitzat i no vols comprar-ne un, pots crear un subdomini gratuït (com ara elmeunegoci.square.site) per al web de Vendes en línia Square. Això t’ajudarà a posar-te en marxa ràpidament mentre vas creant el web i la teva marca.

Si prefereixes crear un subdomini personalitzat (com ara botiga.elmeunegoci.com), consulta com fes servir un subdomini personalitzat amb Vendes en línia Square.

Fes servir el subdomini preconfigurat

Square-Online-Free-Subdomain-Management-CA

Quan configuris el web de Vendes en línia Square per primera vegada, obtindràs automàticament un subdomini gratuït creat a partir de la informació de l’empresa.

Pots consultar el subdomini actual des de la Vista general de Vendes en línia Square a Web > Dominis. Si et sembla bé aquest subdomini, pots publicar el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square quan vulguis.

Canvia el subdomini

Square-Online-Edit-Free-Subdomain-CA

Per fer servir o canviar un subdomini gratuït:

  1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

  2. Selecciona Vincula un domini.

  3. Selecciona Fes servir un subdomini de Square i introdueix el nom de subdomini que vulguis (com ara elmeunegoci.square.site).

  4. Selecciona Canvia quan hagis acabat.

  5. Publica el web a l’editor de webs de Vendes en línia Square perquè es mostrin els canvis.

No trobes el que necessites?