Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Dominis

Fes servir un subdomini gratuït amb Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Si encara no tens un domini personalitzat i ara mateix tampoc no en vols, pots crear un subdomini de franc (p.ex. "elmeunegoci.square.llocweb") per al teu lloc web de Vendes en línia Square. Tenir-lo t’ajudarà a posar fil a l’agulla a mesura que vas creant el teu propi web i desenvolupes la teva marca.

Si prefereixes crear un subdomini personalitzat (p.ex. "botiga.elmeunegoci.com"), descobreix com fes servir un subdomini personalitzat amb Vendes en línia Square.

Fes servir el subdomini preconfigurat

Square-Online-Free-Subdomain-Management-CA

Quan configuris el teu lloc de Vendes en línia Square per primera vegada, obtindràs automàticament un subdomini gratuït creat a partir de la informació de l’empresa.

Pots veure el subdomini actual a la Vista general de Vendes en línia Square si vas a Lloc web > Dominis. Si et sembla bé aquest subdomini, pots publicar el lloc web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square quan el vulguis publicar.

Canvia el subdomini

Square-Online-Edit-Free-Subdomain-CA

Per fer servir o canviar un subdomini gratuït:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

  2. Selecciona Connecta el domini.

  3. Selecciona Fes servir un subdomini de Square i introdueix el nom de subdomini que vulguis (p.ex. "elmeunegoci.square.web").

  4. Selecciona Canvia quan hagis acabat.

  5. Publica el lloc web a l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure els canvis en temps real.

No trobes el que necessites?