Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vendes en línia Square

Primers passos amb els enllaços de Pagaments en línia Square

Estàs a punt per rebre pagaments en línia en un tres i no res amb Square? Comença >

Amb Pagaments en línia Square
, els clients poden comprar en línia tot el que tinguis a la venda sense que hagis de crear un lloc web de comerç electrònic.

Envia un enllaç de pagament als clients mitjançant una campanya de correu electrònic, o deixa que els clients comprin quan vulguin publicant l’enllaç al teu blog o a les xarxes socials. No hi ha comissions mensuals per fer servir enllaços de Pagaments en línia Square. Només pagaràs una Comissió per transacció de comerç electrònic estàndard de Square de l’1,4 % + 0,25 € per targetes europees i del 2,9 % + 0,25 € per targetes no europees per cada transacció.

Revisa les respostes a les preguntes més freqüents sobre Pagaments en línia Square per a més informació.

Nota: els enllaços de Pagaments en línia Square només estan disponibles per a les vendes en territori nacional. Si vols vendre en línia per tot el món o crear un web de comerç electrònic totalment personalitzable, dona un cop d’ull a Vendes en línia Square.

Crea enllaços de Pagaments en línia

Pots començar a acceptar pagaments amb Pagaments en línia mitjançant el Tauler de control de Square o l’aplicació de Square. Pots crear enllaços de pagament per a les opcions següents:

 • Cobrar un pagament, sigui quin sigui el motiu.

 • Vendre un article de la Col·lecció d’articles de Square.

 • Accepta un donatiu, perquè la persona que el fa pugui introduir l’import que vulgui.

 • Ven entrades o classes per organitzar esdeveniments o classes en línia o presencials.

Per crear un enllaç de pagament des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments en línia

 2. Tria entre crear un enllaç, un botó o un codi QR mitjançant els botons.

 3. A Propòsit de l’enllaç, tria si és per a cobrar un pagament, vendre un article o acceptar una donació.

 4. Introdueix un nom per a l’enllaç que es mostrarà al client.

 5. Si se’t demana, introdueix l’import que vols cobrar.

 6. Per a afegir una imatge, tria Afegeix una imatge. Selecciona una imatge dels teus fitxers o de la teva col·lecció d’articles existent. Nota: si afegeixes una nova imatge per a un article de la col·lecció que ja en tingui una, la nova imatge reemplaçarà l’anterior automàticament. També pots modificar la imatge ajustant el zoom.

 7. Tria una Freqüència si se’t demana.

 8. Afegeix una descripció (opcional). La descripció de cada enllaç de pagament té un límit de 400 caràcters. Nota: quan creïs un nou enllaç per a un nou producte de la col·lecció d’articles, pots afegir una descripció nova. La descripció se sincronitzarà amb la col·lecció d’articles perquè puguis emprar-la més endavant. Per als articles existents de la col·lecció, pots fer servir descripcions prèvies o crear-ne de noves que sobreescriguin les anteriors. Ara mateix, les descripcions només es poden gestionar des del Tauler de control en línia de Square.

 9. Selecciona Crea un enllaç.

 10. Selecciona Copiar l’enllaç per a compartir l’enllaç allà on vulguis.

Trobaràs més recursos sobre com crear i gestionar Enllaços al procés de pagament a l’aplicació.

Gestiona els enllaços de Pagaments en línia

Quan hagis creat un enllaç de pagament, podràs començar a acceptar pagaments en línia. Pots gestionar tots els enllaços des de la secció Pagaments en línia al Tauler de control en línia de Square, on trobaràs una llista de tots els enllaços i les vendes generades des de cadascun dels enllaços, tant els actius com els inactius.

També pots accedir als enllaços de Pagaments en línia i activar-los per als articles des de la col·lecció d’articles. Per fer-ho:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Articles per accedir a la Col·lecció d’articles.

 2. Selecciona l’article que vols vendre amb un enllaç de pagament.

 3. Activa l’opció Pagament en línia.

 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Quan activis els enllaços de Pagaments en línia des de la col·lecció d’articles, podràs accedir a més opcions, com ara:

Nota: el símbol del cadenat blau vol dir que l’enllaç de Pagaments en línia està actiu. Si és de color gris, l’enllaç de Pagaments en línia no està actiu.

Per defecte, Pagaments en línia només està disponible per als propietaris dels comptes, però es pot obrir a tots els empleats a través de Permisos. Quan el propietari del compte hagi activat la funció de Pagaments en línia, els empleats amb accés al Tauler de control en línia de Square podran consultar, crear, actualitzar i gestionar la configuració dels enllaços de Pagaments en línia Square.

Accepta notes dels clients

Permet que els clients afegeixin un comentari o una nota durant el procés de pagament amb Pagaments en línia Square. Això ajudarà el negoci a:

 • Recopilar informació necessària sobre les comandes per part dels clients.

 • Fer un seguiment dels detalls de les donacions.

 • Personalitzar les comandes dels clients.

Per començar a acceptar notes dels clients:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments en línia

 2. Ves a Configuració > General.

 3. Activa l’opció "Nota del client".

 4. Fes clic a Desa.

Quan els clients paguin amb un enllaç de pagament, veuran un quadre per a afegir una nota opcional. La informació que escrigui el client a la secció de notes del procés de pagament apareixerà a la informació de la comanda de cada transacció. Selecciona Transaccions al tauler de control de Pagaments en línia i fes clic a qualsevol pagament per veure la nota del client. També veuràs aquesta informació a l’Administrador de comandes.

Si tens configurat Square en línia, aquesta opció apareixerà a la teva configuració en línia, no a la configuració de Pagaments en línia.

Per activar les notes del client a Square en línia:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Comerç electrònic > En línia per accedir a Vista general de Vendes en línia Square.

 2. Ves a Configuració > Procés de pagament or Configuració compartida > Procés de pagament i selecciona Configuració avançada.

 3. Selecciona la casella al costat de Permet que el client deixi una nota al venedor.

 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Més informació sobre el seguiment dels pagaments amb els enllaços al procés de pagament de Square.

Activa les propines per als Pagaments en línia

Quan crees un enllaç de Pagaments en línia, és fàcil activar l’opció perquè els clients puguin deixar propina. Per començar a acceptar propines dels clients:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments en línia

 2. Quan generis l’enllaç de pagament, ves a Configuració avançada i selecciona la casella Activa les propines.

 3. Introdueix un nom per a l’enllaç i l’import que vols cobrar.

 4. Fes clic a Crea l’enllaç i selecciona Copia l’enllaç per a compartir-lo allà on vulguis.

Així, els clients veuran automàticament la configuració per donar una propina del 15 %, el 20 % o el 25 % a l’enllaç de pagament, amb un percentatge de propina predeterminat del 15 %. 

Nota: en aquests moments, les propines no estan disponibles per als enllaços amb subscripcions o els pagaments recurrents.

Comparteix els enllaços de Pagaments en línia

Un cop hagis copiat els enllaços de pagament, ho tindràs tot a punt per a compartir-los allà on vulguis. Afegeix un enllaç de pagament a un correu electrònic, a la teva pàgina de xarxes socials o al teu blog.

Si un client fa clic a l’enllaç de pagament d’un article, se’l dirigirà a una pàgina de pagament única des de la qual podrà pagar amb la targeta que desitgi, o bé amb Apple Pay o Google Pay.

Nota: per a les compres efectuades a través d’enllaços de pagament, no s’emetrà un rebut estàndard personalitzat, sinó un rebut digital bàsic.

Crea una campanya de màrqueting amb enllaços de Pagaments en línia

Pots fer arribar als clients una campanya de Màrqueting Square per promocionar els teus articles. Per incloure un enllaç de Pagaments en línia Square a la campanya:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments en línia per començar a crear un enllaç al procés de pagament.

 2. Un cop hagis creat l’enllaç de pagament, copia’l fent clic a la seva icona.

 3. Després, ves a Màrqueting. Segons el tipus de campanya, pots enganxar directament l’enllaç del procés de pagament al text del cos.

 4. Envia la campanya.

Un cop hagis enviat la campanya de màrqueting, els clients podran fer clic a l’enllaç al procés de pagament per comprar els articles al moment.

Nota: en aquest moment, no pots fer el seguiment de la ràtio de clics per als enllaços al procés de pagament.

Consulta més informació sobre Màrqueting Square.

Crea codis QR per als Pagaments en línia

Pots descarregar i imprimir un codi QR personalitzat per dirigir els clients als enllaços de Pagaments en línia, donant als clients que facin comandes d’autoservei la possibilitat de fer servir una solució de pagament sense contacte ni complicacions.

Per crear un codi QR per a un article des del Tauler de control de Square:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments en línia i comença a crear l’enllaç de pagament per vendre un article.

 2. Selecciona l’article per al qual vols generar el codi QR.

 3. Un cop hagis creat l’enllaç de pagament, comparteix-lo mitjançant un codi QR seleccionant Crea sota l’opció de codi QR.

 4. Descarrega el codi QR al dispositiu per imprimir-lo i fer-lo servir al teu negoci.

També pots consultar com configurar i gestionar un Codi QR per al pagament a l’aplicació de TPV Square.

Brànding

Personalitza el disseny dels enllaços de Pagaments en línia Square.

Logotip i capçalera

Pots optar per col·locar el teu logotip a la capçalera dels enllaços al procés de pagament. Per afegir un logotip als enllaços de Pagaments en línia Square:

 1. Des del Tauler de control de Square, ves a Pagaments en línia.
 2. Al menú Configuració, selecciona Marca > Logotip.
 3. Fes clic a Afegeix un logotip d’amplada completa per pujar el teu logotip. Per assegurar-te que la teva imatge sigui d’alta resolució, la mida recomanada del logotip és de 1280 x 680 px o una proporció de 2:1.
 4. Selecciona i puja una imatge.

Nota: si ja has afegit un logotip d’amplada completa a Configuració del compte > Punts de venda > Detalls del punt de venda, aquest logotip apareixerà automàticament a la capçalera de la pàgina del procés de pagament i s’aplicarà a la imatge dels rebuts, factures, reserves de cites i màrqueting.

Botons de compra de Pagaments en línia

Crea un botó de compra i afegeix-lo al teu lloc web per portar els clients de manera còmoda i directa a una pàgina del procés de pagament. Crea el teu botó de compra generant un petit fragment de codi HTML que pots incrustar al teu lloc web, blog, pàgina de destinació o al cos d’un correu electrònic.

Obtén més informació sobre com afegir botons de compra al teu lloc web amb Pagaments en línia Square.

Informes de Pagaments en línia

Pots fer un seguiment del total de vendes generades a partir de cada enllaç de Pagaments en línia Square, la qual cosa et permet fer un seguiment del rendiment dels enllaços. Per consultar la quantitat de vendes per enllaç de pagament, a Tauler de control en línia de Square, consulta les vendes per enllaç a la columna Total de vendes.

També pots veure totes les vendes des del tauler de control en línia de Square a Informes si filtres per Origen > Enllaços de pagament.

Desactiva o elimina els enllaços dels Pagaments en línia

Pots desactivar i eliminar un enllaç de pagament en qualsevol moment. Per desactivar-lo:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments en línia.

 2. Selecciona l’enllaç de Pagaments en línia que vols desactivar o eliminar.

 3. Fes clic a Desactiva o a Elimina a la part inferior de la pàgina d’informació de l’article.

Nota: si ja has compartit un enllaç amb un client, no podrà completar la transacció fent servir aquell enllaç si el desactives o l’elimines.

Subscripcions amb els enllaços de Pagaments en línia

Els enllaços al procés de pagament de subscripció es poden fer servir per acceptar pagaments setmanals, mensuals, trimestrals o anuals de diversos clients amb un únic enllaç. Si vols obtenir més informació sobre com començar, ves a Subscripcions a Pagaments en línia Square.

Fidelització amb enllaços de Pagaments en línia

Amb Fidelització Square, pots crear un programa de recompenses digitals a través del qual els clients puguin rebre incentius amb cada compra.

Amb Pagaments en línia Square, pots configurar un enllaç al procés de pagament amb l’opció de Fidelització Square habilitada. Els clients poden registrar-se a Fidelització Square i obtenir o bescanviar recompenses amb el seu número de telèfon durant el procés de pagament. Si ja t’has inscrit al programa de Fidelització Square, no hauràs de pagar cap comissió mensual addicional per fer-lo servir amb els enllaços de Pagaments en línia Square.

Si configures un programa de fidelització per primera vegada:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Fidelització.

 2. Segueix els passos per crear el teu programa de fidelització.

 3. Un cop hagis activat el compte de Fidelització Square i creïs recompenses, automàticament es mostrarà als clients l’opció de registrar-se i obtenir o bescanviar recompenses als seus enllaços al procés de pagament.

Si ja t’has inscrit al programa de Fidelització Square, els clients veuran automàticament l’opció per inscriure-s’hi i obtenir o bescanviar recompenses fent servir els enllaços al procés de pagament que has creat a Pagaments en línia Square.

Nota: a continuació t’indiquem algunes limitacions que has de tenir en compte a l’hora de fer servir Fidelització Square amb els enllaços de Pagaments en línia Square:

 • En aquest moment, Fidelització Square amb Pagaments en línia Square només està disponible per a l’opció Envia enllaços de pagament a través de l’aplicació de pagaments de TPV Square.

 • Les notificacions per missatge de text de Fidelització Square només estan disponibles per a les compres a la botiga.

Pots consultar més informació sobre com es comença amb el programa de fidelització de Square i com es crea un programa de fidelització. També pots consultar les Preguntes freqüents sobre Fidelització Square.

Cupons amb enllaços de Pagaments en línia

Els clients poden aplicar els cupons que creïs amb Marketing Square als enllaços de Pagaments en línia Square que hagis compartit amb ells. Hauran d’introduir el codi del cupó al camp corresponent de la pantalla del procés de pagament per tal que se’ls apliqui el descompte. Només es pot aplicar un cupó per cada enllaç de pagament.

Activa els pagaments introduïts pel client

Pots permetre que els clients introdueixin el preu durant el procés de pagament amb Pagaments en línia Square. Pots accedir a aquesta configuració des del Tauler de control en línia de Square i l’aplicació de TPV Square.

Des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Pagaments en línia

 2. Selecciona Crea un enllaç de pagament.

 3. Selecciona Cobra un pagament.

 4. Introdueix un nom per a l’enllaç que es mostrarà al client.

 5. A Configuració avançada, selecciona l’opció Permet que el comprador fixi el preu.

 6. Finalitza la configuració de l’enllaç de pagament i selecciona Crea l’enllaç.

 7. Selecciona Copia l’enllaç per a compartir l’enllaç allà on vulguis.

Trobaràs més recursos sobre com crear i gestionar Enllaços al procés de pagament a l’aplicació.

Redirigeix a un web després del procés de pagament

Per dirigir els clients a una pàgina del web un cop hagin completat el procés de pagament:

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Proceso de pago en línea.

 2. Tria entre crear un enllaç, un botó o un codi QR mitjançant els botons.

 3. A Objectiu de l’enllaç, tria si és per cobrar un pagament, vendre un article o acceptar una donació.

 4. Introdueix un nom per a l’enllaç, que es mostrarà al client, i l’import que vols cobrar. Si se’t demana, tria una Freqüència.

 5. Afegeix una descripció i una imatge (opcional) per a l’enllaç de pagament.

 6. Al menú Configuració avançada, activa Redirigeix a un web després del procés de pagament i a continuació introdueix l’URL del web. Nota: actualment aquesta opció no està disponible per als enllaços d’esdeveniments.

 7. Fes clic a Crea un enllaç.

 8. Fes clic a Copia l’enllaç per compartir-lo allà on vulguis.

Activa els camps personalitzats

Habilita Activa els camps personalitzats i introdueix un títol per al camp personalitzat que vols afegir. Pots crear fins a dos camps personalitzats i afegir-los a l’enllaç de Pagaments en línia Square per recopilar informació addicional dels clients.

 1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Proceso de pago en línea.

 2. Tria entre crear un enllaç, un botó o un codi QR mitjançant els botons.

 3. A Objectiu de l’enllaç, tria si és per cobrar un pagament, vendre un article o acceptar una donació.

 4. Introdueix un nom per a l’enllaç, que es mostrarà al client, i l’import que vols cobrar. Si se’t demana, tria una Freqüència.

 5. Afegeix una descripció i una imatge (opcional) per a l’enllaç de pagament.

 6. Al menú Configuració avançada, habilita Activa els camps personalitzats i afegeix els títols dels camps personalitzats que es mostraran durant el procés de pagament.

 7. Fes clic a Crea un enllaç.

 8. Fes clic a Copia l’enllaç per compartir-lo allà on vulguis.