Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comptes bancaris i transferències

Vincula i modifica el teu compte bancari

Vincula el teu compte bancari des del Tauler de control en línia de Square per poder rebre els fons el següent dia feiner.

Si el teu negoci té diversos punts de venda, pots vincular comptes bancaris per a cadascun o fer que tots comparteixin el mateix. També pots vincular diversos comptes bancaris al compte de Square per transferir el saldo dels pagaments i passar un compte bancari d’un punt de venda a un altre amb més facilitat. Tingues present que, en aquests moments, només pots vincular un compte bancari a cada punt de venda.

Afegeix el compte bancari

Per poder fer reembossaments i devolucions de pagaments, necessites vincular un compte bancari transaccional (que permeti fer transferències i retirar diners) a Square. El compte bancari ha de ser en euros i l’IBAN ha de pertànyer a un país que formi part de la SEPA. Més informació sobre la SEPA (Single Euro Payments Area o Zona Única de Pagaments en Euros) No s’admeten targetes de prepagament ni comptes que només operin en línia (com ara PayPal).

Mentre esperes la verificació del teu compte bancari, podràs acceptar pagaments a través del teu compte de Square. Els pagaments que acceptis durant aquest temps romandran al teu saldo Square fins que es vinculi el compte bancari. Un cop el procés de verificació s’hagi completat, Square enviarà tots els fons del teu saldo Square al compte bancari en un termini de 36 hores.

Primer de tot, has de tenir l’IBAN a mà.

Afegeix el compte bancari en línia

 1. Inicia la sessió a Compte i configuració > Comptes bancaris > Afegeix un compte bancari extern.

 2. Introdueix la informació següent: el nom del titular del compte i l’IBAN. Et pots posar en contacte amb el teu banc per confirmar aquestes dades.

 3. Fes clic a Continua.

 4. Revisa els detalls i fes clic a Verifica per autoritzar la verificació del compte bancari.

Quan hagis verificat diversos comptes bancaris externs al compte de Square, podràs canviar el compte vinculat per a cadascun dels punts de venda. Per fer-ho:

 1. Ves a Compte i Configuració al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Comptes bancaris.

 2. A Tots els punts de venda, fes clic al compte bancari vinculat al costat del punt de venda en qüestió.

 3. Ves al menú desplegable i selecciona el compte bancari verificat que vols afegir al punt de venda. Si no veus el compte que vols vincular, selecciona Afegeix un compte bancari extern i completa el procés de verificació bancària.

 4. Fes clic a Actualitza el compte bancari vinculat > Fet

Nota: en aquests moments, només pots tenir un compte bancari vinculat per punt de venda. Si canvies de compte bancari, hauràs d’introduir la contrasenya del compte de Square i revisar el correu electrònic de confirmació que t’enviarem. Tens 24 hores per fer clic a l’enllaç que trobaràs en aquest correu i confirmar el canvi de compte bancari. Si no fas clic a l’enllaç del correu de confirmació per verificar que vols afegir o canviar un compte, aquest canvi no es desarà i hauràs de tornar a introduir la informació.

Quant es tarda a verificar el compte bancari?

Un cop hagis introduït la informació bancària, Square verificarà que sigui un compte bancari transaccional. El procés de verificació complet pot tardar fins a 3 dies feiners (sense comptar caps de setmana ni festius). Des de Square, no podem fer res per accelerar el procés.

Com puc comprovar l’estat de la verificació bancària?

Per comprovar-ne l’estat, ves a Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Comptes bancaris. També rebràs un correu electrònic de Square quan el compte estigui verificat.

Un cop el teu compte bancari s’hagi verificat, s’hi enviaran els fons d’acord amb el calendari de transferències de Square. Més informació sobre el calendari de transferències estàndard de Square.

Què faig si la verificació bancària està pendent?

Si encara no s’ha completat la verificació bancària, espera els 3 dies feiners íntegres. No cal que facis res. Rebràs un correu electrònic quan s’hagi verificat el compte.

Els pagaments que acceptis durant aquest temps romandran al teu saldo Square fins que es vinculi el compte bancari. Un cop es completi el procés de verificació, Square enviarà tots els fons del teu saldo Square al compte bancari en un termini de 36 hores.

Modifica el compte bancari

Pots modificar el compte bancari vinculat des del Tauler de control en línia de Square. Abans de començar, assegura’t que tens l’IBAN del compte bancari nou a mà.

Modifica el compte bancari en línia

 1. Inicia la sessió a Compte i configuració > Comptes bancaris.

 2. Fes clic a Canvia el compte bancari.

 3. Introdueix la informació del compte bancari nou i fes clic a Verifica el compte.

 4. Introdueix la teva contrasenya del compte de Square.

 5. Revisa el correu electrònic: rebràs un missatge de Square demanant que confirmis el canvi de compte bancari. Fes clic a l’enllaç que hi trobaràs en un termini de 24 hores per confirmar el canvi. En cas de no confirmar-ho en 24 hores, hauràs de tornar a introduir la informació bancària nova al Tauler de control en línia de Square per tornar a començar el procés de verificació.

Confirma el canvi de compte bancari

Quan canvies el compte bancari, Square t’envia un correu electrònic de confirmació a l’adreça associada al teu compte de Square. Per iniciar el procés de verificació, hauràs de fer clic a l’enllaç que trobaràs al correu electrònic en un termini de 24 hores. Si no veus el missatge, revisa la carpeta de correu brossa o els filtres del correu electrònic.

Si no fas clic a l’enllaç abans de 24 hores, la verificació bancària caducarà i hauràs de tornar a introduir la informació.

Resoldre problemes relacionats amb el compte bancari

Resol els problemes relacionats amb la verificació bancària.