Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vendes en línia Square

Comença amb Vendes en línia Square

Crea una botiga online gratis

Crea una pàgina web i comença a vendre online avui mateix

Cobrar als clients en línia mai no havia estat tan fàcil com ara amb Vendes en línia Square. Mostra al món qui ets, què vens o els problemes que pots solucionar i, alhora, accepta pagaments sense maldecaps amb Square. Amb el nostre creador de llocs web fàcil de fer servir, dedica menys temps a configurar el teu lloc web i més temps a centrar-te en el més important: el teu negoci.

Vendes en línia Square és una plataforma amb molt de potencial per gestionar el teu web, els articles, la tramitació de les comandes, els clients i molt més. Per obtenir més informació, consulta la Pàgina de temes de la plataforma de Vendes en línia Square o informa’t sobre els preus i funcions. Fins i tot pots comprar un domini a Square i configurar una adreça electrònica basada en aquest domini.

Nota: per vendre articles individuals sense configurar un lloc web de comerç electrònic complet, considera fer servir Pagaments en línia Square
. Els enllaços de Pagaments en línia et permeten vendre articles ràpidament per correu electrònic, a les xarxes socials o al teu blog. Aquí t’expliquem com primers passos amb els enllaços de Pagaments en línia Square.

Comença a vendre en línia

Per començar amb Vendes en línia Square:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a En línia > En línia.

  2. Fes clic al botó per començar.

  3. Tria una de les diverses opcions de temes per dissenyar el web nou en un tres i no res.

  4. Introdueix la informació comercial i de tramitació que correspongui i segueix els passos de la configuració per completar el procés.

Un cop completats, pots fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control per accedir a les diverses funcions de Vendes en línia Square o navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square per començar a crear el web.

Preus i comissions

Crea un web de franc amb Vendes en línia Square. Hi podràs vendre un nombre il·limitat de productes en línia i tramitar les comandes electrònicament, sense cap quota de subscripció. Fins i tot pots allotjar el web amb un subdomini gratuït de Square (per exemple, elmeunegoci.square.site).

Només pagaràs comissions per transacció per les comandes que es facin al lloc web, els canvis de pla i els serveis opcionals que triïs.

Preus

Només hauràs de pagar si vols comprar un nom de domini personalitzat, una adreça electrònica o un pla de servei millorat. En cas contrari, el servei bàsic és, i sempre serà, totalment de franc i ple de funcions. Si se’t demana que paguis, és perquè has provat de registrar un nom de domini nou, comprar una adreça electrònica o fer servir una funció inclosa en un dels plans de pagament. Totes les actualitzacions del web, els dominis personalitzats i les adreces electròniques són opcionals.

Per obtenir més informació sobre els preus i les funcions, ves a Vendes en línia Square al Tauler de control i selecciona l’enllaç Canvia de pla a la part superior.

També pots consultar els articles sobre com començar amb els dominis de Vendes en línia Square o com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre aquests serveis i els seus preus.

Comissions per transacció

Només pagaràs la comissió per transacció de les comandes que rebis. Quan un client fa una comanda en línia, pagues el següent:

  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,25 € per a les targetes de la UE i de l’EEE, i del 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE per a la majoria dels plans d’allotjament web (incloent-hi el pla Gratuït).
  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,15 € per a les targetes de la UE i de l’EEE, i del 2,9 % + 0,15 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE quan canviïs al pla Prèmium per al web.

Altres comissions

Altres serveis de la plataforma poden tenir comissions addicionals o separades, com ara certs mètodes de tramitació o aplicacions de tercers de la Plataforma d’aplicacions de Square que es poden integrar amb el teu web. Consulta la informació sobre aquestes funcions i serveis per saber més sobre les comissions.

Gestiona les subscripcions i els serveis de Vendes en línia Square

Si et canvies a un pla de superior de Vendes en línia Square o compres un domini o una adreça electrònica, pots gestionar les subscripcions i els serveis de Vendes en línia Square directament des del compte de Square. Consulta més informació sobre com gestionar les teves subscripcions de Vendes en línia Square.

Configura el web

Quan hagis finalitzat la configuració inicial, ja podràs començar a configurar el lloc web per vendre en línia, gestionar comandes en línia, acceptar pagaments i compartir el web amb qui vulguis.

Crea, organitza i ven articles

Perquè els clients puguin comprar fàcilment en qualsevol web d’ecommerce, és important crear articles i organitzar-los amb categories.

Configura els mètodes de tramitació

Configura els mètodes de tramitació dels articles del compte de Square per assegurar-te que els clients rebin el que paguen. Els mètodes de tramitació són:

Gestiona les comandes online

Pots gestionar les comandes online de diversos tipus (com ara les que tenen recollida a l’establiment i entrega a domicilis de la zona) a l’Administrador de comandes, tant al Tauler de control com al TPV.

Per saber-ne més, consulta les preguntes més freqüents sobre comandes o llegeix més informació sobre les comandes al TPV Square.

Consulta els informes sobre el web

Consulta els informes per obtenir una visió detallada de les estadístiques del web i del comerç. També pots consultar i comparar el trànsit web i el rendiment de les vendes durant el període de temps que t’interessi. Consulta més informació sobre els informes de Vendes en  línia Square.

Dissenya el teu web

Quan els clients obren un web per primera vegada, qualsevol element, com ara els colors, les lletres i les formes, pot afectar la manera en què responen al contingut. Consulta més informació sobre com dissenyar i personalitzar el web de Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre totes les opcions de disseny.

Configura el SEO del web

Personalitza com es mostren les pàgines, els articles i les categories del web de Vendes en línia Square als motors de cerca perquè sigui fàcil de trobar. Consulta com optimitzar les pàgines web per obtenir-ne més informació.

Dominis

Un domini, que sovint es coneix com a URL o adreça del lloc web, és el que ajuda els clients i visitants a trobar el web mentre naveguen per internet. Hi ha diverses maneres de vincular un domini al teu lloc web, i fins i tot oferim una opció gratuïta per facilitar-ne la configuració. Aquí t’expliquem com comença amb els dominis per a Vendes en línia Square.

Adreces electròniques

Square col·labora amb Google per oferir una solució completa de correu electrònic per als noms de domini, coneguda com a Google Workspace. Si tens un nom de domini associat al lloc web, pots crear una adreça electrònica a partir d’aquest domini. Aquí t’expliquem com com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square.

Gestiona Vendes en línia Square des del TPV Square

Pots gestionar el teu web de Vendes en línia Square directament des del TPV Square. Tant si ets a l’establiment com a una altra banda, amb el complement En línia pots modificar i gestionar el web directament des de l’Aplicació de TPV Square. Aquí t’expliquem com gestionar Vendes en línia Square des del TPV Square.

Fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square

Gràcies a la fiabilitat de les seves eines, Vendes en línia Square permet que el teu lloc web s’integri directament o es pugui fer servir amb altres productes de Square. Crea un lloc web amb molt de potencial i treu profit del conjunt d’eines i serveis de Square per agilitzar les operacions del teu negoci. Aquí trobaràs més informació sobre com fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Fes servir Vendes en línia Square amb un lloc web existent

És possible que molts venedors que coneguin Vendes en línia Square ja hagin creat un web amb un altre servei d’allotjament web (p. ex., GoDaddy, WiX, Google, etc.), però no tinguin una manera senzilla de mostrar els productes que venen al lloc web principal. Gràcies a la fiabilitat de les nostres eines, pots crear una pàgina senzilla per mostrar els teus productes i enllaçar-la al lloc web existent. Aquí trobaràs més informació sobre com fes servir Vendes en línia Square amb un web existent.

Resolució de problemes

Preguntes més freqüents

Per rebre més informació sobre Vendes en línia Square, consulta els articles amb les preguntes més freqüents.

No trobes el que necessites?