Inici>Vendes en línia Square

Comença amb Vendes en línia Square

A qui va dirigit aquest article?
A qualsevol persona que vulgui crear un web i vendre els seus productes online mitjançant la principal solució d’ecommerce de Square: Vendes en línia Square.

Quant a Vendes en línia Square

Amb Vendes en línia Square, començar a vendre online és més fàcil que mai. Dona’t a conèixer, promociona els productes o serveis i accepta pagaments en un no res amb Square. Amb el nostre generador de webs intuïtiu, podràs dedicar menys temps a la configuració i centrar-te en allò que realment importa: el teu negoci.

Vendes en línia Square és una plataforma completa per gestionar webs, articles, la tramitació de les comandes, els clients i molt més. Per saber-ne més, consulta la Pàgina de temes de la plataforma de Vendes en línia Square i els preus i funcions. També comprar un domini de Square i configurar una adreça electrònica que hi estigui vinculada.

Abans de començar

Crea un compte a Square. Si vols vendre articles per separat sense haver de configurar tot un web d’ecommerce, pots fer servir Links de pagament Square. Amb els links de pagament, podràs vendre articles en un no res per correu electrònic, en les xarxes socials o des del blog. Consulta més informació sobre com Comença amb Links de pagament Square.

Preus i comissions

Crea un web de franc amb Vendes en línia Square. Hi podràs vendre un nombre il·limitat de productes online i tramitar les comandes electrònicament, sense cap quota de subscripció. Fins i tot pots allotjar el web amb un subdomini gratuït de Square, com ara elmeunegoci.square.site.

Només hauràs de pagar la comissió per transacció de les comandes processades a través del web, o bé la tarifa corresponent si canvies a un pla superior o contractes un servei específic. Si canvies a un pla de superior de Vendes en línia Square o compres un domini o una adreça electrònica, podràs gestionar les subscripcions i els serveis de Vendes en línia Square directament des del compte de Square. Consulta més informació sobre com Gestiona les subscripcions i serveis de Vendes en línia Square.

Preus

Només hauràs de pagar si vols comprar un nom de domini personalitzat, una adreça electrònica o un pla de servei millorat. En cas contrari, el servei bàsic és, i sempre serà, totalment de franc i ple de funcions. Si se’t demana que paguis, és perquè has provat de registrar un nom de domini nou, comprar una adreça electrònica o fer servir una funció inclosa en un dels plans de pagament. Totes les actualitzacions del web, els dominis personalitzats i les adreces electròniques són opcionals.

Per obtenir més informació sobre els preus i les funcions, ves a Vendes en línia Square al Tauler de control i selecciona l’enllaç Canvia de pla a la part superior.

També pots consultar els articles sobre com començar amb els dominis de Vendes en línia Square o com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre aquests serveis i els seus preus.

Comissions per transacció

Només pagaràs la comissió per transacció de les comandes que rebis. Quan un client fa una comanda en línia, pagues el següent:

  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,25 € per a les targetes de la UE i de l’EEE, i del 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE per a la majoria dels plans d’allotjament web (incloent-hi el pla Gratuït).
  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,15 € per a les targetes de la UE i de l’EEE, i del 2,9 % + 0,15 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE quan canviïs al pla Prèmium per al web.

Altres comissions

Altres serveis de la plataforma poden tenir comissions addicionals o separades, com ara certs mètodes de tramitació o aplicacions de tercers de la Plataforma d’aplicacions de Square que es poden integrar amb el teu web. Consulta la informació sobre aquestes funcions i serveis per saber més sobre les comissions.

Comença a vendre online

Per començar a fer servir Vendes en línia Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Vendes en línia > Vendes en línia.

  2. Fes clic al botó per començar.

  3. Tria un dels temes per dissenyar el web en un no res.

  4. Introdueix la informació comercial i de tramitació que correspongui i segueix els passos necessaris per completar la configuració.

Quan hagis acabat, ves a la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control per accedir a les diverses funcions de Vendes en línia Square o Accedeix a l’editor de webs de Vendes en línia Square per començar a crear el web.

Configura el web d’ecommerce

Square-Online-Overview-Page-CA

Un cop finalitzada la configuració inicial, podràs començar a configurar el web per vendre els articles, gestionar les comandes i acceptar pagaments online. També podràs compartir-lo per promocionar el negoci.

1) Fes servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control

La Vista general de Vendes en línia Square del Tauler de control conté informació important sobre el web i eines per ajudar-te a fer créixer el negoci online, incloent-hi els dominis, les adreces electròniques, funcions d’ecommerce, les consultes rebudes i molt més. També pots accedir a l’editor de Vendes en línia Square des de la Vista general per crear i modificar el web.

Per accedir a la Vista general de Vendes en línia Square, inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i ves a Vendes en línia > Vendes en línia. La primera pestanya que hi apareixerà és la Vista general, que t’ofereix un resum de les últimes dades de rendiment del web.

Per accedir a altres productes de Square des del compte, consulta com fer servir el Tauler de control de Square.

2) Dissenya el web

Quan els clients obren un web per primera vegada, tot influeix en com respondran al contingut, des dels colors fins a les fonts i les formes. Consulta més informació sobre com dissenyar i personalitzar el web de Vendes en línia Square i descobreix totes les opcions disponibles.

3) Configura els dominis i les adreces electròniques

  • Dominis: un domini, sovint conegut com a URL o adreça del web, ajuda els clients a trobar el web quan naveguen per internet. Hi ha diverses maneres de vincular un domini al web, i fins i tot oferim una opció gratuïta per facilitar-ne la configuració. Consulta més informació sobre com començar amb els dominis per a Vendes en línia Square.
  • Correu electrònic: Square col·labora amb Google per oferir als negocis una solució de correu electrònic completa per als noms de domini: Google Workspace. Un cop tinguis un nom de domini associat al web, podràs crear una adreça electrònica que hi estigui vinculada. Consulta més informació sobre com començar a fer servir Google Workspace amb Vendes en línia Square.

4) Configura el SEO del web

Personalitza com es mostren les pàgines, els articles i les categories del web de Vendes en línia Square als motors de cerca perquè sigui fàcil de trobar. Consulta més informació sobre la configuració de SEO per als webs de Vendes en línia Square.

5) Crea, organitza i ven articles

En qualsevol web d’ecommerce, és important crear articles i organitzar-los en categories perquè els clients puguin trobar-los i comprar-los fàcilment.

6) Configura els mètodes de tramitació

Configura els mètodes de tramitació dels articles del compte de Square per assegurar-te que els clients rebin les comandes de la manera que més els convingui. Els mètodes de tramitació són els següents:

8) Gestiona les comandes online

Pots gestionar comandes online de diversos tipus (com ara amb l’opció de recollida a l’establiment o entrega a un domicili de la zona) des de l’Administrador de comandes, tant al Tauler de control com al TPV. Consulta més informació sobre com gestionar les comandes des del web de Vendes en línia Square.

9) Consulta els informes sobre el web

Dona una ullada als informes per accedir a estadístiques detallades del web i l’activitat comercial. També pots consultar i comparar el trànsit web i el rendiment de les vendes en períodes concrets. Consulta més informació sobre els informes de Vendes en línia Square.

10) Gestiona la configuració online

Tens diverses opcions per configurar el web al teu gust. Consulta més informació sobre la configuració de Vendes en línia Square.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?