Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vendes en línia Square

Primers passos amb Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Amb Vendes en línia Square, pots crear un lloc web professional per mostrar el teu negoci en línia, vendre articles, compartir continguts al blog i acceptar pagaments amb Square. El nostre creador de pàgines web és molt fàcil de fer servir i et permetrà dedicar menys temps a configurar Vendes en línia Square per poder-te centrar en el més important, que és el teu negoci.

Per vendre articles individuals sense configurar un lloc web de comerç electrònic sencer amb Vendes en línia Square, considera els Enllaços de procés de pagament en línia de Square. Els enllaços de pagament et permeten vendre articles per correu electrònic, mitjans socials o el teu blog.

Configura el teu web de Vendes en línia Square

Si ja estàs registrat a Square, pots començar amb Vendes en línia Square des del Tauler de control en línia de Square seguint aquests passos:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Comerç electrònic > En línia.

  2. Selecciona Comença.

  3. Tria si configures una única pàgina de comandes en línia o un lloc web de comerç electrònic amb diverses pàgines.

  4. Tria el tipus de negoci (per exemple, què vens?), selecciona els mètodes de tramitació de les comandes que prefereixis (per exemple, enviament, recollida, etc.) i configura altres funcions basades en les necessitats del negoci.

Vendes en línia de Square és una plataforma amb molt de potencial amb la qual pots gestionar el lloc web, els articles venuts en línia, la preparació de comandes en línia i molt més. Fins i tot pots comprar-hi un domini nou i configurar l’adreça electrònica amb aquest domini.

Preus i comissions de Vendes en línia de Square

Pots posar en marxa el teu lloc web de Vendes en línia Square de franc. Pots vendre un nombre il·limitat de productes en línia i tramitar les comandes electrònicament, sense quotes de subscripció. Fins i tot pots allotjar el lloc web amb un subdomini gratuït de Square. Per exemple, "elmeunegoci.square.site".

Només pagaràs la comissió de transacció per les comandes del lloc web o per qualsevol actualització o serveis. Trobaràs més informació a continuació.

Preus

Només hauràs de pagar si vols comprar el teu propi nom de domini i correu electrònic o si vols millorar algun pla. El servei bàsic sempre serà 100 % gratuït i constarà d’unes funcions determinades. Si et reclamen un pagament, és perquè has registrat un nom de domini nou, has comprat una adreça de correu electrònic o has fet servir una funció inclosa en un dels plans de pagament. Tots els canvis de pla, dominis i adreces electròniques personalitzades són opcionals.

Per obtenir més informació sobre els preus dels llocs web, consulta els plans de servidors de Vendes en línia Square o ves a la Vista general de Vendes en línia Square
i selecciona l’enllaç Actualitza que trobaràs a la part superior.

També pots obtenir més informació sobre com començar amb els dominis de Vendes en línia Square o, per obtenir més informació sobre aquests serveis i els seus preus, pots visitar com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square.

Comissions per transacció

Només pagaràs la comissió per transacció de les comandes que rebis. Quan un client faci una comanda en línia, pagaràs el següent:

  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,25 € per a les targetes de la UE i de l’EEE i del 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE per a la majoria dels plans d’allotjament web (inclòs el pla Gratuït)
  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,15 € per a les targetes de la UE i de l’EEE i del 2,9 % + 0,15 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE quan actualitzis el teu lloc web al pla Prèmium

Ven articles, gestiona comandes i accepta pagaments en línia

En finalitzar la configuració inicial, pots configurar el lloc web per començar a vendre en línia, gestionar comandes en línia, acceptar pagaments i compartir el web on vulguis.

Sincronitzar articles entre la Col·lecció d’articles de Square i Vendes en línia Square

Quan configuris per primer cop Vendes en línia Square, els productes de la teva Col·lecció d’articles de Square se sincronitzaran amb la Vista general de Vendes en línia Square. Després de la configuració inicial, la sincronització continuarà automàticament en segon pla.

Informa’t sobre la sincronització d’articles de Vendes en línia Square per saber què se sincronitza i què no entre la Col·lecció d’articles de Square i Vendes en línia Square.

Crear articles a Vendes en línia Square

Els articles de la Col·lecció d’articles de Square sincronitzats amb Vendes en línia Square es poden canviar a 7 tipus d’articles diferents, així que tria el tipus d’article que s’ajusti a les teves necessitats. T’ajudem afegint camps i dissenys específics que s’adaptin a cada tipus d’article.

Aquests articles també es poden organitzar per facilitar les compres en línia dels clients. Pots obtenir més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Configura mètodes de tramitació de les comandes

Segons els tipus d’articles a Vendes en línia Square, pots configurar diferents mètodes de tramitació de comandes. A continuació, trobaràs més informació sobre tots aquests mètodes.

Nota: si no es canvia la configuració, el tipus de tramitació per defecte de les comandes de tots els articles de Vendes en línia Square serà d’enviament.

Gestionar les comandes en línia

Pots gestionar les comandes des del Tauler de control en línia de Square i des de l’aplicació de TPV Square. També pots gestionar les comandes en línia des de la pàgina de vista general de Vendes en línia Square.

Cobra i fes el seguiment dels pagaments

Pots configurar el teu lloc web per cobrar pagaments en línia a través de les diverses opcions disponibles. Consulta més informació sobre com acceptar pagaments a Vendes en línia Square i sobre les opcions del procés de pagament.

Quan un client fa una comanda a través del teu lloc web, Square cobra el pagament abans que marquis la comanda com a completada. Després de finalitzar el procés de pagament, els clients rebran un correu electrònic de confirmació amb el rebut de Vendes en línia Square. Pots trobar més informació sobre com personalitzar els correus electrònics de la botiga de Vendes en línia Square per configurar els correus electrònics amb els rebuts, entre d’altres coses.

Els pagaments processats a través de Vendes en línia Square apareixeran a l’historial de transaccions del tauler de control en línia de Square. L’historial de pagaments del tauler ofereix un desglossament dels articles venuts tant en vendes en línia com a l’establiment. Pots obtenir més informació sobre com veure l’historial de pagaments de Square.

Si cancel·les un article o una comanda, el client rebrà un reembossament de manera automàtica. Les comandes cancel·lades apareixeran com un import reembossat personalitzat i no actualitzaran la quantitat d’articles disponibles a l’inventari. Pots obtenir més informació sobre com processar reembossaments amb Square.

Revisa els teus informes

Pots veure els informes o estadístiques per tenir una visió detallada de les estadístiques del teu lloc web o comerç. També pots mostrar i comparar el rendiment i el trànsit de les vendes durant un període de temps determinat. Pots obtenir més informació sobre els informes de Vendes en línia Square.

Gestiona els serveis i les subscripcions a Vendes en línia Square

Si et registres en una de les versions de pagament de Vendes en línia Square o compres un domini o una adreça electrònica, pots gestionar les subscripcions i els serveis de Vendes en línia de Square directament des de la zona Configuració del compte de la pàgina Vista general de Vendes en línia Square.

Nota: per gestionar la configuració del teu compte principal de Square, torna a la pàgina de Compte i configuració al Tauler de control. La zona Configuració del compte de la pàgina Vista general de Vendes en línia Square només està disponible per Vendes en línia Square i no afecta el compte principal de Square ni altres productes de Square.

Dominis en línia de Square

Un domini, sovint conegut com a URL o adreça del web, és el que ajuda els usuaris a trobar el lloc web durant la navegació per internet. Si imaginem que un web és una casa, llavors el domini és l’adreça de la casa. Quan tens un domini, hi ha diverses maneres d’obtenir un domini associat al web. Fins i tot tenim una opció gratuïta.

Més informació sobre com comença amb els dominis per a Vendes en línia Square.

Adreces electròniques de Vendes en línia Square

Square col·labora amb Google per a oferir una solució de correu electrònic completa pels noms de domini, coneguda com a Google Workspace. Si tens un nom de domini associat al teu web, pots crear una adreça electrònica des de la pàgina Vista general de Vendes en línia Square basada en el domini.

Més informació sobre com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square.

Fes servir Vendes en línia Square amb un lloc web existent

Molts venedors que descobreixen Vendes en línia Square potser ja disposen un lloc web creat amb un proveïdor d’allotjament diferent (per exemple, GoDaddy, WiX, Google, etc.), però pot ser que no tinguin una manera fàcil d’exposar els productes venuts al lloc web principal. Amb les nostres eines, pots crear una pàgina senzilla per mostrar els productes i enllaçar-la al lloc web principal existent.

Més informació sobre com fes servir Vendes en línia Square amb un web existent.

Solució de problemes

Si per algun motiu no veus el teu lloc web de Vendes en línia Square a la xarxa, hi ha diverses mesures per solucionar problemes amb els dominis que et poden ser d’utilitat. Pots obtenir més informació sobre com solucionar problemes amb el teu domini per tornar a activar el teu lloc web.

Preguntes més freqüents

Per obtenir més informació sobre Vendes en línia Square, consulta els articles de les preguntes freqüents: