Inici>Vendes en línia Square

Comença amb Vendes en línia Square

Crea una botiga online gratis

Crea una pàgina web i comença a vendre online avui mateix

Amb Vendes en línia Square, acceptar pagaments online és més fàcil que mai. Dona’t a conèixer, promociona els teus productes o serveis i accepta pagaments en un no res amb Square. Amb el nostre generador de webs intuïtiu, podràs dedicar menys temps a la configuració i centrar-te en allò que realment importa: el teu negoci.

Vendes en línia Square és una plataforma completa per gestionar webs, articles, la tramitació de les comandes, els clients i molt més. Per saber-ne més, consulta la Pàgina de temes de la plataforma de Vendes en línia Square i els preus i funcions. Fins i tot pots comprar un domini a Square i configurar una adreça electrònica que hi estigui vinculada.

Nota: si vols vendre articles individuals sense haver de configurar tot un web d’ecommerce, pots fer servir els Pagaments en línia Square
, que et permeten vendre articles ràpidament per correu electrònic, a les xarxes socials o al teu blog. Consulta més informació sobre com comença amb Links de pagament Square.

Comença a vendre online

Per començar amb Vendes en línia Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a En línia > En línia.

  2. Fes clic al botó per començar.

  3. Tria’n un dels temes per dissenyar el web en un no res.

  4. Introdueix la informació comercial i de tramitació que correspongui i segueix els passos de la configuració per completar el procés.

Quan hagis acabat, pots fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control per accedir a les diverses funcions de Vendes en línia Square o navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square per començar a crear el web.

Preus i comissions

Crea un web de franc amb Vendes en línia Square. Hi podràs vendre un nombre il·limitat de productes online i tramitar les comandes electrònicament, sense cap quota de subscripció. Fins i tot pots allotjar el web amb un subdomini gratuït de Square, com ara elmeunegoci.square.site.

Només hauràs de pagar la comissió per transacció de les comandes processades a través del web, o bé si canvies de pla o utilitzes un servei opcional.

Preus

Només hauràs de pagar si vols comprar un nom de domini personalitzat, una adreça electrònica o un pla de servei millorat. En cas contrari, el servei bàsic és, i sempre serà, totalment de franc i ple de funcions. Si se’t demana que paguis, és perquè has provat de registrar un nom de domini nou, comprar una adreça electrònica o fer servir una funció inclosa en un dels plans de pagament. Totes les actualitzacions del web, els dominis personalitzats i les adreces electròniques són opcionals.

Per obtenir més informació sobre els preus i les funcions, ves a Vendes en línia Square al Tauler de control i selecciona l’enllaç Canvia de pla a la part superior.

També pots consultar els articles sobre com començar amb els dominis de Vendes en línia Square o com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre aquests serveis i els seus preus.

Comissions per transacció

Només pagaràs la comissió per transacció de les comandes que rebis. Quan un client fa una comanda en línia, pagues el següent:

  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,25 € per a les targetes de la UE i de l’EEE, i del 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE per a la majoria dels plans d’allotjament web (incloent-hi el pla Gratuït).
  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,15 € per a les targetes de la UE i de l’EEE, i del 2,9 % + 0,15 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE quan canviïs al pla Prèmium per al web.

Altres comissions

Altres serveis de la plataforma poden tenir comissions addicionals o separades, com ara certs mètodes de tramitació o aplicacions de tercers de la Plataforma d’aplicacions de Square que es poden integrar amb el teu web. Consulta la informació sobre aquestes funcions i serveis per saber més sobre les comissions.

Gestiona les subscripcions i els serveis de Vendes en línia Square

Si canvies a un pla de superior de Vendes en línia Square o compres un domini o una adreça electrònica, podràs gestionar les subscripcions i els serveis de Vendes en línia Square directament des del compte de Square. Consulta més informació sobre com gestionar les teves subscripcions de Vendes en línia Square.

Configura el web

Un cop finalitzada la configuració inicial, podràs començar a configurar el web per vendre els articles, gestionar les comandes i acceptar pagaments online. També podràs compartir-lo per promocionar el negoci.

1) Fes servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control

La Vista general de Vendes en línia Square del Tauler de control conté informació fonamental sobre el web i eines addicionals per ajudar-te a fer créixer el negoci online. Això inclou els dominis, les adreces electròniques, funcions d’ecommerce, consultes rebudes i altres opcions de configuració. També pots accedir a l’editor de webs de Vendes en línia Square des de la Vista general per crear i modificar el web.

Per accedir a la Vista general de Vendes en línia Square, inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i ves a Vendes en línia > Vendes en línia. La primera pestanya que apareixerà és la Vista general, que t’ofereix un resum de les últimes dades de rendiment del web.

Per accedir a altres productes de Square del teu compte, consulta com fer servir el Tauler de control de Square.

2) Dissenya el teu web

Quan els clients obren un web per primera vegada, qualsevol element, com ara els colors, les lletres i les formes, pot afectar la manera en què responen al contingut. Per saber més sobre totes les opcions que tens a l’abast, consulta com dissenyar i personalitzar el web de Vendes en línia Square.

3) Configura els dominis i el correu electrònic

  • Dominis: un domini, sovint conegut com a URL o adreça del web, ajuda els clients a trobar el web quan naveguen per internet. Hi ha diverses maneres de vincular un domini al web, i fins i tot oferim una opció gratuïta per facilitar-ne la configuració. Consulta més informació sobre com començar amb els dominis per a Vendes en línia Square.
  • Correu electrònic: Square col·labora amb Google per oferir una solució completa de correu electrònic per als noms de domini: Google Workspace. Si tens un nom de domini associat al web, podràs crear una adreça electrònica que hi estigui vinculada. Consulta més informació sobre com començar a fer servir Google Workspace amb Vendes en línia Square.

4) Configura el SEO del web

Personalitza com es mostren les pàgines, els articles i les categories del web de Vendes en línia Square als motors de cerca perquè siguin fàcils de trobar. Consulta més informació sobre com fer servir la configuració de SEO per als webs de Vendes en línia Square.

5) Crea, organitza i ven articles

En qualsevol web d’ecommerce, és important crear articles i organitzar-los en categories perquè els clients puguin trobar-los i comprar-los fàcilment.

6) Configura els mètodes de tramitació

Configura els mètodes de tramitació dels articles del compte de Square per assegurar-te que els clients rebin el que paguen. Els mètodes de tramitació són els següents:

8) Gestiona les comandes online

Pots gestionar comandes online de diversos tipus (com ara amb l’opció de recollida a l’establiment o entrega a un domicili de la zona) a l’Administrador de comandes, tant al Tauler de control com al TPV.

9) Consulta els informes sobre el web

Accedeix a informes amb estadístiques detallades del web i del comerç. També pots consultar i comparar el trànsit web i el rendiment de les vendes durant el període que t’interessi. Consulta més informació sobre els informes de Vendes en línia Square.

10) Gestiona la configuració online

Vendes en línia Square té diferents tipus de configuració perquè el web tingui èxit. Consulta més informació sobre la configuració de Vendes en línia Square.

Dominis

Un domini, sovint conegut com a URL o adreça del web, ajuda els clients a trobar el web quan naveguen per internet. Hi ha diverses maneres de vincular un domini al web, i fins i tot oferim una opció gratuïta per facilitar-ne la configuració. Consulta més informació sobre com comença amb els dominis per a Vendes en línia Square.

Adreces electròniques

Square col·labora amb Google per oferir una solució completa de correu electrònic per als noms de domini: Google Workspace. Si tens un nom de domini associat al web, podràs crear una adreça electrònica que hi estigui vinculada. Consulta més informació sobre com com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square.

Gestiona Vendes en línia Square des del TPV Square

Pots gestionar el web amb Vendes en línia Square directament des del TPV Square. Siguis on siguis, podràs modificar i gestionar el web amb el complement En línia directament des de l’Aplicació de TPV Square. Consulta més informació sobre com gestionar Vendes en línia Square des del TPV Square.

Fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square

Gràcies a les funcions versàtils de Vendes en línia Square, podràs integrar-hi el web o fer-lo servir amb altres productes de Square. Treu profit dels serveis i eines que t’ofereix Square per crear un web que t’ajudi a optimitzar les operacions del negoci. Consulta més informació sobre com fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Fes servir Vendes en línia Square al web

És possible que molts dels negocis que descobreixin Vendes en línia Square ja hagin creat un web amb un altre proveïdor, com ara GoDaddy, Wix o Google, però vulguin una manera senzilla de mostrar els productes que venen al web principal. Square t’ofereix eines avançades per crear un web senzill per vendre-hi els productes i vincular-lo a un web que ja facis servir. Consulta més informació sobre com fes servir Vendes en línia Square amb un web existent.

Resolució de problemes

Preguntes més freqüents

Per a més informació sobre Vendes en línia Square, consulta aquests articles amb les preguntes més freqüents.

No trobes el que necessites?