Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vendes en línia Square

Comença amb Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Desenvolupar una presència en línia per mostrar el teu negoci, la teva identitat de marca o el teu objectiu d’una manera eficaç pot suposar anys de feina dura i experiència en disseny, i això només per posar fil a l’agulla.

Amb Vendes en línia Square, mai no ha estat tan fàcil crear el teu projecte en línia. Mostra al món qui ets, què vens o els problemes que pots solucionar i, alhora, accepta pagaments sense maldecaps amb Square. El nostre creador web és molt fàcil d’utilitzar i et permetrà dedicar menys temps a configurar el teu lloc web per poder-te centrar en el més important, que és el teu negoci.

Vendes en línia Square és una plataforma versàtil i amb moltes funcions que s’encarrega del lloc web, els articles, la tramitació de comandes, els clients i molt més. Per obtenir més informació, dona una ullada a la Pàgina de temes de la plataforma de Vendes en línia Square al Centre d’ajuda o familiaritza’t amb els preus i funcions. Fins i tot pots comprar un domini a Square i configurar una adreça electrònica a partir d’aquest domini.

Nota: per vendre articles individuals sense haver de configurar un lloc web de comerç electrònic complet, pots valorar fer servir Pagaments en línia Square
. Els enllaços de Pagaments en línia permeten vendre articles per correu electrònic, a les xarxes socials o al teu blog en un batre d’ulls. Pots obtenir més informació sobre els primers passos amb els enllaços de Pagaments en línia Square.

Configura el teu web de Vendes en línia Square

Per començar amb Vendes en línia Square:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a En línia > En línia.

  2. Fes clic al botó per començar.

  3. Tria si vols configurar una única pàgina de comandes o un lloc web amb diverses pàgines. Selecciona Següent per continuar.

  4. Tria la teva activitat i els tipus de tramitació de les comandes per importar els articles i començar a crear el lloc web.

Quan hagis acabat, pots fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control per accedir a les diferents funcions de Vendes en línia Square o navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square per crear un lloc web tan sòlid com el teu negoci.

Preus i comissions de Vendes en línia Square

Crear un lloc web amb Vendes en línia Square és un servei gratuït. Pots vendre un nombre il·limitat de productes en línia i tramitar les comandes electrònicament, tot plegat sense cap quota de subscripció. Fins i tot pots allotjar el teu lloc web amb un subdomini gratuït de Square (per exemple, la mevaempresa.square.site).

Només pagaràs la comissió de transacció a les comandes que es facin al lloc web o els canvis de pla i serveis opcionals que triïs.

Preus

Només hauràs de pagar si vols comprar el teu propi nom de domini i correu electrònic o si vols millorar algun pla. El servei bàsic sempre serà 100 % gratuït i constarà d’unes funcions determinades. Si et reclamen un pagament, és perquè has registrat un nom de domini nou, has comprat una adreça de correu electrònic o has fet servir una funció inclosa en un dels plans de pagament. Tots els canvis de pla, dominis i adreces electròniques personalitzades són opcionals.

Per obtenir més informació sobre els preus dels llocs web, consulta els plans de servidors de Vendes en línia Square o ves a la Vista general de Vendes en línia Square
i selecciona l’enllaç Canvia el pla que trobaràs a la part superior.

També pots obtenir més informació sobre com començar amb els dominis de Vendes en línia Square o, per obtenir més informació sobre aquests serveis i els seus preus, pots consultar com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square.

Comissions per transacció

Només pagues la comissió per transacció de les comandes que reps. Quan un client fa una comanda en línia, pagues el següent:

  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,25 € per a les targetes de la UE i de l’EEE, i del 2,9 % + 0,25 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE per a la majoria dels plans d’allotjament web (pla Gratuït inclòs)
  • Una comissió per transacció de l’1,4 % + 0,15 € per a les targetes de la UE i de l’EEE, i del 2,9 % + 0,15 € per a les targetes del Regne Unit i de fora l’EEE quan canviïs el teu lloc web al pla Prèmium

Gestiona les subscripcions i serveis de Vendes en línia Square

Si et registres a una de les versions de pagament de Vendes en línia Square, o bé compres un domini o una adreça electrònica, pots gestionar les subscripcions i serveis de Vendes en línia Square directament des de la Configuració del compte, a la Vista general de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com gestionar les teves subscripcions de Vendes en línia Square.

Nota: per gestionar la configuració del compte de Square, torna a la pàgina de Compte i configuració, al Tauler de control. L’àrea de Configuració del compte de la Vista general de Vendes en línia Square només és per a Vendes en línia Square i no té cap efecte sobre el teu compte de Square ni altres productes de Square. Si ho vols, modifica la configuració del compte de Square.

Ven articles, gestiona comandes i accepta pagaments en línia

Quan hagis finalitzat la configuració inicial, ja podràs començar a configurar el lloc web per vendre en línia, gestionar comandes en línia, acceptar pagaments i compartir el web amb qui vulguis.

Sincronitzar articles entre la Col·lecció d’articles de Square i Vendes en línia Square

Quan configuris per primer cop Vendes en línia Square, els productes de la teva Col·lecció d’articles de Square se sincronitzaran amb la Vista general de Vendes en línia Square. Després de la configuració inicial, la sincronització continuarà automàticament en segon pla.

Informa’t sobre la sincronització d’articles de Vendes en línia Square per saber què se sincronitza i què no entre la Col·lecció d’articles de Square i Vendes en línia Square.

Crear articles a Vendes en línia Square

Els articles de la Col·lecció d’articles de Square sincronitzats amb Vendes en línia Square es poden canviar a 7 tipus d’articles diferents, així que tria el tipus d’article que s’ajusti a les teves necessitats. T’ajudem afegint camps i dissenys específics que s’adaptin a cada tipus d’article.

Aquests articles també es poden organitzar per facilitar les compres en línia dels clients. Pots obtenir més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Configura mètodes de tramitació de les comandes

Segons els tipus d’articles a Vendes en línia Square, pots configurar diferents mètodes de tramitació de comandes. A continuació, trobaràs més informació sobre tots aquests mètodes.

Nota: si no es canvia la configuració, el tipus de tramitació per defecte de les comandes de tots els articles de Vendes en línia Square serà d’enviament.

Gestiona les comandes en línia

Pots gestionar les comandes en línia de diversos tipus (com ara les que tenen recollida a l’establiment i entrega a domicilis de la zona) a l’Administrador de comandes, tant al Tauler de control com al TPV.

Si tens cap dubte, pots consultar les Preguntes més freqüents sobre comandes o obtenir més informació sobre les comandes a TPV Square.

Cobra i fes el seguiment dels pagaments

Pots configurar el teu lloc web per cobrar pagaments en línia a través de les diverses opcions disponibles. Consulta més informació sobre com acceptar pagaments a Vendes en línia Square i sobre les opcions del procés de pagament.

Quan un client fa una comanda a través del teu lloc web, Square cobra el pagament abans que marquis la comanda com a completada. Després de finalitzar el procés de pagament, els clients rebran un correu electrònic de confirmació amb el rebut de Vendes en línia Square. Pots trobar més informació sobre com personalitzar els correus electrònics de la botiga de Vendes en línia Square per configurar els correus electrònics amb els rebuts, entre d’altres coses.

Els pagaments processats a través de Vendes en línia Square apareixeran a l’historial de transaccions del tauler de control en línia de Square. L’historial de pagaments del tauler ofereix un desglossament dels articles venuts tant en vendes en línia com a l’establiment. Pots obtenir més informació sobre com veure l’historial de pagaments de Square.

Si cancel·les un article o una comanda, el client rebrà un reembossament de manera automàtica. Les comandes cancel·lades apareixeran com un import reembossat personalitzat i no actualitzaran la quantitat d’articles disponibles a l’inventari. Pots obtenir més informació sobre com processar reembossaments amb Square.

Revisa els teus informes

Pots veure els informes o estadístiques per tenir una visió detallada de les estadístiques del teu lloc web o comerç. També pots mostrar i comparar el rendiment i el trànsit de les vendes durant un període de temps determinat. Pots obtenir més informació sobre els informes de Vendes en línia Square.

Dominis de Vendes en línia Square

Un domini, sovint conegut com a URL o adreça de lloc web, és allò que ajuda els clients i visitants a trobar el teu lloc web mentre naveguen per internet. Hi ha diverses maneres d’associar un domini al lloc web, i fins i tot oferim una opció gratuïta per facilitar-ne la configuració. Si ho vols, comença amb els dominis per a Vendes en línia Square.

Adreces electròniques de Vendes en línia Square

Square col·labora amb Google per oferir una solució completa de correu electrònic per als noms de domini coneguda com a Google Workspace. Si tens un nom de domini associat al lloc web, pots crear una adreça electrònica a partir d’aquest domini. Pots consultar més informació sobre com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square.

Gestiona Vendes en línia Square des de TPV Square

Gestiona el web amb Vendes en línia Square directament des del TPV Square. Tant si ets a la botiga com si estàs en moviment, modifica i gestiona el web amb el complement En línia directament des del Aplicació de TPV Square. Més informació sobre gestionar Vendes en línia Square des del TPV Square.

Fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square

Amb les funcions versàtils de Vendes en línia Square, pots integrar el teu lloc web directament, o fer-lo servir de manera conjunta, amb molts altres productes de Square. Crea un lloc web amb moltes possibilitats i treu profit del conjunt d’eines i serveis de Square per simplificar les necessitats del teu negoci. Si t’interessa, fes servir Vendes en línia Square amb altres productes de Square.

Fes servir Vendes en línia Square amb un lloc web existent

És possible que molts venedors que descobreixen Vendes en línia Square ja tinguin un lloc web, creat amb un altre allotjament (per exemple, GoDaddy, WiX, Google, etc.), però no disposin d’una manera senzilla de mostrar els productes que venen al web principal. Amb les múltiples possibilitats que ofereixen les nostres eines, pots crear una pàgina senzilla per mostrar els teus productes i afegir un enllaç al lloc web que ja tens per dirigir-hi els visitants. Consulta més informació i fes servir Vendes en línia Square amb un web existent.

Resoldre problemes amb l’Stand

  • Dominis: si per algun motiu no veus el teu lloc web de Vendes en línia Square a la xarxa, hi ha diverses mesures per resoldre problemes amb els dominis que et poden ser d’utilitat. Pots obtenir més informació sobre com solucionar problemes amb el teu domini perquè el teu lloc web torni a estar en línia.

  • Articles: si els teus articles apareixen com a No disponibles, o ni tan sols es mostren al lloc web de Vendes en línia Square, poden haver passat diverses coses. Pots consultar més informació sobre cómo solucionar problemas con artículos no visibles en Ventas en línea Square.

Preguntes més freqüents

Per obtenir més informació sobre Vendes en línia Square, consulta els articles relacionats amb les preguntes més freqüents.