Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comptes bancaris i transferències

Opcions de transferències amb Square

D’acord amb el calendari de transferències estàndard estipulats a Square, les transferències es processen cada nit de dilluns a divendres. Per a les vendes processades abans de les 17:00 CET, hauries de rebre una transferència al compte el següent dia hàbil; per a les vendes fetes després de les 17:00 CET, l’hauries de rebre el segon dia hàbil.

Un cop activis un compte al TPV Square i hi vinculis un compte bancari, els fons s’enviaran automàticament al compte enllaçat d’acord amb el nostre calendari de transferències estàndard, que és el mètode més àgil de fer-te’ls arribar.

Quan Square comenci a tramitar la transferència, rebràs una notificació per correu electrònic. Tot i que alguns bancs publiquen les actualitzacions immediatament, d’altres poden trigar més. Pots veure el saldo al Tauler de control en línia de Square per a comprovar quan s’ha enviat la transferència al teu compte bancari vinculat.

Amb el nostre calendari estàndard:

  • Els pagaments rebuts abans de les 17:00 CET s’envien al teu compte bancari el següent dia feiner.

  • No s’envien transferències els dissabtes ni els diumenges.

  • Els dies festius poden afectar els terminis de les transferències.

Calendari de transferències estàndard

Data de la transacció Transferència rebuda
Dilluns abans de les 17:00 CET Dimarts
Dimarts abans de les 17:00 CET Dimecres
Dimecres abans de les 17:00 CET Dijous
Dijous abans de les 17:00 CET Divendres
De divendres a diumenge Dilluns

No trobes el que necessites?