Fes servir Vendes en línia Square al web

A qui va dirigit aquest article?
Als negocis que vulguin vendre articles des d’un web extern fent servir la solució d’ecommerce de Vendes en línia Square.

Quant a l’ús de webs externs amb Vendes en línia Square

És possible que molts negocis que descobreixin Vendes en línia Square ja tinguin un web amb un altre proveïdor (com ara GoDaddy, Wix o Google). No obstant això, pot ser que no estiguin mostrant els productes que venen de manera clara al seu web principal. És a dir, sovint, els negocis fan servir solucions que poden semblar pràctiques, però que no són senzills per a l’usuari.

Amb Vendes en línia Square, pots crear un web de comandes perquè els clients puguin comprar tots els articles del catàleg. Un cop creat, pots afegir un enllaç al web de comandes al menú de navegació del web principal.

Abans de començar

Crea un compte de Square i dissenya el teu catàleg de productes a la col·lecció d’articles. Consulta més informació sobre com Crea i gestiona articles des del Tauler de control de Square.

Configura el web amb Vendes en línia Square

Crea un web de comandes de Vendes en línia Square

Per fer-ho, selecciona Pàgina de comandes única quan et registris a Vendes en línia Square per primer cop o segueix aquests passos:

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Vendes en línia > Vendes en línia per accedir a la pàgina Vista general de Vendes en línia Square.
  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.
  3. A l’editor de webs, selecciona el menú desplegable Pàgina per consultar les pàgines.
  4. A Tots els articles o Fes una comanda online, selecciona ••• > Fes servir com a pàgina d’inici.
  5. A Tots els articles o Fes una comanda online, selecciona ••• > Canvia de plantilla si és necessari. Tens dues opcions per canviar la plantilla del web de comandes: Tots els articles (ideal per a comerços al detall que venguin articles físics) i Fes una comanda online (la millor opció per als restaurants que venen aliments preparats i begudes). Tria la més adient i selecciona Canvia si és necessari.
  6. Per eliminar tots els altres webs, selecciona ••• > Elimina el web.
  7. Per acabar, pots seleccionar Disseny del web si vols personalitzar-lo.

Publica el web en un domini

Un cop hagis acabat de configurar el web de Vendes en línia Square, hauràs de publicar-lo en un domini.

Pots fer servir un subdomini gratuït de Square que no caducarà mai (com ara elmeunegoci.square.site) o un subdomini personalitzat (com ara botiga.elmeunegoci.com o comandes.elmeurestaurant.com). A més, pots vincular el web amb un domini d’un altre proveïdor o comprar-ne un de nou directament des de Square.

Per conèixer totes les opcions, consulta com fer servir dominis amb Vendes en línia Square.

Vincula Vendes en línia Square al web

Un cop publicat el web de Vendes en línia Square en un domini, hauràs d’afegir un enllaç al domini al web principal (preferiblement al menú de navegació). Si necessites ajuda per crear-ne un, contacta amb el proveïdor de l’allotjament web.