Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Crea una pàgina de comandes amb Vendes en línia Square

La pàgina de comandes per a Vendes en línia Square és la part més important de la teva botiga virtual. És on els compradors poden donar una ullada als articles, comprar-los i demanar-los. Aquesta pàgina t'ofereix dues opcions de disseny: Compra a tota la botiga (més adient per als comerços) i Fes una comanda en línia (més adient per als restaurants).

També pots millorar l'experiència de compra a la pàgina de comandes habilitant una Pantalla personalitzada de comandes (en aquests moments, aquesta opció només està disponible per a Fes una comanda en línia).

Nota: Si has de crear una pàgina per acceptar reserves en línia, aquí tens més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square.

Diferències entre Compra a tota la botiga i Fes una comanda en línia

Tot i que no has de fer servir necessàriament una plantilla o l'altra en funció del tipus d'activitat del teu negoci, cadascuna mostrarà els articles de manera diferent per optimitzar l'experiència de compra dels clients.

Afegeix una pàgina de comandes al teu web

Per afegir una pàgina de comandes al teu web de Vendes en línia Square:

 1. A l'editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona +Afegeix > Pàgina.

 2. Selecciona Compra i tria entre la plantilla Compra a tota la botiga o Fes una comanda en línia per a la pàgina de comandes.

 3. Selecciona Afegeix per incloure la pàgina al web.

Cada plantilla té diferents funcions que pots personalitzar. Pots canviar de plantilla en qualsevol moment.

Canvia la plantilla de la pàgina de comandes

Square-Online-Switch-Ordering-Page-Template-CA

Si ja tens una pàgina de comandes al teu web, pots canviar-ne el disseny perquè s'adapti millor al teu negoci. Per canviar la plantilla de la pàgina de comandes:

 1. A l'editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

 2. A la pàgina Compra a tota la botiga o Fes una comanda en línia, selecciona ... > Canvia la plantilla.

 3. Tria la plantilla que prefereixis i selecciona Fet quan hagis acabat.

Afegeix articles i categories a la pàgina de comandes

Square-Online-Rearrange-Shop-All-Items-CA

Amb la pàgina de comandes oberta a l'editor, selecciona la secció Llista d'articles al tauler d'edició per obrir la configuració. A continuació, selecciona Ordena i afegeix articles. Fes servir el botó Afegeix per crear nous articles i categories sense sortir de l'editor de webs.

Hi ha altres opcions per a cada plantilla.

Tots els articles

A l’hora d’organitzar els articles, podràs triar-ne la Disposició al menú desplegable. Selecciona l’opció Personalitzada per arrossegar i deixar anar els articles en l’ordre que vulguis.

També pots triar una disposició automàtica predeterminada per als articles, que els compradors podran canviar amb un menú desplegable disponible al lloc web publicat. Perquè els clients puguin triar una disposició automàtica, torna a Llista d’articles i activa l’opció Ordena i filtra. Entre les opcions de disposició automàtica hi ha:

 • Popularitat
 • Articles més nous
 • Preu (alt-baix)
 • Preu (baix-alt)
 • Ordre alfabètic (A-Z)
 • Ordre alfabètic (Z-A)

Fes una comanda en línia

Nota: per fer servir l’opció Comandes recents, has de millorar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

En triar la disposició dels articles, amb les opcions Els més populars i Comandes recents els articles que es mostren al lloc web poden variar. Amb l’opció Els més populars, es mostren articles que els clients demanen sovint, mentre que Comandes recents és una opció específica per a cada client i mostra els articles que ha comprat últimament perquè li sigui més fàcil tornar-ho a fer. Fes servir els botons de commutació del tauler d’edició per activar o desactivar aquestes opcions, ja sigui de manera conjunta o individual. Si actives les dues opcions, els clients que no tinguin comandes recents només veuran els articles més populars.

Nota: has de tenir almenys una categoria per reordenar els articles a la pàgina de comandes en línia.

També pots activar la venda creuada perquè es mostrin de manera automàtica articles que acostumen a comprar-se plegats. Quan un client revisi la informació d’un article, veurà altres articles suggerits amb l’opció d’afegir-los a la cistella. Per activar la venda creuada, torna a Llista d’articles i selecciona Vista dels articles, tria Vista dels articles > Els clients també han comprat.

Pots afegir enllaços de navegació per a les categories seleccionant +Afegeix un enllaç de navegació a l'editor. Si és una plantilla Fes una comanda en línia: a Enllaça a, selecciona Pàgina de categories i tria per a quina categoria és l'enllaç. Si és una plantilla Compra a tota la botiga: selecciona Compra a tota la botiga al menú desplegable i introdueix un nom per a l'enllaç. Marca l'opció Inclou enllaços de navegació per a les categories per mostrar les categories situades a Compra a tota la botiga. Si no marques l'opció, les categories no es mostraran.

Personalitza la pàgina de comandes

Nota: Per desbloquejar més funcions de la pàgina de comandes, has de millorar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

A mesura que et desplacis per les diverses funcions de la pàgina de comandes al tauler d'edició, veuràs la part corresponent de la pàgina destacada al web. Selecciona una funció per mostrar les opcions que pots modificar. Les opcions disponibles dependran de la plantilla que hagis triat.

Aquí tens algunes de les funcions que pots personalitzar:

 • Imatges dels articles

 • Barres de cerca

 • Preus

 • Finestres Lightbox

 • Paginació

 • Navegació

 • Dissenys (cal millorar el pla)

 • Comandes personalitzades (cal millorar el pla)

També pots fer servir les seccions per afegir text, imatges o articles destacats a la pàgina de comandes. Les seccions que puguis afegir dependran de la plantilla que hagis triat.

Per personalitzar encara més la pàgina de comandes, aquí tens informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Converteix la teva pàgina de comandes en un web d'una sola pàgina

Si vols que el teu web estigui format únicament per la pàgina de comandes, pots eliminar la resta de pàgines al menú desplegable Pàgina de l'editor. També pots integrar la pàgina de comandes a un web que hagis creat fora de Square i aprofitar les potents eines de TPV i de sincronització d'articles. Aquí t'expliquem com fes servir Vendes en línia Square amb un web existent.

Com funcionen les comandes a Compra a tota la botiga

Square-Online-Shop-All-Live-Experience-CA

Amb una pàgina Compra a tota la botiga, els clients poden cercar i ordenar els articles per trobar ràpidament allò que busquen. També poden filtrar ràpidament per categoria, mètode de tramitació, existències o preu.

Els clients que afegeixin articles a la cistella veuran com s'actualitza en temps real. Durant el procés de pagament, se’ls mostren les instruccions que hagis afegit a les polítiques d'enviament i devolució abans de completar la comanda.

Com funcionen les comandes a Fes una comanda en línia

Square-Online-Order-Online-Live-Experience-CA

Amb una pàgina Fes una comanda en línia, si tens diversos punts de venda configurats per a les comandes en línia, els clients poden seleccionar un punt de venda i triar un mètode de tramitació abans de veure la carta. També poden fer servir els botons que hi ha a la part superior de la pantalla per canviar aquests detalls.

Als clients que afegeixin articles a la cistella, els apareixerà una finestra emergent que els permetrà modificar la quantitat d'articles, així com eliminar-los. Durant el procés de pagament, se’ls mostren les instruccions que hagis afegit a la configuració de la recollida a l'establiment i l'entrega a domicili abans de completar la comanda.

No trobes el que necessites?