Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Crea una pàgina de comandes amb Vendes en línia Square

La pàgina de comandes per a Vendes en línia Square és el centre de gravetat de la teva botiga virtual, on els clients poden comprar, explorar i demanar articles. Aquesta pàgina ofereix dues opcions de disseny: Compra a tota la botiga (ideal per als comerços) i Fes una comanda en línia (ideal per als restaurants).

També pots millorar l’experiència del client a la pàgina de comandes habilitant una Pantalla personalitzada de comandes (en aquest moment, aquesta opció només està disponible per a Fes una comanda en línia).

Nota: si has de crear una pàgina per reservar cites en línia, pots obtenir més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square.

Compra a tota la botiga o Fes una comanda en línia

Tot i que no has de fer servir una plantilla per sobre de l’altra necessàriament en funció del tipus d’activitat del teu negoci, cadascuna mostrarà els articles d’una manera que optimitzi l’experiència de compra dels clients.

 • Compra a tota la botiga: la millor opció per vendre articles físics estàndard. Sovint s’associa amb productes que pots trobar als comerços. Aquesta plantilla ofereix el millor suport per a l’enviament.

 • Fes una comanda en línia: la millor opció per vendre articles d’alimentació i begudes preparats. Sovint s’associa amb articles de carta que podries trobar en un restaurant o en una botiga d’aliments i begudes de qualsevol mida. Aquesta plantilla té el millor suport per a l’entrega local a domicili i la recollida a l’establiment.

Afegeix una pàgina de comandes al lloc web

Per afegir una pàgina de comandes al lloc web de Vendes en línia Square:

 1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona +Afegeix > Pàgina.

 2. Selecciona Compra i tria entre la plantilla Compra a tota la botiga o Fes una comanda en línia per a la pàgina de comandes.

 3. Selecciona Afegeix per incloure la pàgina al teu web.

Cada plantilla té diferents funcions que podràs personalitzar. Pots canviar la plantilla en qualsevol moment.

Canvia la plantilla de la pàgina de comandes

Square-Online-Switch-Ordering-Page-Template-CA

Si ja tens una pàgina de comandes al lloc web, pots canviar el disseny i fer servir la plantilla més adequada per al teu negoci. Per canviar la plantilla per a la pàgina de comandes:

 1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

 2. A la pàgina Compra a tota la botiga o Fes una comanda en línia, selecciona ... > Canvia la plantilla.

 3. Tria la plantilla que prefereixis i selecciona Fet quan hagis acabat.

Afegeix articles i categories a la pàgina de comandes

Square-Online-Rearrange-Shop-All-Items-CA

Amb la pàgina de comandes oberta a l’editor, selecciona la secció Llista d’articles al tauler d’edició per obrir la configuració i, a continuació, selecciona Organitza & afegeix articles. Fes servir el botó Afegeix per crear nous articles i categories sense sortir de l’editor web.

També hi ha opcions addicionals per a cada plantilla.

Compra a tota la botiga

En el moment de triar la disposició dels articles, podràs escollir una forma d’Organització al menú desplegable. Selecciona l’opció Personalitzada per arrossegar i deixar anar els articles en l’ordre que vulguis.

També pots triar una disposició automàtica predeterminada per als articles, que els clients sempre poden canviar en un menú desplegable que es troba al lloc web. Per deixar que els clients triïn una disposició automàtica, torna a la llista d’articles i activa l’opció Ordena i filtra. Les opcions d’organització automàtica inclouen:

 • Popularitat
 • Novetats
 • Preu (de més alt a més baix)
 • Preu (de més baix a més alt)
 • Ordre alfabètic (A-Z)
 • Ordre alfabètic invers (Z-A)

Fes una comanda en línia

Nota: per fer servir l’opció Comandes recents, cal canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

En el moment de triar la disposició dels articles, veuràs que les opcions Més populars i Comandes recents mostren els articles de manera dinàmica a la pàgina web. Més populars mostra els articles que els clients solen demanar més sovint, mentre que Comandes recents és específica de cada client i mostra els articles que han comprat fa poc per facilitar la reorganització. Selecciona els commutadors al tauler d’edició per activar o desactivar aquestes opcions. També les pots fer servir de manera conjunta o individualment. Amb les dues opcions activades, els clients que no tinguin comandes recents veuran els articles més populars.

Nota: has de tenir almenys una categoria per reordenar els articles a la pàgina de comandes en línia.

També pots activar la venda creuada per mostrar automàticament els articles que sovint es compren conjuntament. Quan un client consulta els detalls d’un article, veurà altres articles suggerits amb l’opció d’afegir-los a la cistella. Per activar la venda creuada, torna a la llista d’articles i amplia l’opció Lightbox d’informació per marcar la casella de venda creuada.

Personalitza la pàgina de comandes

Nota: per activar més dissenys per a la pàgina de Fes una comanda en línia, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

En col·locar el cursor a cadascuna de les funcions de les pàgines de comandes al tauler d’edició, veuràs la part corresponent de la pàgina destacada al teu lloc web. Selecciona qualsevol funció per obrir les opcions que pots modificar. Tens enllaços, imatges, barres de cerca, preus, caixes de llum, paginació, dissenys i molt més. Les opcions visibles aniran en funció de la plantilla que hagis triat.

També pots fer servir les seccions per afegir més text, imatges o articles destacats a la pàgina de comandes. Les seccions que pots afegir a cada plantilla dependran de la que hagis escollit.

Per personalitzar encara més la pàgina de comandes, pots obtenir més informació sobre dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Converteix la teva pàgina de comandes en un lloc web d’una sola pàgina

Si vols que tot el lloc web sigui la pàgina de comandes, pots eliminar totes les altres pàgines del menú desplegable Pàgina a l’editor. També pots integrar la pàgina de comandes amb un lloc web existent creat fora de Square, per treure profit de les nostres eines de TPV i sincronització d’articles. Pots obtenir més informació sobre com fes servir Vendes en línia Square amb un web existent.

Comandes a Compra a tota la botiga

Square-Online-Shop-All-Live-Experience-CA

Amb una pàgina de Compra a tota la botiga, els clients poden explorar i organitzar els articles per comprar allò que busquen en un tres i no res. També poden navegar al moment per categoria, mètode de tramitació de les comandes, existències o preu de venda.

Els clients que afegeixin articles a la cistella veuran com s’actualitza en temps real. Durant el procés de pagament, veuran les instruccions que hagis afegit a les teves polítiques d’enviament i devolució abans de finalitzar la comanda.

Comandes a Fes una comanda en línia

Square-Online-Order-Online-Live-Experience-CA

Amb una pàgina de Fes una comanda en línia, si tens configurats diversos punts de venda per a les comandes en línia, es demanarà als clients que seleccionin un punt de venda i triïn un mètode de tramitació de les comandes abans de veure la carta. També poden fer servir els botons que hi ha a la part superior de la pàgina per canviar-ho.

Els clients que afegeixin articles a la cistella veuran que apareix una finestra emergent que els permet modificar les quantitats dels articles o eliminar-los. Durant el procés de pagament, veuran les instruccions que hagis afegit a la configuració de recollida a l’establiment i entrega a domicili abans de finalitzar la comanda.