Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Crea una pàgina de comandes amb Vendes en línia Square

La pàgina de comandes per a Vendes en línia Square és la part més important de la teva botiga virtual. És on els compradors poden donar una ullada als articles, comprar-los i demanar-los. Aquesta pàgina t’ofereix dues opcions de disseny: Compra a tota la botiga (ideal per a comerços) i Fes una comanda online (ideal per a restaurants).

També pots millorar l’experiència de compra a la pàgina de comandes habilitant una Pantalla personalitzada de comandes (en aquests moments, aquesta opció només està disponible a Fes una comanda online).

Nota: Si has de crear una pàgina per acceptar reserves online, aquí tens més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square.

Diferències entre Compra a tota la botiga i Fes una comanda online

Tot i que no has de fer servir necessàriament una plantilla o l’altra en funció del tipus d’activitat del teu negoci, cadascuna mostrarà els articles de manera diferent per optimitzar l’experiència de compra dels clients.

  • Compra a tota la botiga: ideal per vendre articles físics com els que s’acostumen a vendre a les botigues. Aquesta plantilla està pensada per a l’enviament.

  • Fes una comanda online: ideal per vendre menjar preparat o begudes com els que s’acostumen a trobar a la carta d’un restaurant o a qualsevol proveïdor d’alimentació. Aquesta plantilla està pensada per a l’entrega local a domicili i la recollida a l’establiment.

Afegeix una pàgina de comandes al teu web

Per afegir una pàgina de comandes al teu web de Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona + > Pàgina.

  2. Selecciona Compra i tria entre la plantilla Compra a tota la botiga o Fes una comanda online per a la pàgina de comandes.

  3. Selecciona Afegeix per incloure la pàgina al web.

Cada plantilla té diferents funcions que pots personalitzar. Pots canviar de plantilla en qualsevol moment.

Canvia la plantilla de la pàgina de comandes

Square-Online-Switch-Ordering-Page-Template-CA

Si ja tens una pàgina de comandes al teu web, pots canviar-ne el disseny perquè s’adapti millor al teu negoci. Per canviar la plantilla de la pàgina de comandes:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona el menú desplegable Pàgina.

  2. A la pàgina Compra a tota la botiga o Fes una comanda online, selecciona ••• > Canvia de plantilla.

  3. Tria la plantilla que prefereixis i selecciona Fet quan hagis acabat.

Afegeix articles i categories a la pàgina de comandes

Square-Online-Rearrange-Shop-All-Items-CA

Amb la pàgina de comandes oberta a l’editor, selecciona la secció Llista d’articles al tauler d’edició per obrir la configuració. A continuació, selecciona Ordena i afegeix articles. Si has d’afegir articles al catàleg, sempre pots tornar a la Col·lecció d’articles de Square.

Hi ha altres opcions addicionals per a cada plantilla.

Compra a tota la botiga

A l’hora d’organitzar els articles, podràs triar-ne la Disposició al menú desplegable. Selecciona l’opció Personalitzada per arrossegar i deixar anar els articles en l’ordre que vulguis.

També pots triar una disposició automàtica predeterminada per als articles, que els compradors podran canviar amb un menú desplegable disponible al lloc web publicat. Perquè els clients puguin triar una disposició automàtica, torna a Llista d’articles i activa l’opció Ordena i filtra. Entre les opcions de disposició automàtica hi ha:

  • Popularitat
  • Articles més nous
  • Preu (alt-baix)
  • Preu (baix-alt)
  • Ordre alfabètic (A-Z)
  • Ordre alfabètic (Z-A)

Fes una comanda online

Note: canvia a un pla superior de Vendes en línia Square, per tal que els clients puguin veure les seves comandes recents.

En el moment de triar la disposició dels articles, veuràs que les opcions Articles més populars i Comandes recents mostren els articles de manera més dinàmica a la pàgina web. L’opció Articles més populars mostra els articles que els clients demanen sovint, mentre que Comandes recents és una opció específica per a cada client i mostra els articles que ha comprat últimament perquè li sigui més fàcil tornar-ho a fer. Fes servir els botons de commutació del tauler d’edició per activar o desactivar aquestes opcions, ja sigui de manera conjunta o individual. Si actives les dues opcions, els clients que no tinguin comandes recents només veuran els articles més populars.

Nota: has de tenir almenys una categoria per reordenar els articles a la pàgina de comandes online.

També pots activar la venda creuada per mostrar automàticament articles que acostumen a comprar-se plegats. Quan un client revisi la informació d’un article, veurà altres articles suggerits amb l’opció d’afegir-los a la cistella. Per activar la venda creuada, torna a Llista d’articles al tauler d’edició i selecciona Vista dels articles > Els clients també han comprat.

Pots afegir enllaços de navegació a les categories seleccionant +Afegeix un enllaç de navegació a l’editor. Per a les plantilles de comandes online, a Enllaça a, selecciona Pàgina de categories i tria per a quina categoria és l’enllaç. Si és una plantilla de Compra a tota la botiga, selecciona Compra a tota la botiga al menú desplegable i introdueix un nom per a l’enllaç. Marca l’opció Inclou enllaços de navegació per a les categories per mostrar les categories incloses a Compra a tota la botiga. Si no la marques, les categories no es mostraran.

Personalitza la pàgina de comandes

Nota: per desbloquejar més funcions de la pàgina de comandes, has de millorar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

A mesura que et desplacis per les diverses funcions del tauler d’edició, veuràs la part corresponent de la pàgina destacada al web. Selecciona una funció per mostrar les opcions que pots modificar. Les opcions disponibles dependran de la plantilla que hagis triat.

Aquí tens algunes de les funcions que pots personalitzar:

  • Imatges dels articles

  • Barres de cerca

  • Preus

  • Finestres Lightbox

  • Paginació

  • Navegació

  • Dissenys (cal canviar de pla)

  • Comandes personalitzades (cal canviar de pla)

També pots fer servir les seccions per afegir text, imatges o articles destacats a la pàgina de comandes. Les seccions que puguis afegir dependran de la plantilla que hagis triat.

Per personalitzar encara més la pàgina de comandes, aquí tens informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

Converteix la teva pàgina de comandes en un lloc web d’una sola pàgina

Si vols que el teu web estigui format únicament per la pàgina de comandes, pots eliminar la resta de pàgines al menú desplegable Pàgina de l’editor. També pots integrar-la a un web que hagis creat fora de Square i aprofitar les potents eines de TPV i per a comerços. Aquí trobaràs informació sobre com fes servir Vendes en línia Square amb un web existent.

Experiència del client de Compra a tota la botiga

Square-Online-Shop-All-Live-Experience-CA

Amb una pàgina Compra a tota la botiga, els clients poden cercar i ordenar els articles per trobar ràpidament allò que busquen. També poden filtrar ràpidament per categoria, mètode de tramitació, existències o preu.

Els clients que afegeixin articles a la cistella veuran com s’actualitza en temps real. Durant el procés de pagament, veuran les instruccions que hagis afegit a les polítiques d’enviament i devolució abans de completar la comanda.

Experiència del client de Fes una comanda online

Square-Online-Order-Online-Live-Experience-CA

Amb una pàgina Fes una comanda en línia, si tens diversos punts de venda configurats per a les comandes online, es demanarà als clients que seleccionin un punt de venda i triïn un mètode de tramitació abans de veure la carta. També poden fer servir els botons que hi ha a la part superior de la pantalla per canviar-ho.

Als clients que afegeixin articles a la cistella, els apareixerà una finestra emergent que els permetrà modificar la quantitat d’articles, així com eliminar-los. Durant el procés de pagament, veuran les instruccions que hagis afegit a la configuració de la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili abans de completar la comanda.

No trobes el que necessites?