Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Previsualitza, publica i retira el lloc web de Vendes en línia Square

Gestionar si el teu lloc web es pot veure en línia o no, així com la vista prèvia dels canvis al web abans de publicar-lo, són opcions que tens tant a l’editor web com al Tauler de control. Revisarem com funciona cadascuna a continuació.

Pots consultar més informació sobre com navega per l’editor de webs de Vendes en Línia Square i com fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Previsualitza el lloc web

Square-Online-Site-Editor-Preview-CA

Pots previsualitzar els canvis que hagis fet al lloc web de Vendes en línia Square abans de publicar-lo. Per fer-ho, selecciona el botó Vista prèvia a l’editor de webs de Vendes en línia Square.

En el mode de vista prèvia, pots copiar i compartir un enllaç de previsualització seleccionant Comparteix > Copia l’enllaç per compartir. Aquest enllaç només serveix per previsualitzar el lloc web i no fa que el web passi a ser visible en línia, com sí que ho fa el fet de publicar-lo. Únicament la persona amb qui comparteixis l’enllaç de vista prèvia podrà veure com seria una versió publicada del lloc web.

Publica el lloc web

Square-Online-Site-Editor-Publish-CA

Quan publiques un lloc web, fas que la versió editada sigui visible en línia per a la gent que navegui per internet. La manera més senzilla de publicar el lloc web és accedir a l’editor de webs de Vendes en línia Square i seleccionar el botó Publica. Quan el lloc web de Vendes en línia Square s’hagi acabat de publicar, veuràs que apareix una finestra emergent de confirmació amb un enllaç al web publicat.

Nota: la versió acabada de publicar del lloc web no queda tancada fins que s’obri (siguis tu, sigui qualsevol visitant del web) en un navegador com a mínim una vegada. Això es deu senzillament al nostre mecanisme de publicació. Si ningú no dona una ullada al lloc web acabat de publicar i continues fent-hi canvis després de publicar-lo, llavors cada modificació serà visible en línia sense que tornis a seleccionar Publica. Per evitar que passi això, selecciona l’enllaç que apareix a la finestra emergent cada vegada que publiquis el web.

Retira el lloc web publicat

Square-Online-Site-Preferences-Unpublish-CA

Per retirar el teu lloc web publicat de Vendes en línia Square

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Preferències del lloc web.

  2. Selecciona Retira el lloc web publicat.

Quan ho tinguis tot a punt, sempre pots tornar a publicar el lloc web des de l’editor.