Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Dominis

Transfereix el teu domini a Square

Nota: per fer servir un nom de domini personalitzat, subscriu-te a un pla superior de Vendes en línia Square.

Si transfereixes un nom de domini extern a Square, podràs gestionar tant el domini com el web des del compte de Square. Així, la facturació de totes les funcions que necessita el web deVendes en línia Square serà molt més senzilla.

Prefereixes gestionar el teu lloc web i el domini de tercers per separat? Prova de connectar el teu domini.

Diferències entre la transferència i l’associació d’un domini

Quan es tracta de dominis de tercers, pots simplement connectar-los al web amb Square i deixar l’allotjament i la facturació a l’empresa externa, o bé transferir l’allotjament i la facturació del domini completament a Square.

Una altra diferència és que, si vincules dominis de tercers, el web i el domini queden en dos comptes completament diferents. Per exemple, el teu web podria estar allotjat amb Square, però el domini podria estar allotjat en un altre lloc.

D’altra banda, amb la transferència, el web i el domini estan al mateix compte. En aquest cas, Square podria allotjar tant el teu web com el domini.

Nota: si prefereixes gestionar el domini amb un altre allotjador, consulta com transfereix el teu domini fora de Square.

Abans de començar

A continuació es mostren alguns punts importants que has de tenir en compte abans de començar el procés de transferència.

  • Et recomanem que vinculis el domini extern al web de Vendes en línia Square abans de transferir-lo per minimitzar els temps d’inactivitat del web durant el procés de transferència. Consulta com vincular el domini a Vendes en línia Square per obtenir més informació.

  • Confirma amb l’allotjador del domini actual com s’ha de fer el procés de transferència per no deixar-te cap pas.

  • Assegura’t que el domini compleix els requisits de transferència. Per fer-ho, tingues en compte el següent:

    • Ara per ara, només acceptem les transferències de dominis .com, .net i .org. La resta de dominis hauran d’estar vinculats al web.

    • Com que Register.com és el registrador de Square, no es poden transferir els dominis que ja estiguin allotjats en aquesta plataforma (però no a través de Square). Aquests dominis hauran d’estar vinculats al web (aquesta casuística és poc habitual).

    • Si canvies qualsevol dada de contacte del titular (nom, adreça postal, adreça electrònica, número de telèfon), es bloquejarà el registrador 60  dies, durant els quals no podràs transferir el domini. Si vols transferir el domini immediatament, no modifiquis la informació de contacte del titular. Aquesta no és una política que hàgim establert a Square, sinó que l’ha determinada l’organització internacional sense ànim de lucre ICANN, que supervisa el registre de tots els noms de domini arreu del món.

Inicia el procés de transferència

Square-Online-Start-Domain-Transfer-CA

Per transferir el domini a Square:

  1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

  2. Selecciona Vincula un domini.

  3. A Fes servir un domini que tinc en un altre lloc, escriu el nom del domini que vols transferir i selecciona Verifica.

  4. Selecciona Transfereix el domini i segueix les instruccions pas a pas.

Per acabar el procés, has de comprar un any de transferència, que n’afegirà un altre al registre del domini que tens amb la plataforma d’allotjament actual. La majoria de les transferències de domini tarden entre 7 i 10 dies a completar-se.

Nota: si no trobes l’opció de transferir el domini, vol dir que no es compleixen els requisits.

Completa el procés de transferència

EPP-Code-for-Domain-Transfer-to-Square-CA

Un cop completat el procés de compra a Square, has de seguir els passos següents.

Allotjament actual del domini

Segueix els passos de la plataforma d’allotjament que tinguis per:

  • Desactivar la protecció de privacitat WHOIS
  • Desactivar el bloqueig del registrador
  • Assegurar-te que l’adreça electrònica de contacte sigui correcta i que hi tinguis accés
  • Demanar el codi d’autorització del domini (EPP/transferència) del registrador actual i introduir-lo a Vendes en línia Square per autoritzar el procés de transferència

També hauràs de decidir on vincules el nom del domini. Pots vincular-lo a un web de Vendes en línia Square del teu compte o deixar-lo configurat tal com està.

Correus electrònics de confirmació

Un cop hagis completat els passos anteriors, rebràs uns correus electrònics importants de l’allotjador actual i de Square als quals hauràs de prestar atenció. Hi trobaràs, entre d’altres, el formulari d’autorització. Cal que llegeixis i segueixis les instruccions d’aquests correus electrònics perquè el procés de transferència es faci sense entrebancs.

Termini de la transferència

Un cop estigui tot enllestit, espera que la transferència s’acabi de processar. El domini romandrà actiu durant el procés i fins i tot pots comprovar-ne el progrés a la Vista general de Vendes en línia Square. A més, t’enviarem un correu electrònic quan s’hagi completat la transferència, normalment al cap d’entre 7 i 10 dies.

Cancel·la el procés de transferència

Cancel-Domain-Transfer-to-Square-CA

Per cancel·lar la transferència del nom de domini a Square:

  1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

  2. A sota del domini que es transfereix, selecciona Mostra l’estat.

  3. Selecciona Cancel·la la transferència.

No trobes el que necessites?