Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Dominis

Transfereix el teu domini a Square

Nota: per fer servir un domini personalitzat, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Transferir el teu nom de domini de tercers a Square et permet gestionar tant el domini com el lloc web des del teu compte de Square.

Nota: quan es tracta de dominis de tercers, pots simplement vincular-los al teu web amb Square i deixar l’allotjament i la facturació a l’empresa externa, o bé transferir completament l’allotjament i la facturació del domini a Square. Una altra diferència és que, si vincules dominis de tercers, el web i el domini queden en dos comptes completament diferents. Per exemple, el teu web podria estar allotjat amb Square, però el domini podria estar allotjat en un altre lloc. La transferència, d’altra banda, vol dir que el web i el domini es troben al mateix compte. En aquest cas, Square podria allotjar tant el teu lloc web com el domini.

Prefereixes gestionar el teu lloc web i el domini de tercers per separat? Prova de connectar el teu domini.

Inicia el procés de transferència

Square-Online-Select-Domain-for-Transfer-CA

Per transferir el teu domini a Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

 2. Selecciona Associa un domini.

 3. A Fes servir un domini que tinc en un altre allotjament, escriu el nom de domini que vols transferir i selecciona Verifica.

 4. Selecciona transfereix el domini i segueix les instruccions pas a pas.

La majoria de transferències de dominis tarden entre 7 i 10 dies a completar-se. Et recomanem que vinculis el domini de tercers al teu lloc de Vendes en línia Square abans de transferir-lo, ja que això és de gran ajuda a l’hora de minimitzar possibles temps d’inactivitat del web mentre es transfereix el domini. Més informació sobre com vincular el domini a Vendes en línia Square.

Nota: en aquest moment només podem acceptar dominis .com, .net i .org.

L’allotjament actual del domini

Transfer-Third-Party-Domain-to-Square-CA

Hi ha uns quants passos més que hauràs de completar per transferir el domini, alguns dels quals s’han de fer a través de l’allotjament actual. Després d’ampliar el nom del domini, segueix els passos indicats per:

 • Comprovar que la protecció de privadesa de WHOIS estigui desactivada.

 • Desactivar el bloqueig del registrador.

 • Comprovar que l’adreça electrònica de contacte sigui correcta i hi tinguis accés.

 • Obtenir el codi d’autorització del domini (EPP/transferència) del registrador actual i introduir-lo per autoritzar el procés de transferència.

També hauràs de decidir on connectes el nom del domini. Pots triar connectar-lo a un lloc de Vendes en línia Square al teu compte o deixar el domini configurat com està, si no el vols fer servir amb un web de Vendes en línia Square.

Correus electrònics de confirmació

Un cop hagis completat aquests passos, rebràs alguns correus electrònics importants del teu allotjament actual i de Square als quals hauràs de prestar atenció. Hi trobaràs, entre altres, el formulari d’autorització. Assegura’t de llegir i seguir les instruccions d’aquests correus electrònics perquè el procés de transferència es faci sense entrebancs.

Termini de transferència

Un cop estigui tot enllestit, espera que la transferència s’acabi de processar. El domini romandrà actiu durant el procés i fins i tot pots comprovar el progrés des de la Vista general de Vendes en línia Square. També t’enviarem un correu electrònic quan s’hagi acabat el procés (normalment entre 7 i 10 dies).

Cancel·la el procés de transferència

Per cancel·lar la transferència del domini a Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

 2. A sota del domini de transferència, selecciona Mostra l’estat.

 3. Selecciona Cancel·la la transferència.

Transfereix el teu domini fora de Square

Descobreix com transfereix el teu domini fora de Square a un allotjament nou.