Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Resums i informes del Tauler de control en línia de Square

Descobreix dades noves sobre el negoci amb les opcions d’informes i analítiques avançades de Square, que també et permeten exportar les dades i incorporar-les als teus arxius. Ves a Informes al tauler de control en línia de Square per començar.

Informes disponibles en línia

Informes disponibles en línia Resum dels informes
Resum de vendes Vista general de les vendes d’un període concret. L’informe inclou paràmetres desglossats com ara vendes brutes, reembossaments, vendes netes, descomptes, propines i impostos. També inclou paràmetres de pagament com ara total rebut (ingressos per mètode de pagament) i comissions.
Tendències de vendes Compara les vendes brutes diàries, setmanals i anuals.
Mètodes de pagament Un resum del total rebut mitjançant targetes de crèdit, de dèbit i regal, i qualsevol altre mètode de pagament, amb les comissions corresponents.
Vendes d’articles Mostra dades detallades per tots els articles venuts, com ara vendes brutes, vendes netes, SKU, descomptes i total de vendes. Fes servir les opcions avançades dels informes per consultar les vendes d’articles segons el dispositiu, l’empleat o el mètode de pagament. Nota: selecciona un article de l’informe per veure’n un desglossament amb informació sobre les vendes de l’article i les seves variants.
Vendes per categoria Una vista general de les categories més rendibles i del nombre d’articles venuts de cada categoria.
Vendes per empleat Si tens una subscripció d’Equips Plus, pots consultar les vendes per empleat, les propines, la mitjana de l’import de les vendes i els ingressos per hora de treball.
Mà d’obra vs. vendes Si tens una subscripció d’Equips Plus, pots fer un seguiment dels sous i comparar el cost de la mà d’obra amb les vendes.
Descomptes Una llista dels descomptes més utilitzats i els imports de descomptes totals cobrats.
Vendes amb modificadors Una llista dels modificadors més utilitzats en un període determinat.
Cortesies Una llista de transaccions amb articles de cortesia.
Anul·lacions Una llista de transaccions amb articles anul·lats.
Impostos Vista general dels tipus de l’IVA durant un període de temps específic, que inclou tant les vendes que estan subjectes a impostos com les que no. Hauràs de crear articles amb tipus d’IVA aplicats per tal de fer un seguiment de vendes «subjectes a impostos» en els teus informes. Nota: és possible que el total de les «vendes subjectes a impostos» no es correspongui al «total» de l’IVA ingressat perquè a algunes vendes i articles se’ls aplica més d’un tipus d’IVA.
Estat de la transacció Una llista de transaccions no processades: targetes denegades, pagaments cancel·lats i d’altres transaccions incompletes.
Targetes regal Fa un seguiment de tot allò que té a veure amb la teva activitat de targetes regal Square.
Transaccions Una llista de transaccions individuals i detalls de les transaccions d’un període de temps determinat. Troba aquest informe a la secció Transaccions del Tauler de control en línia de Square.
Saldo Llistat de les transferències individuals i tots els pagaments que s’hi inclouen, juntament amb el teu historial de transferències complet. Consulta aquest informe a Saldo en el teu Tauler de control en línia de Square..
Reclamacions Consulta, gestiona i rep notificacions per totes les reclamacions que rebis.
Caixes Fa un seguiment individual de les sessions de caixa i del teu historial complet de caixa.
Registre de l’activitat Supervisa les accions delicades realitzades per l’equip, com ara reembossaments, actualitzacions de l’inventari d’articles, cortesies o anul·lacions i descomptes.

També pots consultar alguns d’aquests informes a l’aplicació TPV Square al teu dispositiu mòbil.

Mostra i descarrega els resums de vendes i de comissions

  1. Ves a Informes al tauler de control en línia de Square.

  2. Fes servir l’eina de selecció per especificar les dates. A continuació, podràs seleccionar l’informe que vols veure. Nota: fes clic al centre de l’eina de selecció de dates per a veure tot el calendari.

  3. Selecciona Tot el dia o Personalitza per especificar el període de temps del teu informe en hores.

  4. Per comparar les vendes d’un dia, una setmana o un mes, fes clic a Resum> Diari, Setmanal o Mensual. Mou el cursor cap avall per veure una comparació del resum de vendes.

  5. Selecciona Tots els punts de venda o tria un punt de venda manualment per revisar-lo.

  6. Fes clic a Exporta per descarregar un fitxer CSV a l’ordinador que podràs obrir amb Microsoft Excel o qualsevol altre programari de fulls de càlcul o comptabilitat.

També pots posar-te en contacte amb els serveis de comptabilitat i informes des de la Plataforma d’aplicacions de Square.

Descarrega l’historial de transaccions

Per veure transaccions individuals d’un període específic, ves a Transaccions al Tauler de control en línia de Square i segueix els passos del 2 al 5 de la secció anterior.