Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Resums i informes des del tauler de control en línia de Square

Tauler de control de Square

Accepta pagaments amb el Terminal virtual de Square, gestiona l’inventari, crea promocions per a clients, reserva cites i moltes coses més.

Descobreix estadístiques noves del negoci amb Analítiques Square i les opcions d’informes avançats. Exporta les dades fàcilment per afegir-les als registres. Per començar, ves a Informes al tauler de control en línia de Square.

Informes disponibles en línia

Informes disponibles online Resums dels informes
Resum de vendes Vista general de les vendes d’un període concret. L’informe inclou paràmetres desglossats com ara les vendes brutes i netes, els reembossaments, els descomptes, les propines i els impostos. També inclou paràmetres de pagament com ara el total rebut (ingressos per mètode de pagament) i les comissions.
Tendències de vendes Compara les vendes brutes diàries, setmanals i anuals, les vendes totals mitjanes i les vendes netes.
Mètodes de pagament Un resum del total rebut mitjançant targetes de crèdit, dèbit i regal, i qualsevol altre mètode de pagament, amb les comissions corresponents. Els informes inclouen els pagaments desglossats en funció de si s’han fet amb targeta de dèbit o crèdit i segons la marca de la targeta (American Express, Visa, Mastercard, etc.), amb les comissions corresponents. Ajusta els filtres per canviar les dades que es mostren en el desglossament.
Vendes d’articles Mostra dades detallades per a tots els articles venuts, com ara vendes brutes, vendes netes, SKU, descomptes i total de vendes. Fes servir les opcions avançades dels informes per consultar les vendes d’articles en funció del dispositiu, l’empleat o el mètode de pagament. Nota: selecciona un article de l’informe perquè es mostri un menú desplegable amb informació sobre les vendes de l’article i les seves variants.
Vendes per categoria Una vista general de les categories més rendibles i del nombre d’articles venuts de cada categoria.
Vendes dels empleats Si tens una subscripció a Equips Plus, pots consultar les vendes per empleat, les propines, la mitjana de l’import de les vendes i els ingressos per hora de feina.
Comparació del cost de la mà d’obra amb les vendes Si tens una subscripció a Equips Plus, pots fer un seguiment dels sous i comparar el cost de la mà d’obra amb les vendes.
Descomptes Una llista dels descomptes més utilitzats i dels imports dels descomptes totals cobrats.
Vendes amb modificadors Una llista dels modificadors més utilitzats en un període determinat.
Cortesies Una llista de les transaccions amb articles marcats com a cortesia.
Anul·lacions Una llista de les transaccions amb articles anul·lats.
Impostos Vista general dels tipus impositius durant un període de temps determinat, que inclou tant les vendes que estan subjectes a impostos com les que no. Hauràs de crear articles amb impostos per poder fer seguiment de les vendes subjectes a impostos en els informes. Nota: és possible que el total de les vendes subjectes a impostos no es correspongui amb el total dels impostos ingressat perquè a algunes vendes i articles se’ls aplica més d’un tipus d’impost.
Estat de la transacció Una llista de les transaccions que no s’han processat, com ara les targetes denegades.
Comissions Una visió completa de totes les comissions per transacció, els impostos sobre les comissions i el cost d’acceptar pagaments amb Square.
Targetes regal Seguiment de tot allò que té a veure amb l’activitat de les targetes regal Square.
Transaccions Una llista de transaccions individuals i dels seus detalls durant un període de temps determinat.
Saldo Llistat de les transferències individuals i de tots els pagaments que s’hi inclouen, juntament amb l’historial de transferències complet. Consulta aquest informe a Saldo al tauler de control en línia de Square.
Reclamacions Pots consultar i gestionar totes les reclamacions, i rebre’n notificacions per saber en quin punt es troben.
Caixes d’efectiu Fa seguiment individual dels torns de caixa i de l’historial de caixa complet.
Registre de l’activitat Seguiment de les accions més delicades que du a terme l’equip, com ara reembossaments, modificacions de l’inventari d’articles, canvis en la configuració de les propines, cortesies o anul·lacions i descomptes.

També pots consultar alguns d’aquests informes a l’aplicació TPV Square al dispositiu mòbil.

Consulta i descarrega els resums de vendes i les comissions

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Informes.

  2. Fes servir l’eina de selecció de dates per definir un interval i selecciona l’informe que vols consultar. Nota: fes clic al centre de l’eina de selecció de dates per mostrar tot el calendari.

  3. Selecciona Tot el dia o Personalitzat per especificar les hores que vols que es mostrin a l’informe.

  4. Per comparar les vendes d’un dia, d’una setmana o d’un mes, fes clic a Resum > Diari, Setmanal o Mensual. Desplaça’t cap avall per comparar els resums de vendes.

  5. Selecciona Tots els punts de venda o tria manualment quins vols revisar.

  6. Fes clic a Exporta per descarregar un fitxer CSV a l’ordinador. El podràs obrir amb Microsoft Excel o amb qualsevol altre programa de fulls de càlcul o comptabilitat.

També pots vincular-hi altres serveis de comptabilitat i informes des de la Plataforma d’aplicacions de Square.

Consulta les tendències de vendes

Consulta i compara les tendències de vendes i el valor mitjà de les comandes durant un interval determinat. Per fer-ho:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Informes > Informes.

  2. Selecciona Tendències de vendes.

  3. Selecciona els punts de venda que t’interessin.

  4. Selecciona el període que t’interessi.

  5. Per comparar dos períodes de temps, selecciona una de les opcions predefinides del menú desplegable o fes servir l’eina de selecció personalitzada per ajustar l’interval de dates de l’informe.

  6. Fes clic a Afegeix o modifica i activa Valor mitjà de la comanda per mostrar aquest valor durant un període de temps concret en un o diversos punts de venda.

Descarrega l’historial de transaccions

Per consultar les transaccions d’un període específic, ves a Transaccions al tauler de control en línia de Square i segueix els passos del 2 al 5 de la secció anterior.

No trobes el que necessites?