Inici

Primers passos amb Informes i Analítiques Square

Tauler de control de Square

Accepta pagaments amb el Terminal virtual de Square, gestiona l’inventari, crea promocions per a clients, reserva cites i moltes coses més.

Descobreix estadístiques noves del negoci amb Analítiques Square i les opcions d’informes avançats, i exporta les dades per arxivar-les. Hi trobaràs una gran quantitat de dades que t’ajudaran a agilitzar les operacions.

Ves a Informes Square

Per anar-hi des del Tauler de control:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Informes > Informes per obrir la Pàgina Informes Square.

 2. Fes servir el menú de navegació de l’esquerra per accedir a les diverses eines d’informes disponibles.

Nota: el nombre d’opcions del menú de navegació dependrà dels productes de Square que facis servir.

Informes disponibles al Tauler de control de Square

Informes disponibles online Resums dels informes
Resum de vendes Es tracta d’un resum general de les vendes corresponents a un període determinat on s’ofereixen dades detallades per article, com ara les vendes brutes i netes, els reembossaments, els descomptes, les propines i els impostos. També s’hi inclouen mètriques referents als pagaments, com ara l’import total rebut (ingressos per mètode de pagament) i les comissions.
Tendències de vendes Compara les vendes brutes diàries, setmanals i anuals, així com la mitjana de les vendes totals i les vendes netes.
Mètodes de pagament Un resum de l’import total rebut i qualsevol comissió aplicada segons el mètode de pagament, com ara les targetes de crèdit o dèbit, targetes regal, etc. També inclouen els pagaments desglossats per tipus de targeta (de dèbit o crèdit), així com per marca (American Express, Visa, Mastercard, etc.), amb les comissions corresponents. Pots modificar els filtres per canviar les dades que es mostren en el desglossament.
Vendes per article Mostra la informació de tots els articles venuts, incloent-hi les vendes brutes i netes, els SKU, els descomptes i el total d’articles venuts. Amb les opcions dels informes avançats, podràs consultar les vendes d’articles per dispositiu, empleat o mètode de pagament. Nota: fes clic en un article de l’informe per obrir un menú desplegable amb informació específica sobre les vendes d’aquest article i les seves variants.
Vendes per categoria Un resum general de les categories principals i la quantitat d’articles que s’han venut de cadascuna.
Vendes per empleat Si tens una subscripció a Accés avançat, pots consultar les vendes per empleat, les propines, la mitjana de les vendes i els ingressos per hora treballada.
Comparació del cost de la mà d’obra amb les vendes Si tens una subscripció al pla Plus de Torns, pots fer un seguiment dels sous i comparar el cost de la mà d’obra amb les vendes.
Descomptes Una llista dels descomptes principals que s’han aplicat i de l’import total acumulat.
Vendes amb modificadors Una llista dels modificadors principals que s’han fet servir en un període determinat.
Cortesies Una llista de les transaccions amb articles marcats com a cortesia.
Anul·lacions Una llista de les transaccions amb articles anul·lats.
Impostos Un resum general de com es fan servir els tipus impositius durant un període determinat, que inclou tant les vendes subjectes a impostos com les que no. Per poder fer un seguiment de les vendes subjectes a impostos, en crear els articles hauràs d’assignar-los els tipus impositius corresponents. Nota: és possible que les vendes subjectes a impostos no coincideixin amb l’import total dels impostos cobrats perquè es puguin aplicar diversos tipus impositius a determinats articles i vendes.
Estat de la transacció Una llista de les transaccions que no s’han processat, incloent-hi aquelles en què s’ha rebutjat la targeta.
Comissions Una visió completa de totes les comissions per transacció, els impostos aplicables i el cost d’acceptar pagaments amb Square.
Targetes regal Una vista detallada de tot allò que té a veure amb l’activitat de les Targetes regal Square.
Transaccions Una llista amb les transaccions individuals d’un període determinat i la seva informació corresponent. Trobaràs aquest informe a la secció Transaccions del Tauler de control en línia de Square.
Saldo Una llista amb totes les transferències i els pagaments inclosos en cadascuna d’elles, així com tot l’historial de transferències. Consulta aquest informe a Saldo al Tauler de control en línia de Square.
Reclamacions Et permet consultar i gestionar les reclamacions, i rebre’n actualitzacions.
Caixes d’efectiu Registra cadascun dels torns de caixa i l’historial de caixa complet.
Registre de l’activitat Aquest informe et permet consultar determinades accions de l’equip, com ara els reembossaments, les actualitzacions de l’inventari, els canvis en la configuració de les propines, els articles gratuïts o anul·lats i els descomptes.

Informes disponibles al TPV Square

També pots consultar alguns d’aquests informes del Tauler de control a l’aplicació de Square. Consulta més informació sobre com accedir als informes a l’aplicació TPV Square.

Consulta els resums de vendes i les comissions

 1. A la Pàgina Informes Square, ves a Informes > Resum de vendes.

 2. Defineix un interval amb el selector de dates i selecciona l’informe que vols consultar.

 3. Al menú desplegable de l’horari, selecciona Tot el dia o Personalitzat.

 4. Selecciona Tots els punts de venda o tria manualment quins vols revisar.

 5. Per comparar les vendes d’un dia, d’una setmana o d’un mes, fes clic a Resum > Diari, Setmanal o Mensual. Desplaça’t cap avall per comparar els resums de vendes.

Consulta les tendències de vendes

Per comparar tendències i la mitjana de vendes totals:

 1. A la Pàgina Informes Square, ves a Informes > Tendències de vendes.

 2. Selecciona els punts de venda que vols incloure en les dates corresponents.

 3. Per comparar dos períodes, selecciona una de les opcions predefinides del menú desplegable o fes servir el selector de dates per ajustar l’interval de l’informe.

 4. Tria les mètriques que t’interessin i decideix si vols generar l’informe en forma de gràfic de línies o de barres.

Crea informes personalitzats

Si vols, pots crear un informe personalitzat que s’adapti a les necessitats del negoci. Consulta més informació sobre com creació d’informes personalitzats.

Imprimeix o exporta els informes

Quan consultis un informe, pots imprimir-lo en format PDF o exportar-lo.

Exporta un informe

 1. Selecciona els filtres pertinents per a l’informe a la pàgina Informes de Square.
 2. Fes clic a la icona d’exportació.
 3. Fes clic a la icona de l’engranatge i selecciona Exporta només les columnes seleccionades o Exporta totes les columnes. Nota: per defecte, s’exportaran totes les columnes.
 4. Fes clic a Inicia l’exportació per descarregar un fitxer CSV al dispositiu i obrir-lo amb el software de fulls de càlcul que triïs.

Imprimeix un informe

 1. Selecciona els filtres pertinents per a l’informe a la pàgina Informes de Square.
 2. Canvia la Destinació de la impressora a Desa com a PDF i fes clic a Desa per descarregar-te un fitxer PDF al dispositiu, o bé pots fer clic a Imprimeix si tens una impressora connectada al dispositiu.

Hores dels informes

A la Pàgina Informes Square, ves a Configuració > Hores dels informes per configurar-les de manera precisa. Per modificar o eliminar les hores dels informes, fes clic a ••• al costat del filtre. Consulta més informació sobre com configurar les informes d’hores.

Gestiona les notificacions per correu electrònic

Per configurar les notificacions per correu electrònic sobre els resums de vendes:

 1. A la pàgina de Compte i configuració, ves a Informació del negoci > Notificacions per correu electrònic.

 2. A Correus electrònics del compte, marca les opcions Resum de vendes diàries i Resums de vendes mensuals i anuals.

 3. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Descarrega l’historial de transaccions

Per consultar transaccions concretes d’un període específic, obre el Tauler de control en línia de Square i ves a Informes > Transaccions per accedir a la Pàgina de transaccions de Square.

Informes de Cites Square

Nota: canvia a un pla superior de Cites Square per consultar informes avançats.

Amb els informes de Cites Square estaràs al cas de la feina de l’equip i del negoci en conjunt. A més, podràs consultar mètriques de rendiment pel que fa a la retenció de clients, les reserves anticipades i molt més. Consulta més informació sobre els Informes de Cites Square.

Informes de Vendes en línia Square

Nota: canvia a un pla superior de Vendes en línia Square per consultar informes avançats.

Amb els informes de Vendes en línia Square, obtindràs dades sobre el rendiment del web i la botiga virtual, com ara les visualitzacions, les visites o les vendes. Consulta més informació sobre els Informes de Vendes en línia Square.

Informes de Square per a restaurants

Nota: canvia a un pla superior de Square per a restaurants per consultar informes avançats.

Amb Square per a restaurants, tindràs accés a informes específics que t’ajudaran a analitzar el rendiment del negoci al llarg del temps. Consulta més informació sobre els Informes amb Square per a restaurants.

Informes de Square per a comerços

Nota: canvia a un pla superior de Square per a comerços per consultar informes avançats.

Amb Square per a comerços, tindràs accés a informes específics que t’ajudaran a analitzar el rendiment del negoci al llarg del temps. Consulta més informació sobre els Informes de Square per a comerços.

No trobes el que necessites?