Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Primers passos amb Informes i Analítiques Square

Tauler de control de Square

Accepta pagaments amb el Terminal virtual de Square, gestiona l’inventari, crea promocions per a clients, reserva cites i moltes coses més.

Descobreix estadístiques noves del negoci amb Analítiques Square i les opcions d’informes avançats, i exporta les dades per arxivar-les. Hi trobaràs una gran quantitat de dades que t’ajudaran a agilitzar les operacions.

Ves a Informes Square

Per anar-hi des del Tauler de control:

  1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Informes > Informes per obrir la Pàgina Informes Square.

  2. Fes servir el menú de navegació de l’esquerra per accedir a les diverses eines d’informes disponibles.

Nota: el nombre d’opcions del menú de navegació dependrà dels productes de Square que facis servir.

Informes disponibles al Tauler de control de Square

Informes disponibles online Resums dels informes
Resum de vendes Vista general de les vendes d’un període concret. L’informe inclou paràmetres desglossats com ara les vendes brutes i netes, els reembossaments, els descomptes, les propines i els impostos. També inclou paràmetres de pagament com ara el total rebut (ingressos per mètode de pagament) i les comissions.
Tendències de vendes Compara les vendes brutes diàries, setmanals i anuals, les vendes totals mitjanes i les vendes netes.
Mètodes de pagament Un resum del total rebut mitjançant targetes de crèdit, dèbit i regal, i qualsevol altre mètode de pagament, amb les comissions corresponents. Els informes inclouen els pagaments desglossats en funció de si s’han fet amb targeta de dèbit o crèdit i segons la marca de la targeta (American Express, Visa, Mastercard, etc.), amb les comissions corresponents. Ajusta els filtres per canviar les dades que es mostren en el desglossament.
Vendes d’articles Mostra dades detallades per a tots els articles venuts, com ara vendes brutes, vendes netes, SKU, descomptes i total de vendes. Fes servir les opcions avançades dels informes per consultar les vendes d’articles en funció del dispositiu, l’empleat o el mètode de pagament. Nota: selecciona un article de l’informe perquè es mostri un menú desplegable amb informació sobre les vendes de l’article i les seves variants.
Vendes per categoria Una vista general de les categories més rendibles i del nombre d’articles venuts de cada categoria.
Vendes dels empleats Si tens una subscripció a Equips Plus, pots consultar les vendes per empleat, les propines, la mitjana de l’import de les vendes i els ingressos per hora de feina.
Comparació del cost de la mà d’obra amb les vendes Si tens una subscripció a Equips Plus, pots fer un seguiment dels sous i comparar el cost de la mà d’obra amb les vendes.
Descomptes Una llista dels descomptes més utilitzats i dels imports dels descomptes totals cobrats.
Vendes amb modificadors Una llista dels modificadors més utilitzats en un període determinat.
Cortesies Una llista de les transaccions amb articles marcats com a cortesia.
Anul·lacions Una llista de les transaccions amb articles anul·lats.
Impostos Vista general dels tipus impositius durant un període de temps determinat, que inclou tant les vendes que estan subjectes a impostos com les que no. Hauràs de crear articles amb impostos per poder fer seguiment de les vendes subjectes a impostos en els informes. Nota: és possible que el total de les vendes subjectes a impostos no es correspongui amb el total dels impostos ingressat perquè a algunes vendes i articles se’ls aplica més d’un tipus d’impost.
Estat de la transacció Una llista de les transaccions que no s’han processat, com ara les targetes denegades.
Comissions Una visió completa de totes les comissions per transacció, els impostos sobre les comissions i el cost d’acceptar pagaments amb Square.
Targetes regal Seguiment de tot allò que té a veure amb l’activitat de les targetes regal Square.
Transaccions Una llista de transaccions individuals i dels seus detalls durant un període de temps determinat.
Saldo Llistat de les transferències individuals i de tots els pagaments que s’hi inclouen, juntament amb l’historial de transferències complet. Consulta aquest informe a Saldo al tauler de control en línia de Square.
Reclamacions Pots consultar i gestionar totes les reclamacions, i rebre’n notificacions per saber en quin punt es troben.
Caixes d’efectiu Fa seguiment individual dels torns de caixa i de l’historial de caixa complet.
Registre de l’activitat Seguiment de les accions més delicades que du a terme l’equip, com ara reembossaments, modificacions de l’inventari d’articles, canvis en la configuració de les propines, cortesies o anul·lacions i descomptes.

Informes disponibles al TPV Square

També pots consultar alguns d’aquests informes del Tauler de control a l’aplicació de Square. Consulta més informació sobre com accedir als informes a l’aplicació TPV Square.

Consulta els resums de vendes i les comissions

  1. A la Pàgina Informes Square, ves a Informes > Resum de vendes.

  2. Defineix un interval amb el selector de dates i selecciona l’informe que vols consultar.

  3. Al menú desplegable de l’horari, selecciona Tot el dia o Personalitzat.

  4. Selecciona Tots els punts de venda o tria manualment quins vols revisar.

  5. Per comparar les vendes d’un dia, d’una setmana o d’un mes, fes clic a Resum > Diari, Setmanal o Mensual. Desplaça’t cap avall per comparar els resums de vendes.

Consulta les tendències de vendes

Per comparar tendències i la mitjana de vendes totals:

  1. A la Pàgina Informes Square, ves a Informes > Tendències de vendes.

  2. Selecciona els punts de venda que vols incloure en les dates corresponents.

  3. Per comparar dos períodes, selecciona una de les opcions predefinides del menú desplegable o fes servir el selector de dates per ajustar l’interval de l’informe.

  4. Tria les mètriques que t’interessin i decideix si vols generar l’informe en forma de gràfic de línies o de barres.

Crea informes personalitzats

Si vols, pots crear un informe personalitzat que s’adapti a les necessitats del negoci. Consulta més informació sobre com creació d’informes personalitzats.

Imprimeix o exporta els informes

Quan consultis un informe, pots imprimir-lo en format PDF o exportar-lo.

Exporta un informe

  1. Selecciona els filtres pertinents per a l’informe a la pàgina Informes de Square.
  2. Fes clic a la icona d’exportació.
  3. Fes clic a la icona de l’engranatge i selecciona Exporta només les columnes seleccionades o Exporta totes les columnes. Nota: per defecte, s’exportaran totes les columnes.
  4. Fes clic a Inicia l’exportació per descarregar un fitxer CSV al dispositiu i obrir-lo amb el software de fulls de càlcul que triïs.

Imprimeix un informe

  1. Selecciona els filtres pertinents per a l’informe a la pàgina Informes de Square.
  2. Canvia la Destinació de la impressora a Desa com a PDF i fes clic a Desa per descarregar-te un fitxer PDF al dispositiu, o bé pots fer clic a Imprimeix si tens una impressora connectada al dispositiu.

Hores dels informes

A la Pàgina Informes Square, ves a Configuració > Hores dels informes per configurar-les de manera precisa. Per modificar o eliminar les hores dels informes, fes clic a ••• al costat del filtre. Consulta més informació sobre com configurar les informes d’hores.

Gestiona les notificacions per correu electrònic

Per configurar les notificacions per correu electrònic sobre els resums de vendes:

  1. A la pàgina de Compte i configuració, ves a Informació del negoci > Notificacions per correu electrònic.

  2. A Correus electrònics del compte, marca les opcions Resum de vendes diàries i Resums de vendes mensuals i anuals.

  3. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Descarrega l’historial de transaccions

Per consultar transaccions concretes d’un període específic, obre el Tauler de control en línia de Square i ves a Informes > Transaccions per accedir a la Pàgina de transaccions de Square.

Informes de Cites Square

Nota: canvia a un pla superior de Cites Square per consultar informes avançats.

Amb els informes de Cites Square estaràs al cas de la feina de l’equip i del negoci en conjunt. A més, podràs consultar mètriques de rendiment pel que fa a la retenció de clients, les reserves anticipades i molt més. Consulta més informació sobre els Informes de Cites Square.

Informes de Vendes en línia Square

Nota: canvia a un pla superior de Vendes en línia Square per consultar informes avançats.

Amb els informes de Vendes en línia Square, obtindràs dades sobre el rendiment del web i la botiga virtual, com ara les visualitzacions, les visites o les vendes. Consulta més informació sobre els Informes de Vendes en línia Square.

Informes de Square per a restaurants

Nota: canvia a un pla superior de Square per a restaurants per consultar informes avançats.

Amb Square per a restaurants, tindràs accés a informes específics que t’ajudaran a analitzar el rendiment del negoci al llarg del temps. Consulta més informació sobre els Informes amb Square per a restaurants.

Informes de Square per a comerços

Nota: canvia a un pla superior de Square per a comerços per consultar informes avançats.

Amb Square per a comerços, tindràs accés a informes específics que t’ajudaran a analitzar el rendiment del negoci al llarg del temps. Consulta més informació sobre els Informes de Square per a comerços.

No trobes el que necessites?