Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Resums i informes des del Tauler de control en línia de Square

Tauler de control de Square

Accepta pagaments amb Terminal virtual de Square, gestiona l’inventari, crea promocions de clients, fes reserves i moltes coses més.

Amb les opcions d’informes i analítiques avançades que t’oferim des de Square, descobriràs dades del teu negoci que ni tan sols coneixies. A més, també et permeten exportar les dades perquè les puguis desar allà on et vagi millor. Només cal que vagis a Informes al Tauler de control en línia de Square per començar.

Informes disponibles en línia

Informes disponibles en línia Resums dels informes
Resum de vendes Vista general de les vendes d’un període concret. L’informe inclou paràmetres desglossats com ara vendes brutes, reembossaments, vendes netes, descomptes, propines i impostos. També inclou paràmetres de pagament com ara el total rebut (ingressos per mètode de pagament) i les comissions.
Tendències de vendes Compara les vendes brutes diàries, setmanals i anuals, i el valor mitjà de les comandes.
Mètodes de pagament Un resum del total cobrat i de les comissions associades de les targetes de crèdit i de dèbit, a les targetes regal i a qualsevol altre mètode de pagament. Els informes inclouen els pagaments desglossats en funció de si són de dèbit o de crèdit i segons la marca de la targeta (American Express, Visa, Mastercard, etc.), amb les comissions corresponents. Ajusta els filtres per canviar les dades que s’hi mostren.
Vendes d’articles Mostra dades detallades per a tots els articles venuts, com ara vendes brutes, vendes netes, SKU, descomptes i total de vendes. Fes servir les opcions avançades dels informes per consultar les vendes d’articles en funció del dispositiu, de l’empleat o del mètode de pagament. Nota: selecciona un article de l’informe perquè se’t mostri un desglossament amb informació sobre les vendes de l’article i les seves variants.
Vendes per categoria Una vista general de les categories més rendibles i del nombre d’articles venuts de cada categoria.
Vendes del personal Si tens una subscripció a Equips Plus, pots consultar les vendes per empleat, les propines, la mitjana de l’import de les vendes i els ingressos per hora de feina.
Mà d’obra vs. vendes Si tens una subscripció a Equips Plus, pots fer un seguiment dels sous i comparar el cost de la mà d’obra amb les vendes.
Descomptes Una llista dels descomptes més utilitzats i dels imports dels descomptes totals cobrats.
Vendes amb modificadors Una llista dels modificadors més utilitzats en un període determinat.
Cortesies Una llista de les transaccions amb articles marcats com a cortesia.
Anul·lacions Una llista de les transaccions amb articles anul·lats.
Impostos Vista general dels tipus impositius durant un període de temps determinat, que inclou tant les vendes que estan subjectes a impostos com les que no. Hauràs de tenir articles amb impostos per poder fer un seguiment de vendes subjectes a impostos en els teus informes. Nota: és possible que el total de les vendes subjectes a impostos no es correspongui amb el total dels impostos ingressat perquè a algunes vendes i articles se’ls aplica més d’un tipus d’impost.
Estat de la transacció Una llista de totes les transaccions no processades: targetes denegades, pagaments cancel·lats i d’altres transaccions incompletes.
Targetes regal Fa un seguiment de tot allò que té a veure amb la teva activitat de targetes regal Square.
Transaccions Una llista de transaccions individuals i dels seus detalls durant un període de temps determinat. Troba aquest informe a la secció Transaccionsdel Tauler de control en línia de Square.
Saldo Llistat de les transferències individuals i de tots els pagaments que s’hi inclouen, juntament amb el teu historial de transferències complet. Consulta aquest informe a Saldoal Tauler de control en línia de Square.
Reclamacions Pots consultar i gestionar totes les reclamacions, i rebre’n notificacions per saber en quin punt estan.
Caixes d’efectiu Fa un seguiment individual dels torns de caixa i del teu historial de caixa complet.
Registre de l’activitat Supervisa les accions més delicades que dugui a terme l’equip, com ara reembossaments, modificacions de l’inventari d’articles, canvis en la configuració de les propines, cortesies o anul·lacions i descomptes.

També pots consultar alguns d’aquests informes a l’aplicació TPV Square des del teu dispositiu mòbil.

Consulta i descarrega els resums de vendes i de comissions

 1. Ves a Informes al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes servir l’eina de selecció per especificar les dates. A continuació, podràs seleccionar l’informe que vols consultar. Nota: fes clic al centre de l’eina de selecció de dates perquè es mostri tot el calendari.

 3. Selecciona Tot el dia o Personalitza per especificar el període de temps que vols que es mostri a l’informe.

 4. Per comparar les vendes d’un dia, d’una setmana o d’un mes, fes clic a Resum> Diari, Setmanal o Mensual. Mou el cursor cap avall per comparar els resums de vendes.

 5. Selecciona Tots els punts de venda o tria un punt de venda manualment per consultar-ne les dades específiques.

 6. Fes clic a Exporta per descarregar un fitxer CSV a l’ordinador, que podràs obrir amb Microsoft Excel o amb qualsevol altre programari de fulls de càlcul o de comptabilitat.

També pots posar-te en contacte amb els serveis de comptabilitat i informes des de la Plataforma d’aplicacions de Square.

Consulta les tendències de vendes

Pots consultar i comparar les tendències de vendes i la mitjana de l’import per comanda del període que t’interessi. Per fer-ho:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Informes > Informes.

 2. Selecciona Tendències de vendes.

 3. Selecciona els punts de venda que t’interessin.

 4. Selecciona el període que t’interessi.

 5. Per comparar dos períodes de temps, selecciona una de les opcions predefinides del menú desplegable o fes servir l’eina de selecció personalitzada per ajustar l’interval de dates de l’informe.

 6. Fes clic a Afegeix o modifica i activa Mitjana de l’import per comanda per mostrar aquest valor durant un període de temps concret en un o diversos punts de venda.

Descarrega l’historial de transaccions

Per consultar transaccions individuals d’un període específic, ves a Transaccions al Tauler de control en línia de Square i segueix els passos del 2 al 5 de la secció anterior.