Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Dissenya i personalitza el teu lloc web de Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Editor-Design-Panel-CA

Quan els clients obren un lloc web per primera vegada, qualsevol element, com ara els colors, les lletres i les formes, pot tenir un efecte en com responen al contingut. Vendes en línia Square et dona eines per crear un lloc web que sigui visualment atractiu, fàcil de navegar i senzill de dissenyar, sense perdre de vista la teva imatge de marca.

Per personalitzar l’aspecte general i l’estil del lloc web de Vendes en línia Square, comença per obrir el tauler de Disseny del lloc web a l’editor de webs de Vendes en línia Square. Trobaràs diverses eines de disseny que t’ajudaran a posar fil a l’agulla.

Nota: l’accessibilitat és un aspecte important del disseny d’un lloc web per fer-lo abastable a tantes persones com sigui possible, molt especialment a aquelles que tenen alguna discapacitat. Pots consultar més informació sobre accessibilitat web per als lloc web de Vendes en línia Square.

Per conèixer totes les eines i funcions de Vendes en línia de Square que t’ofereix l’editor, pots consultar més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Logotips

Per identificar el teu negoci, organització o idea al lloc web de Vendes en línia Square, pots afegir un logotip a la capçalera i al peu de pàgina amb l’editor web. Pots trobar més informació sobre com afegir un logotip al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Colors

Un cop hagis triat amb cura els colors que s’associaran amb la teva imatge de marca, pots seleccionar aquests mateixos colors per identificar el teu lloc web de Square. Comença creant una identitat en línia que tingui l’aspecte apropiat, amb combinacions de color que s’ajustin a allò que necessites. Pots consultar més informació sobre com triar els colors per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Fonts

Les eines d’estil de lletra simplifiquen la tria de lletres a l’editor web. Les nostres lletres tipogràfiques seleccionades estan dissenyades per combinar a la perfecció i garantir que el text sigui llegible en qualsevol pantalla. Pots trobar més informació sobre com triar les fonts per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Formes

Si vols donar un estil únic i propi al teu lloc web de Vendes en línia Square, pots canviar la forma de diversos elements, com ara els botons, els camps de formulari i les imatges. Per començar:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Forma i tria la forma de cada element. Les opcions inclouen Recta, Arrodonida o Ovalada, en funció de l’element.

Un cop hagis triat una de les opcions, tots els elements del web tindran aquesta forma. Això ajuda a mantenir la coherència visual a totes les pàgines del web.

Elements del web

Nota: canvia el pla del web de Vendes en línia Square per personalitzar-ne els elements addicionals.

Amb els nostres controls avançats de disseny per a elements específics del web, pots personalitzar-lo encara més fent servir les opcions següents:

Distintius

Pots personalitzar els distintius d’estat dels articles principals, secundaris i terciaris per canviar-ne l’aspecte i el lloc on haurien d’aparèixer. Aquí tens més informació sobre els distintius d’estat dels articles per als articles de Vendes en línia Square.

Botons

Fes servir les eines següents per personalitzar els botons principals i secundaris:

  • Color: tria entre posar un fons del color que vulguis al botó o deixar-hi només el contorn.
  • Forma: a més de les formes Rectangular, Arrodonida i de Píndola, també pots triar una forma Personalitzada ajustant el radi de les vores dels botons. Amb aquesta opció, pots anar triant al mil·límetre com d’angulós o rodó vols que es mostri un botó.
  • Vora: tria un color i un gruix per a la vora. Si no vols que els botons emplenats de color tinguin vora, tria el mateix color.
  • Text: tria un estil i un gruix per al text del botó. També pots ajustar-ne la mida, posar-lo en cursiva i subratllar-lo.
  • Ombra: activa l’Ombra per donar un efecte 3D als botons. Els apareixerà una ombra al darrere amb el color que triïs. Si fas servir un color més clar, l’ombra donarà un efecte brillant al botó. Fes servir més opcions per modificar la posició, el desenfocament i l’extensió de l’ombra.
  • Estat del cursor: modifica l’aspecte dels botons quan el cursor hi passi per sobre. A molts llocs web, el cursor sol fer que el botó canviï cap a un color més fosc perquè els visitants sàpiguen que el botó està actiu i els portarà a una altra pàgina o lloc web. Nota: totes les opcions anteriors es poden ajustar per a l’estat del cursor, excepte la Forma.

Espaiat

L’espaiat fa referència a l’espai que hi ha entre els marges, el text, les imatges i altres elements del web. Fes servir les escales per personalitzar tant l’Amplada del web com el Marge del web.

Els estats predeterminats són ideals per fer que el teu web s’adapti millor a qualsevol pantalla, és a dir, que la imatge es vegi bé des de pràcticament qualsevol dispositiu (mòbil, ordinador, etc.), però també pots personalitzar l’espai entre files, columnes, imatges i text com més t’agradi, depenent del tipus de seccions que hagis afegit a la pàgina.

Conjunts d’icones

Amb els conjunts d’icones, pots obrir el menú desplegable per triar l’estil d’icones que més s’adaptin al disseny del teu lloc web i a la teva marca entre una gran varietat d’estils. Aquestes icones representen, entre altres coses, elements com la cistella de compra i la imatge per cercar i navegar pel lloc web.

Estils

En lloc de triar formes, lletres i colors individualment per al teu lloc web de Vendes en línia Square, pots fer servir estils predefinits per configurar ràpidament el disseny del web i ajustar-lo a la teva imatge de marca. Inspira’t i crea un disseny que encantarà als visitants amb els nostres elements de disseny seleccionats. Fins i tot pots personalitzar elements individuals a partir dels estils predefinits per crear el teu propi tema. Pots consultar més informació sobre com triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Restableix el disseny del web

En algun moment, pot ser que estiguis editant el lloc web de Vendes en línia Square, però prefereixis començar de zero, com si tinguessis un llenç en blanc. Per restablir el disseny del lloc web:

  1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Preferències del lloc web.

  2. Selecciona Restableix al valor per defecte.

Això deixarà el lloc web sense publicar i el restablirà a l’estat inicial abans d’editar-lo o pujar-hi contingut. Els articles que tinguis a la botiga virtual no es veuran afectats.

Nota: ves amb compte si fas servir aquesta opció, ja que no es pot revertir. No tenim mitjans per revertir un lloc web a una versió o un estat de publicació anteriors.

Aquí t’expliquem com gestionar les preferències del lloc web de Vendes en línia Square.