Inici>Contingut i disseny del web

Dissenya i personalitza el teu web de Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Editor-Design-Panel-CA

Quan els clients entren a un web per primera vegada, qualsevol element, siguin els colors, les fonts o les formes, pot afectar la manera en què reaccionaran al contingut. Amb les eines que t’ofereix Vendes en línia Square, pots crear un web visualment atractiu, de navegació fàcil i disseny senzill, sense perdre de vista la teva imatge de marca.

Per personalitzar l’aspecte i l’estil general del teu web de Vendes en línia Square, comença desplegant el tauler Disseny del web de l’editor de webs de Vendes en línia Square. Hi trobaràs diverses eines de disseny que t’ajudaran a posar fil a l’agulla.

Nota: l’accessibilitat és un aspecte important en el disseny d’un web, ja que et permet arribar a tantes persones com sigui possible, molt especialment aquelles que tenen alguna discapacitat. Aquí trobaràs més informació sobre l’accessibilitat web per als lloc web de Vendes en línia Square.

Per familiaritzar-te amb totes les eines i funcions disponibles, aquí t’expliquem com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Temes

Nota: per accedir a més temes, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Amb els temes de Vendes en línia Square, podràs dissenyar un web atractiu que cridi l’atenció dels clients. Un tema és una plantilla que t’ajuda a visualitzar l’aspecte, el to i el funcionament del web quan el comences a crear. Pots fer servir qualsevol tema com a base i després modificar-lo tant com vulguis perquè representi la teva identitat de marca d’una manera interactiva i visualment atraient. Aquí pots descobrir com triar temes per al teu web de Vendes en línia Square per començar a dissenyar webs en un batre d’ulls.

Estils

En lloc de triar un per un els colors, fonts i formes per al teu web de Vendes en línia Square, pots fer servir estils predefinits per configurar-ne ràpidament el disseny i adaptar-lo a la teva imatge de marca. Inspira’t i dissenya un web que atrapi els visitants amb els nostres elements seleccionats. Fins i tot pots personalitzar elements concrets a partir de l’estil predefinit i crear una imatge única que et representi. Aquí t’expliquem com triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square per actualitzar l’estil del teu web actual.

Logotips

Per identificar el teu negoci, organització o idea al web de Vendes en línia Square, pots afegir un logotip a la capçalera i al peu de pàgina mitjançant l’editor de webs. Aquí t’expliquem com afegir un logotip al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Colors

Un cop hagis triat amb cura els colors que s’adiuen amb la teva imatge de marca, pots seleccionar aquests mateixos colors per al web. Per començar, crea una identitat online que tingui l’estil apropiat, amb combinacions de colors que s’ajustin al que estàs buscant. Aquí t’expliquem com triar els colors per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Fonts

Amb les nostres eines de selecció, triar fonts per al web a l’editor de webs serà bufar i fer ampolles. Les nostres fonts estan seleccionades perquè s'adiguin a la perfecció i també per garantir que el text es pugui llegir correctament en qualsevol pantalla. Aquí t’expliquem com triar les fonts per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Formes

Pots canviar l’aspecte d’alguns elements, com ara els botons, els camps dels formularis i les imatges per donar un toc d’estil al teu web de Vendes en línia Square. Per començar:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Forma i tria la forma que vulguis donar a cada element. Pots triar entre Recta, Arrodonida i Ovalada en funció de l’element.

Un cop triïs una opció, tots els elements del web tindran aquesta forma. Això ajuda a mantenir una coherència visual a totes les pàgines del web.

Elements del web

Nota: canvia la subscripció de Vendes en línia Square per poder personalitzar elements addicionals del web.

Gràcies als nostres controls avançats de disseny, pots personalitzar encara més els elements del web traient profit de les opcions següents:

Distintius

Pots personalitzar els distintius d’estat dels articles principals, secundaris i terciaris per canviar-ne l’aspecte i el lloc on haurien d’aparèixer. Aquí tens més informació sobre els distintius d’estat dels articles per als articles de Vendes en línia Square.

Botons

Fes servir les eines següents per personalitzar els botons principals i secundaris:

  • Color: tria entre posar un fons del color que vulguis al botó o deixar-hi només el contorn.
  • Forma: a més de les formes Rectangular, Arrodonida i de Píndola, també pots triar una forma Personalitzada ajustant el radi de les vores dels botons. Amb aquesta opció, pots anar triant al mil·límetre com d’angulós o rodó vols que es mostri un botó.
  • Vora: tria un color i un gruix per a la vora. Si no vols que els botons emplenats de color tinguin vora, tria el mateix color.
  • Text: tria un estil i un gruix per al text del botó. També pots ajustar-ne la mida, posar-lo en cursiva i subratllar-lo.
  • Ombra: activa l’Ombra per donar un efecte 3D als botons. Els apareixerà una ombra al darrere amb el color que triïs. Si fas servir un color més clar, l’ombra donarà un efecte brillant al botó. Fes servir més opcions per modificar la posició, el desenfocament i l’extensió de l’ombra.
  • Estat del cursor: modifica l’aspecte dels botons quan el cursor hi passi per sobre. A molts llocs web, el cursor sol fer que el botó canviï cap a un color més fosc perquè els visitants sàpiguen que el botó està actiu i els portarà a una altra pàgina o lloc web. Nota: totes les opcions anteriors es poden ajustar per a l’estat del cursor, excepte la Forma.

Espaiat

L’espaiat fa referència a l’espai que hi ha entre els marges, el text, les imatges i altres elements del web. Fes servir les escales per personalitzar tant l’Amplada del web com el Marge del web.

Els estats predeterminats són ideals per fer que el teu web s’adapti millor a qualsevol pantalla, és a dir, que la imatge es vegi bé des de pràcticament qualsevol dispositiu (mòbil, ordinador, etc.), però també pots personalitzar l’espai entre files, columnes, imatges i text com més t’agradi, depenent del tipus de seccions que hagis afegit a la pàgina.

Conjunts d’icones

Amb els conjunts d’icones, pots obrir el menú desplegable per triar l’estil d’icones que més s’adaptin al disseny del teu lloc web i a la teva marca entre una gran varietat d’estils. Aquestes icones representen, entre altres coses, elements com la cistella de compra i la imatge per cercar i navegar pel lloc web.

Restableix el disseny del web

És possible que en algun moment, mentre estiguis editant el web de Vendes en línia Square, vulguis tornar a començar des de zero. Per restablir el disseny del web:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Preferències del web.

  2. Selecciona Restableix els valors predeterminats.

Això retirarà el web publicat i el restablirà a l’estat que tenia abans d’editar-lo o pujar-hi contingut. Els articles que tinguis a la botiga virtual no es veuran afectats.

Nota: ves amb compte si fas servir aquesta opció, ja que no es pot desfer. No tenim manera de recuperar una versió o estat de publicació anterior d’un web.

Aquí trobaràs més informació sobre com gestionar les preferències del lloc web a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?