Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Afegeix un logotip al lloc web de Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Design-Logo-CA

A cada lloc web li cal un títol, que pots mostrar com a text (normalment, el nom del negoci) o com a logotip. Triïs l’opció que triïs, serà visible a totes les pàgines del web.

Consulta com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre les opcions de disseny que tens per al lloc web.

Puja un logotip

Per pujar un logotip al lloc web:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. A Logotip, selecciona Afegeix una imatge.

  3. Tria una imatge existent o puja’n una de nova.

  4. Selecciona Fet quan hagis acabat.

Mostra el logotip al web

Des d’aquí, el logotip es pot mostrar a la capçalera i al peu de pàgina del lloc web. Selecciona la capçalera o el peu de pàgina del web i, a continuació, canvia l’opció del logotip al tauler d’edició pel títol del web o per una altra imatge. També pots desactivar aquesta opció.

Les seccions de capçalera i peu de pàgina no tenen gaire espai. Per tant, hi ha imatges que no s’hi ajustaran bé o no es mostraran correctament si redueixes massa les dimensions. Si és el cas del teu logotip, pot ser que vulguis fer servir l’opció de text i col·locar el logotip en alguna de les seccions.

Nota: el logotip també funciona molt bé com a icona de web.

Si decideixes fer servir el títol del web en comptes d’un logotip, pots modificar-lo en qualsevol moment al Tauler de control. Ves a la Vista general de Vendes en línia Square per començar. Pots consultar més informació sobre les preferències del lloc web per a Vendes en línia Square.

Enllaça un logotip

El logotip i el títol del web s’enllaçaran per defecte a la pàgina d’inici, encara que pots modificar-la directament a l’editor. Pots obtenir més informació sobre com modificar la pàgina d’inici.

També pots fer que l’enllaç dirigeixi a un lloc web extern. Selecciona el botó de l’enllaç al tauler d’edició i introdueix l’adreça URL completa a què vulguis que dirigeixi el logotip. També tens l’opció de marcar la casella perquè l’enllaç s’obri en una nova pestanya del navegador.

No trobes el que necessites?