Inici>Contingut i disseny del web

Crea pàgines i menús de navegació a Vendes en línia Square

Les pàgines són una part essencial del lloc web, mostren el contingut i fan que el menú de navegació tingui sentit. En aquest article s’explica com crear i gestionar les pàgines i editar el menú de navegació del lloc web a l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Crea una pàgina

Square-Online-Add-Content-Menu-CA

A l’editor, selecciona +Afegeix > Pàgina i tria el tipus de pàgina que vols afegir al web.

Tipus de pàgines

• Pàgina en blanc: és una pàgina buida que permet afegir seccions des de zero.
  • Més informació: és una pàgina amb una secció informativa d’imatge i text que ja està inclosa perquè puguis modificar-la i personalitzar-la.
  • Contacta amb nosaltres: és una pàgina amb un formulari de contacte ja inclòs perquè el puguis modificar i personalitzar. Pots obtenir més informació sobre com afegir un formulari de contacte a Vendes en línia Square.
  • Galeria: és una pàgina amb una galeria d’imatges ja inclosa perquè la puguis modificar i personalitzar. Pots consultar més informació sobre les galeries d’imatges i presentacions de diapositives a Vendes en línia Square.
  • Instagram: és una pàgina amb una secció d’Instagram ja inclosa perquè la puguis modificar i personalitzar. Pots obtenir més informació sobre com afegir un canal de notícies d’Instagram a vendes en línia Square.
  • Botiga: és una pàgina de comandes perquè els clients puguin comprar a la teva botiga virtual. Pots consultar més informació sobre com afegir una pàgina de comandes a Vendes en línia Square.
  • Vista general de les històries: és una vista general de totes les històries del blog.
  • Història: és una pàgina on pots afegir una publicació individual amb una història.
  • Inici: és una pàgina d’inici del teu lloc web. Pots obtenir més informació sobre com canviar la pàgina d’inici.
  • Targetes regal: pots fer que els clients puguin comprar targetes regal Square mentre naveguen pel teu web de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com vendre targetes regal al lloc web.
  • Cites: és una pàgina amb un programador en línia que es pot fer servir amb Cites Square perquè els clients puguin fer reserves directament al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Nota: si vols afegir una pàgina per a articles o categories, pots afegir un article o categoria a la botiga virtual directament a l’editor. A partir de llavors, apareixerà una pàgina per a l’article o categoria que acabis d’afegir com a opció a la llista de pàgines. Pots obtenir més informació sobre com afegir un article i categoria a Vendes en línia Square amb l’editor web. També pots consultar més detalls sobre com personalitzar les pàgines d’articles i les pàgines de categories.

Un cop hagis escollit una pàgina, introdueix el nom de la pàgina que es mostrarà al menú de navegació. Pots desmarcar Afegeix la pàgina a la navegació si no vols que sigui accessible des de la navegació (és a dir, només es podrà accedir a la pàgina si comparteixes l’enllaç directament). Selecciona Afegeix per acabar.

Després de desar la pàgina nova, pots afegir-hi contingut amb seccions.

Opcions de gestió de pàgines

Square-Online-Page-Settings-and-Management-CA

Hi ha moltes opcions per gestionar les pàgines disponibles a l’editor que et permetran determinar com ha de funcionar la pàgina i com s’ha de mostrar. Per veure aquestes opcions, selecciona el menú desplegable Pàgina per veure la llista i passa el cursor per sobre d’una de les pàgines per veure les opcions disponibles. També pots obrir una pàgina i seleccionar la icona d’engranatge al tauler d’edició.

Ajusta la configuració de la pàgina

Selecciona Mostra la configuració de la pàgina per ajustar la configuració específica de la pàgina que gestionis. Apareixerà una finestra emergent de configuració de la pàgina amb les tres pestanyes següents:

Tria una pàgina d’inici

Selecciona Fes que aquesta sigui la meva pàgina d’inici per canviar la pàgina d’inici actual. Obtén més informació sobre com canviar la pàgina d’inici a Vendes en línia Square.

Copia una pàgina

Selecciona Duplica la pàgina per fer una còpia d’una pàgina i afegir-la al lloc web.

Nota: alguns tipus de pàgina (p. ex., pàgines d’articles, pàgines de categories, etc.) no es poden copiar.

Elimina una pàgina

Selecciona la icona de la paperera o Elimina la pàgina i, a continuació, selecciona el botó per confirmar que vols suprimir-la.

Nota: el contingut suprimit sovint no es pot recuperar, així que assegura’t que ja no necessites la pàgina.

Gestiona els enllaços del menú de navegació

Square-Online-Edit-Navigation-Links-CA

A mesura que afegeixes pàgines al lloc web, tindràs l’opció d’afegir enllaços a aquestes pàgines al menú de navegació, el qual pots afegir tant a la capçalera del web com a peu de pàgina del lloc web. Si vols, afegeix un enllaç al lloc web i descobreix com afegir enllaços al menú de navegació.

Square-Online-Add-Anchor-Link-CA

Si ho vols, crea enllaços d’ancoratge al menú de navegació, que són enllaços a una part específica d’una pàgina. Per exemple, suposem que has col·locat un formulari de contacte a la part inferior de la pàgina d’inici. Pots afegir un enllaç a la navegació que anirà directament a la secció del formulari de contacte de la pàgina d’inici.

Nota: editar o eliminar enllaços del menú de navegació no canviarà ni suprimirà la pàgina o la secció que tinguin associats.

Reorganitza el menú i crea subpàgines

Square-Online-Move-Navigation-Links-CA

Per reorganitzar les pàgines que has afegit a la navegació, comença seleccionant la secció de capçalera o peu de pàgina del lloc web. Al tauler d’edició, amplia l’opció Navegació i selecciona el botó per gestionar els enllaços de navegació. A continuació, selecciona una pàgina a la llista d’enllaços de navegació i arrossega-la cap amunt o cap avall per moure-la a una altra posició del menú de navegació.

Per convertir una pàgina en una subpàgina, selecciona-la i arrossega-la cap a sota i cap a la dreta de la pàgina que té a sobre. També pots passar el ratolí per sobre de qualsevol pàgina i seleccionar la icona + per afegir un enllaç de subnavegació.