Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Afegeix seccions a les pàgines a Vendes en línia Square

A mesura que crees el lloc web a l’editor de webs de Vendes en línia Square, estaràs afegint pàgines al web i afegint seccions a cadascuna d’aquestes pàgines.

Les seccions serien els elements bàsics del teu lloc web. Pots fer-les servir per afegir contingut, des de text i imatges fins a productes i moltes coses més. Cada pàgina del web disposa d’una secció universal de capçalera i peu de pàgina. Pots afegir més seccions i personalitzar-les per aconseguir el disseny que vulguis.

Es poden afegir seccions a les pàgines estàndard, a les pàgines d’articles i a la pàgina d’inici. No es poden afegir a les pàgines d’articles o de categories, ja que aquests tipus de pàgines mostren el contingut de la botiga virtual automàticament. Descobreix com personalitzar les pàgines de categories.

Navega pel menú de seccions

El menú de seccions, a l’esquerra de l’editor de webs de Vendes en línia Square, conté totes les seccions de la pàgina actual que tens oberta. Passa el cursor per sobre de qualsevol element de la llista per destacar-lo a la pàgina. Selecciona’l per mostrar i modificar la configuració d’aquella secció. Fes servir la llista de pàgines a la part superior per afegir una nova pàgina, o bé tria una altra pàgina per editar-la.

Afegeix i modifica seccions

Fes clic al botó Afegeix una secció per veure’n més. Desplaça’t per la llista i fes clic a qualsevol de les seccions per mostrar-ne una vista prèvia a la pàgina. Toca el botó Afegeix per inserir la secció seleccionada o fes clic a Cancel·la per tancar la llista de seccions.

Quan s’afegeix una nova secció, automàticament s’obre la configuració al menú de l’editor. Hi ha diverses opcions, en funció del tipus de secció que hagis afegit, però la majoria disposen d’opcions addicionals d’estil i disseny. També pots desactivar alguns elements amb el commutador d’activa/desactiva. Selecciona un element de la llista per modificar-ne la configuració, o bé selecciona el contingut directament a la pàgina per modificar-lo a la secció. Pots consultar més informació sobre com afegir mensaje i imatges a les pàgines.

Juga amb diferents estils i dissenys per veure el que millor s’ajusta a les teves necessitats. Les modificacions es van desant a mesura que treballes, però si t’equivoques en alguna cosa, no t’amoïnis: sempre pots desfer els canvis amb la fletxa Desfés, a la part superior de l’editor. Les fletxes Torna-ho a fer i Desfés funcionaran amb qualsevol canvi fet a la pàgina que estiguis editant en aquell moment, però tots els canvis es desaran de manera permanent si canvies a una pàgina diferent o surts de l’editor.

Des de la plantilla de Comandes en línia, a la pàgina de comandes, també pots afegir seccions amb el botóAfegeix a la part superior de la pàgina i, a continuació, seleccionant Secció al menú. Veuràs que apareix una secció a la pàgina que et permet afegir contingut a aquest espai. Pots afegir a la pàgina qualsevol secció del menú de l’esquerra.

Nota: les seccions afegides a la pàgina Comandes en línia no es traslladaran a la pàgina Compra a tota la botiga en canviar de plantilla.

Quan hagis acabat de fer canvis, fes servir el botó Fet per tancar la configuració de la secció. Pots tornar a obrir la configuració d’una secció fent clic al menú de les seccions.

Copia o mou una secció

Per fer una còpia d’una secció, passa-hi el cursor per sobre al menú de les seccions i selecciona el botó .... A continuació, selecciona Duplica per afegir una còpia exacta a la pàgina actual.

Per moure una secció d’una pàgina a una altra, passa-hi el cursor per sobre al menú de les seccions i selecciona el botó .... A continuació, selecciona Mou a una altra pàgina i, a la finestra emergent, tria la pàgina on vols moure la secció.

Nota: només pots moure seccions des de i cap a les pàgines estàndard.

Reorganitza i elimina seccions

Tot i que algunes seccions tenen una posició fixa a la pàgina, com la capçalera o el peu de pàgina, pots reorganitzar totes les que hagis afegit. Al menú de les seccions, selecciona una secció i arrossega-la cap amunt o cap avall per canviar-ne la posició. També pots recol·locar una secció amb les opcions Mou cap amunt i Mou cap avall al menú ....

Nota: no podràs moure una secció cap amunt o cap avall si és l’única que hi ha a la pàgina o si ja és a la part superior o inferior del menú de les seccions.

Si has d’eliminar una secció, passa-hi el cursor per sobre a la llista, selecciona el botó ... i, a continuació, selecciona Elimina.