Inici>Contingut i disseny del web

Personalitza les imatges i les imatges de fons a Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Les imatges són una part important de qualsevol lloc web. Poden afegir-hi un toc personal, ajudar a vendre els productes i millorar-ne l’aparença general. A Vendes en línia Square, algunes de les seccions inclouen automàticament imatges de productes, com ara les sección de artículos destacados, però hi ha altres maneres d’afegir imatges al teu lloc web.

• La sección Galería de imágenes et permet pujar diverses imatges i triar diferents estils de disseny, com ara galeries estàtiques, presentacions de diapositives i més.

• La sección Feed de Instagram et permet connectar el teu compte d’Instagram per triar imatges per sincronitzar al lloc web.

• Les seccions generals de text i imatge et permeten afegir diverses formes de continguts, amb opcions de personalització addicionals per triar.

• La majoria de les altres seccions et permeten afegir una imatge de fons.

Obtén més consells per a gestionar imatges, siguin de fons o no, a l’Editor del lloc web de Vendes en línia Square.

Afegeix una secció amb una opció d’imatge

El primer pas és triar o crear una página a la qual vulguis afegir imatges a l’editor web de Vendes en línia Square. Després, selecciona el botó Afegeix una secció per obrir el menú de seccions.

La majoria de les seccions de la categoria Organitza inclouen una imatge que no és de fons. Selecciona qualsevol secció per veure com queda a la pàgina. També pots afegir altra secció i modificar la imatge de fons. Quan trobis la que t’agrada, selecciona Afegeix per aplicar-la a la pàgina.

Modifica la configuració de la secció

Un cop hagis afegit una secció al editor web de Vendes en línia Square, podràs canviar-ne la configuració. La configuració pot canviar d’una secció a una altra, però la majoria inclou opcions de disseny addicionals. Selecciona qualsevol dels dissenys per veure la pàgina actualitzada i tria’n un que s’ajusti a allò que necessites.

Alguns dissenys et permeten copiar parts de la secció anomenada Grups perquè puguis afegir més contingut i imatges sense afegir una altra secció a la pàgina. A Grup, al menú, veuràs la llista dels grups actuals de la secció.

Per inserir una imatge i un grup de text nous amb el text per defecte, selecciona Afegeix un grup. Per copiar un grup existent, selecciona "..." > Duplica. Els grups nous o duplicats apareixeran a la llista. Pots reorganitzar l’ordre dels grups a la pàgina arrossegant un grup a un nou lloc al menú.

Afegeix una imatge a una secció

Per a les imatges que no siguin de fons, seleccioneu el botó Afegeix una imatge al tauler d’edició. Per a les imatges de fons, a Personalitza> Fons, tria Imatge al menú desplegable. Amb qualsevol d’aquestes opcions, s’obrirà la finestra emergent de l’administrador de recursos perquè puguis seleccionar o pujar les imatges.

Disposes de diferents opcions per afegir una imatge a la finestra emergent de l’administrador de recursos:

• Selecciona Les meves imatges per veure totes les imatges generals pujades a tots els llocs web del teu compte. Fes servir el menú desplegable Lloc web per canviar de lloc web.

• Selecciona Els meus logotips per veure totes les imatges per a logotips que s’han pujat a tots els llocs web del teu compte. Fes servir el menú desplegable Lloc web per canviar de lloc web.

• Selecciona Fotos gratuïtes per donar una ullada a les diverses fotos gratuïtes que pots fer servir al lloc web.

• Selecciona Instagram per a vincular el teu compte d’Instagram i fer servir les fotos del compte al lloc web.

Per pujar una nova imatge, selecciona l’enllaç per triar un fitxer de l’ordinador. Pots pujar els tipus de fitxer següents:

• .jpg

• .png

• .gif

Per obtenir els millors resultats, fes servir imatges de 72 PPI i 1000 píxels d’amplada o d’alçada com a mínim. Desa els fitxers amb el perfil de color RGB per garantir la coherència del color. L’ús de fitxers grans pot afectar la velocitat de càrrega de la pàgina. Per aquesta raó, evita pujar imatges de més d’1 MB.

Les imatges que puges o afegeixes gràcies a la cerca de fotos gratuïtes es desen a Les meves imatges perquè puguis tornar-les a fer servir en el futur.

Modifica les imatges

Imatges que no són de fons

Per editar una imatge al teu lloc web de Vendes en línia Square:

1. A l’editor web de Vendes en línia Square, ves a la pàgina amb la imatge que vulguis editar.

2. Selecciona la secció amb la imatge. Selecciona la imatge per veure’ les opcions al tauler d’edició.

3. Selecciona Edita la imatge per ajustar les opcions disponibles com escaigui. Si no t’agraden les modificacions fetes, selecciona Torna a l’original.

4. Desa els canvis i Publica el lloc web perquè s’hi reflecteixin.

Per pujar una imatge diferent, selecciona Canvia al tauler d’edició. També pots seleccionar la icona de la paperera si vols eliminar la imatge. Si canvies d’opinió, fes servir la fletxa per a desfer l’acció i tornar al pas anterior.

Al tauler d’edició, també pots afegir un enllaç a la imatge o afegir text alternatiu per millorar el SEO i l’accessibilitat web. Pots obtenir més informació sobre com afegeix un enllaç al lloc web i optimizar las páginas de tu sitio web per a SEO. També pots consultar més informació sobre accesibilidad web.

Imatges de fons

Pots millorar la llegibilitat d’una secció a Vendes en línia Square si ajustes la foscor o la claredat de la imatge de fons. Les imatges clares poden tornar-se més clares quan el text prengui per defecte un color més fosc. Les imatges fosques poden tornar-se més fosques quan el text prengui per defecte un color més clar. Per ajustar la llegibilitat d’una secció al teu lloc web de Vendes en línia Square:

1. A l’editor web de Vendes en línia Square, ves a la pàgina amb la imatge de fons que vulguis ajustar.

2. Selecciona la secció amb la imatge i ves a Personalitza > Imatge de fons al tauler d’edició.

3. Selecciona Edita la imatge i ajusta’n la llegibilitat amb el control lliscant.

4. Desa els canvis i Publica el lloc web perquè s’hi reflecteixin.

També pots ajustar el punt focal de la imatge de fons d’una secció de manera que el tema de la imatge quedi centrat al lloc web mòbil de Vendes en línia Square. Per ajustar el tema de la imatge de fons de la secció per a mòbils:

1. A l’editor web de Vendes en línia Square, ves a la pàgina amb la imatge de fons que voldries configurar per a la versió mòbil.

2. Selecciona la secció amb la imatge i ves a Personalitza > Imatge de fons al tauler d’edició.

3. Selecciona "..." > Configura el tema de la imatge.

4. Col·loca el punt indicador al tema principal de la imatge de fons. Això ajudarà a mantenir el tema de la foto sempre centrat al lloc web mòbil.

5. Selecciona Desa quan hagis acabat. Pots consultar el lloc web mòbil amb aquesta modificació si canvies a la vista mòbil. Ajusta-la de nou a la vista d’escriptori segons calgui.

6. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.