Torna a l’inici

Puja imatges a la col·lecció d’articles de Square

Les imatges dels productes són un element clau perquè un negoci tingui èxit, i més encara si es tracta d’un web d’ecommerce. Com que els clients no poden interactuar físicament amb els articles, una bona referència visual pot ser decisiva perquè completin la compra.

Nota: tot i que estan pensades per generar més vendes, les imatges que afegeixis als articles i categories de la col·lecció també apareixeran a la resta dels nostres sistemes, com ara al web de Vendes en línia Square i el TPV Square.

Consulta com crear i gestionar articles des del Tauler de control de Square per descobrir més funcions.

Afegeix imatges de productes a la col·lecció

La primera cosa que acostumen a veure els clients al web són les imatges dels productes. Per això, és molt important que les triïs bé abans de pujar-les. Per afegir imatges a la col·lecció:

  1. A la Col·lecció d’articles de Square, ves a Col·lecció d’imatges.

  2. Fes clic a Puja per afegir el fitxer corresponent des del dispositiu.

  3. Fes clic a la imatge per afegir-hi informació. Nota: per eliminar imatges, selecciona la icona de la paperera.

  4. Quan hagis acabat, fes clic a Desa.

També pots obrir la pantalla d’informació d’un article o categoria en concret per afegir-hi imatges. En els articles que tinguin 250 variants com a màxim, pots fer servir una imatge a cadascuna d’elles.

Nota: si el web de Vendes en línia Square ja està publicat, les imatges es mostraran automàticament amb els articles i les categories corresponents quan desis els canvis.

Imatges compatibles

Tipus de fitxers d’imatge

Pots pujar imatges als articles sempre que tinguin un dels formats següents:

  • JPG
  • JPEG
  • PNG
  • GIF

Nota: No s’accepten imatges en 360° o 3D.

Mida del fitxer d’imatge

Les imatges poden ser de fins a 20 MB, però recomanem que no superin els 500 kB perquè les pàgines es carreguin més ràpidament i optimitzar els resultats als cercadors.

Pots pujar imatges de les categories i els articles de 2560 x 2560 píxels com a màxim perquè els clients puguin consultar-ne tots els detalls en ampliar-les. Com a norma general, les imatges haurien de tenir una relació d’aspecte d’1:1 amb un mínim de 2000 x 2000 píxels, ja que podrien quedar borroses amb una mida inferior.

Imatges de productes al web

Indexa les imatges amb text alternatiu
Amb l’optimització natural pots millorar el posicionament dels articles i categories als resultats dels motors de cerca. Per començar, et recomanem modificar la configuració de SEO dels articles i les categories, incloent-hi les imatges. Consulta com optimitzar els articles i les categories.

Retalla les imatges dels productes del web i modifica’n la relació d’aspecte

Pots fer aquest tipus de canvis en totes les imatges dels articles del web de Vendes en línia Square. Per començar, fes el següent:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, obre la pàgina que conté la imatge que vols retocar.
  2. Selecciona la imatge en qüestió de la secció d’articles destacats, la pàgina d’un article específic o el web de comandes.
  3. Al tauler d’edició, selecciona Imatges dels articles o Galeria d’imatges.
  4. Tria la relació d’aspecte.
  5. Selecciona l’opció Retalla o Escala. Amb l’opció Retalla, la imatge es retallarà en funció de la relació d’aspecte que hagis triat. Si tries l’opció Escala, la imatge s’ajustarà a la relació d’aspecte i s’afegiran espais en blanc als extrems.
  6. Selecciona Publica perquè s’apliquin els canvis.

Com interactuen els clients amb les imatges dels productes al web

Les imatges apareixeran al web en l’ordre en què les assignis a cada article i categoria. Els clients podran seleccionar la imatge per ampliar-la i, si n’has afegit més d’una, podran canviar de vista amb les miniatures.

Photo Studio de Square

La majoria dels telèfons i tauletes d’avui dia estan equipats amb càmeres que fan molt bones fotos, però la qualitat de la imatge depèn del dispositiu. Et recomanem que donis un cop d’ull a l’Aplicació Photo Studio de Square, amb la qual podràs fer fotos professionals dels productes des del dispositiu mòbil. Consulta més informació sobre com getting started with the Square Photo Studio app.

No trobes el que necessites?