Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Crear i gestionar categories d’articles

Les categories t’ajuden, entre moltes altres coses, a endreçar i organitzar els articles, enviar-los a impressores concretes, generar informes sobre les vendes d’articles i assignar la visibilitat online. Pots gestionar les categories tant des del Tauler de control en línia de Square com des de TPV Square.

Consulta més informació sobre com crear i gestionar els articles en línia.

Categories al Tauler de control

Des del Tauler de control en línia de Square, pots gestionar les categories d’articles per organitzar la col·lecció d’articles segons les teves necessitats. Pots revisar totes les categories i subcategories, reorganitzar-les i confirmar-ne la visibilitat online als teus webs de Vendes en línia Square.

Crear una categoria

  1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories.
  2. Fes clic a Crea una categoria.
  3. Posa un nom a la categoria (com ara Begudes, Aliments, Calçat), afegeix-hi els articles i modifica qualsevol altre paràmetre que pertoqui.
  4. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Reorganitzar les categories

  1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories.
  2. Fes clic a Reorganitza.
  3. Fes servir les fletxes per traslladar la categoria a una posició nova.
  4. Fes clic a He acabat quan ho hagis fet.

Nota: les categories es mostraran al web de Vendes en línia Square tal com les organitzis aquí.

Modificar o eliminar una categoria

  1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories i selecciona la que pertoqui.
  2. Fes-hi els canvis i fes clic a Desa per acabar, o bé a Elimina per esborrar-la de la col·lecció.

Nota: si elimines una categoria que contingui subcategories, aquestes també s’eliminaran. A més, ja no podràs consultar informes específics sobre aquesta categoria i cap dels punts de venda podrà fer-la servir.

Gestionar la visibilitat del canal

La visibilitat del canal fa referència a com es mostrarà una categoria al web de Vendes en línia Square i a altres canals online. Per gestionar la visibilitat del canal d’una categoria:

  1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories per seleccionar-ne o crear-ne una.
  2. A Visibilitat del canal, configura a quins webs de Vendes en línia Square i altres canals vols que aparegui la categoria o subcategoria.
  3. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Nota: si la plantilla de la pàgina de comandes de Vendes en línia Square està configurada per a les comandes online, els articles de les categories ocultes no s’hi mostraran. En canvi, si està configurada per mostrar tots els articles, sí que s’hi mostraran encara que la categoria estigui oculta.

Gestionar la disponibilitat

Nota: per activar les categories en funció de l’horari, canvia a un pla superior de Vendes en línia Square.

Amb Vendes en línia Square, pots crear categories per horari per als articles de la carta que només estiguin disponibles en certs moments (com ara durant l’esmorzar, el dinar, els caps de setmana, etc.). Consulta més informació sobre les categories per horari.

Optimització natural (SEO)

Pots personalitzar com es mostra un article o una de les pàgines de les categories del web de Vendes en línia Square als motors de cerca. Això s’anomena optimització natural (SEO). Consulta més informació sobre com optimitzar els articles i les categories per al SEO de Vendes en línia Square.

Enllaços a les xarxes socials

Pots personalitzar com es mostren els enllaços a les pàgines d’articles i categories del web de Vendes en línia Square quan es comparteixen a les xarxes socials, especialment si vols fer servir informació de SEO diferent. Consulta més informació sobre els enllaços a les xarxes socials de Vendes en línia Square.

Categories al TPV

També pots gestionar les categories d’articles des de TPV Square. Organitza la col·lecció d’articles i fes que els informes de vendes a l’aplicació siguin més precisos.

Crear una categoria

  1. A TPV Square, toca ≡ Més > Articles > Categories.
  2. Toca + per crear una categoria.
  3. Posa un nom a la categoria (com ara Begudes, Aliments, Calçat), afegeix-hi els articles i modifica qualsevol altre paràmetre que pertoqui.
  4. Toca Desa quan hagis acabat.

Modificar o eliminar una categoria

  1. A TPV Square, toca ≡ Més > Articles > Categories.
  2. Toca una categoria de la llista i, seguidament, ••• > Modifica la categoria o Elimina la categoria.
  3. Toca Desa quan hagis acabat.

Nota: si elimines una categoria que contingui subcategories, aquestes també s’eliminaran. A més, cap dels punts de venda podrà fer-la servir i ja no podràs consultar informes específics sobre aquest grup d’articles.

No trobes el que necessites?