Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Crea i gestiona les categories d’articles

Les categories t’ajuden a distribuir i organitzar els articles, obtenir informes detallats sobre les vendes, dirigir els articles a certes impressores i assignar la visibilitat en línia, entre moltes altres coses. Pots gestionar les categories tant des del Tauler de control en línia de Square com des de TPV Square.

Aquí tens més informació sobre com crear i gestionar els articles en línia.

Categories al Tauler de control

Des del Tauler de control en línia de Square pots gestionar les categories d’articles per organitzar la Col·lecció d’articles segons les teves necessitats. Pots revisar totes les categories i subcategories, reorganitzar-les i confirmar la seva visibilitat en línia als teus webs de Vendes en línia Square.

Crea categories

 1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories.
 2. Fes clic a Crea una categoria.
 3. Posa-li un nom (com ara Begudes, Aliments, Calçat), afegeix-hi els articles i modifica qualsevol altre paràmetre que sigui rellevant.
 4. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Reorganitza les categories

 1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories.
 2. Fes clic a Reorganitza.
 3. Fes clic a la categoria i arrossega-la a una posició nova.
 4. Fes clic a He acabat quan ho hagis fet.

Nota: les categories es mostraran al web de Vendes en línia Square tal com les organitzis aquí.

Modifica les categories

 1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories.
 2. Fes clic a una categoria de la llista per fer-hi canvis.
 3. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Elimina categories

 1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories.
 2. Fes clic a una de la llista.
 3. Fes clic a Elimina.

Nota: si elimines una categoria que contingui subcategories, també s’eliminaran. A més, cap dels punts de venda podrà fer-la servir i ja no podràs consultar informes específics sobre aquest grup d’articles.

Gestiona la visibilitat del canal

La visibilitat del canal fa referència a com es mostrarà una categoria al web de Vendes en línia Square i a altres canals en línia. Per gestionar la visibilitat del canal d’una categoria:

 1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories.
 2. Fes clic a una de la llista.
 3. A Visibilitat del canal, configura a quins webs de Vendes en línia Square i altres canals vols que aparegui la categoria o subcategoria.
 4. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Nota: si la plantilla de la pàgina de comandes de Vendes en línia Square està configurada per a les comandes en línia, els articles de les categories ocultes no s’hi mostraran. En canvi, si està configurada per mostrar tots els articles, sí que s’hi mostraran encara que la categoria estigui oculta.

Gestiona la disponibilitat

Nota: per activar les categories en funció de l’horari, canvia a un pla superior de Vendes en línia Square.

Amb Vendes en línia Square, pots crear categories per horari per als articles de la carta que només estiguin disponibles en certs moments (com ara durant l’esmorzar, el dinar, els caps de setmana, etc.). Consulta més informació sobre les categories per horari.

Optimització natural (SEO)

Pots personalitzar com es mostra un article o una de les pàgines de les categories del web de Vendes en línia Square als motors de cerca. Això s’anomena optimització natural (SEO). Consulta més informació sobre com optimitzar els articles i les categories per al SEO de Vendes en línia Square.

Enllaços a les xarxes socials

Pots personalitzar com es mostren els enllaços a les pàgines d’articles i categories del web de Vendes en línia Square quan es comparteixen a les xarxes socials, especialment si vols fer servir informació diferent del SEO. Consulta més informació sobre els enllaços a les xarxes socials de Vendes en línia Square.

Categories al TPV

També pots gestionar les categories d’articles des de TPV Square. Organitza la col·lecció d’articles i fes que els informes de vendes a l’aplicació siguin més precisos.

Crea categories

 1. Toca ≡ Més i ves a Articles > Categories.
 2. Toca + per crear una categoria.
 3. Posa un nom a la categoria (per exemple: begudes, aliments, calçat), afegeix els articles i modifica qualsevol altre paràmetre que sigui rellevant.
 4. Toca Desa quan hagis acabat.

Modifica les categories

 1. Toca ≡ Més i ves a Articles > Categories.
 2. Toca una categoria de la llista i després toca ••• > Modifica la categoria per fer canvis.
 3. Toca Desa quan hagis acabat.

Elimina categories

 1. Toca ≡ Més i ves a Articles > Categories.
 2. Toca una categoria de la llista i després toca ••• > Elimina la categoria.
 3. Toca Desa quan hagis acabat.

Nota: si elimines una categoria que conté subcategories, també les eliminaràs. A més, cap dels punts de venda podrà fer-la servir i ja no podràs consultar informes específics sobre aquest grup d’articles.

No trobes el que necessites?