Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Tria estils per al teu web de Vendes en línia Square

En lloc de triar un per un els colors, fonts i formes per al teu web de Vendes en línia Square, pots fer servir estils predefinits per configurar-ne ràpidament el disseny i adaptar-lo a la teva imatge de marca. Inspira't i crea un disseny que atrapi els visitants amb els nostres elements seleccionats. Fins i tot pots personalitzar elements concrets a partir de l'estil predefinit i crear una imatge única que representi.

Si vols conèixer més a fons les opcions de disseny per al teu web, aquí t'expliquem com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square. Si tot just estàs començant amb Vendes en línia Square, aquí t’expliquem com triar temes per al teu web de Vendes en línia Square per començar a crear el teu en un tres i no res.

Nota: l'accessibilitat és un aspecte important en el disseny d'un web, ja que et permet arribar a tantes persones com sigui possible, molt especialment aquelles que tenen alguna discapacitat. Més informació sobre l'accessibilitat web per als lloc web de Vendes en línia Square.

Canvia l'estil

Square-Online-Site-Design-Change-Style-CA

Pots canviar l'estil del web en qualsevol moment. Per fer-ho:

  1. A l'editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Canvia l'estil del web.

  3. Tria un estil i selecciona Aplica l'estil del web.

  4. També pots personalitzar els colors, les fonts i les formes de l'estil predefinit a la pestanya Disseny del web.

Nota: si personalitzes un dels nostres estils predefinits, no podràs desar l'estil personalitzat com a plantilla per fer-lo servir més endavant.

Aquí tens més informació sobre com:

Estil de la pàgina del procés de pagament

Square-Online-Checkout-Page-Style-CA

Els elements de la pàgina del procés de pagament que t’indiquem a continuació tindran el mateix estil que la resta del web:

  • Color del fons

  • Color de la lletra

  • Color i forma del botó

Nota: per tal d’optimitzar-ne la llegibilitat, l’estil de font que tinguis a la pàgina del procés de pagament serà el mateix per defecte que al web de Vendes en línia Square.

Aquí pots obtenir més informació sobre les opcions del procés de pagament amb Vendes en línia Square.

Restableix l'estil

Si has personalitzat els colors, les fonts i les formes d'un estil predefinit a Vendes en línia Square, pots restablir-ne als valors predeterminats en qualsevol moment. Per restablir l'estil:

  1. A l'editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Restableix els valors predeterminats.

Nota: encara que és improbable, si restableixes l'estil, hi ha la possibilitat que s'hagi actualitzat des que el vas aplicar per primera vegada al web. En aquest cas, el web es restablirà amb l'última versió de l'estil, no amb la que vas triar.

No trobes el que necessites?