Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Tria estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Design-Change-Style-CA

En lloc de triar colors, lletres i formes individualment per al teu lloc web de Vendes en línia Square, pots fer servir estils predefinits per configurar ràpidament el disseny del web i ajustar-lo a la teva imatge de marca. Inspira’t i crea un disseny que encantarà als visitants amb els nostres elements de disseny seleccionats. Fins i tot pots personalitzar elements individuals a partir de l’estil predefinit per crear el teu propi tema.

Consulta com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre les opcions de disseny que tens per al lloc web.

Nota: l’accessibilitat és un aspecte important del disseny d’un lloc web, per fer-lo accessible a tantes persones com sigui possible, molt especialment a aquelles que tenen alguna discapacitat. Pots consultar més informació sobre accessibilitat web per als lloc web de Vendes en línia Square.

Canvia l’estil

Per canviar l’estil:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Canvia l’estil del web.

  3. Tria un estil i selecciona Aplica l’estil del web quan hagis acabat.

  4. També pots personalitzar les formes, les fonts i els colors de l’estil predefinit a la pestanya Disseny del web.

Nota: si personalitzes un estil predefinit, no podràs desar l’estil personalitzat com a plantilla per fer-lo servir més endavant.

Consulta més informació sobre com:

Estil de la pàgina del procés de pagament

Square-Online-Checkout-Page-Style-CA

A la pàgina del procés de pagament, els elements que t’indiquem a continuació tindran el mateix estil que la resta del lloc web:

  • Color del fons

  • Color de la lletra

  • Color i forma del botó

Nota: per motius de llegibilitat, l’estil de font que tinguis a la pàgina del procés de pagament serà l’estil de font predeterminat per a tots els llocs web de Vendes en línia Square.

Pots consultar més informació sobre les opcions del procés de pagament amb Vendes en línia Square.

Restableix l’estil

Si has personalitzat els colors, les lletres i les formes d’un estil predefinit a Vendes en línia Square, pots restablir-lo al seu estat predeterminat en qualsevol moment. Per restablir l’estil:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Restableix a l’estil per defecte.

Nota: si restableixes l’estil actual, hi ha la possibilitat, per bé que improbable, que s’hagi actualitzat des que el vas aplicar per primera vegada al lloc web. En aquests casos, el lloc web es restablirà amb l’última versió de l’estil.

No trobes el que necessites?