Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Adreça electrònica

Comença amb Google Workspace per a Vendes en línia Square

Google-Workspace-in-Square-Online-Overview-CA

Square col·labora amb Google per oferir una solució completa de correu electrònic per als noms de domini, coneguda com a Google Workspace. Si tens un nom de domini associat al lloc web, pots crear una adreça electrònica amb Vendes en línia Square a partir d’aquest domini.

Per exemple, si tens el domini mybusiness.com, pots crear una adreça electrònica, com ara help@mybusiness.com. Això et permetrà contactar amb els clients de manera eficaç, fent servir una adreça electrònica de confiança. Des d’una perspectiva empresarial, el teu públic confiarà més en un correu electrònic que rebin d’una adreça com ara help@mybusiness.com, que no pas de help-mybusiness@yahoo.com. Els correus electrònics de comptes personals que es fan servir com a correus electrònics d’empresa sovint s’associen a robots de correu brossa i a estafes.

Tenir una adreça electrònica sobre un nom de domini personalitzat és un pas més que fan molts negocis per desenvolupar les seves marques. Els ajuda a aconseguir que el públic els vegi com un negoci seriós i pot contribuir a fer que els clients associïn la seva marca a estabilitat i durabilitat.

Preus de Google Workspace

Per treure profit del correu electrònic professional i començar la prova gratuïta, ves a la Vista general de Vendes en línia Square. Si t’agrada, pots gaudir de la versió completa per 60 € l’any (5 € al mes).

Configura l’adreça electrònica amb Google Workspace

Configura el domini

Per configurar l’adreça electrònica a partir del domini, primer comprova que tinguis un domini connectat al lloc web de Vendes en línia Square. Pots consultar més informació sobre els primers passos amb els dominis per a Vendes en línia Square.

Allotjador del domini:

Un cop s’hagin afegit els registres MX de Google Workspace al teu nom de domini, hauries de començar a rebre correus electrònics en un termini de 24 hores a partir del moment en què vas configurar de l’adreça electrònica.

Configura l’adreça electrònica

Un cop hagis configurat el teu domini amb Vendes en línia Square, segueix aquests passos per configurar l’adreça electrònica:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. A sota del domini pel qual vols configurar una adreça electrònica, selecciona Gestiona > Configura una adreça electrònica.
 3. Selecciona Comença la prova de 15 dies.
 4. Tria un nom d’usuari per al correu electrònic, el domini des del qual vols enviar els correus i una contrasenya per al compte.
 5. Selecciona Continua únicament una vegada mentre es processen les teves dades.
 6. Selecciona Fet quan hagis acabat.

Per consultar la configuració avançada i del correu electrònic, inicia la sessió al Tauler de control de Google Workspace anant a Gestiona > Gestiona el correu electrònic i seleccionant l’enllaç del Tauler de control de Google Workspace. Has d’acceptar dues condicions de servei diferents (és un pas molt important).

Verifica la propietat del domini

Una part del procés de configuració del teu domini amb Google Workspace comporta verificar que ets propietari d’aquest domini. Aquest procés està dividit en dues parts: en primer lloc, has d’obtenir una etiqueta meta de Google i, a continuació, l’has d’enganxar al DNS del teu domini mitjançant un registre TXT. Pots completar tot el procés començant a la Vista general de Vendes en línia Square.

En primer lloc, per obtenir l’etiqueta meta de Google:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. A sota del domini associat a la teva adreça electrònica, selecciona Gestiona > Gestiona el correu electrònic.
 3. Selecciona l’enllaç del Tauler de control de Google Workspace; hauràs de revisar les «Condicions del servei» i acceptar-les dues vegades.
 4. Al tauler d’administració de Google, selecciona l’enllaç per finalitzar la configuració de la consola d’administració.
 5. Segueix les instruccions fins que es mostri l’etiqueta meta de verificació de Google per afegir-la a un registre TXT. Copia i desa aquest fragment de codi per a més endavant.

A continuació, per actualitzar el DNS del domini:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. A sota del domini associat a la teva adreça electrònica, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.
 3. A Registres DNS, selecciona Afegeix un registre DNS.
 4. A Tipus, selecciona TXT.
 5. A Allotjament, afegeix un «símbol arrova» (@) al camp.
 6. A «Es dirigeix a», enganxa l’etiqueta meta de verificació de Google que has copiat abans.
 7. Selecciona Desa quan hagis acabat.
 8. Torna a la pestanya del navegador de la verificació de Google i toca el botó per finalitzar la verificació del domini.

Si el teu domini està allotjat per un tercer, procura afegir el registre a través de l’allotjament del domini.

Gestiona i accedeix a Google Workspace

Quan acabis de configurar-ho, podràs iniciar la sessió a la safata d’entrada tant des de Google com des de Vendes en línia Square.

Google

Inicia la sessió a la safata d’entrada directament des de Google mitjançant qualsevol dels URL següents:

 • admin.google.com
 • gmail.com
 • mail.google.com/a/mybusiness.com (assegura’t de substituir la part mybusiness.com de l’URL pel teu nom de domini)

Vendes en línia Square

També pots iniciar la sessió a la safata d’entrada directament des de Vendes en línia Square. Per començar:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.
 2. A sota del domini associat a la teva adreça electrònica, selecciona Gestiona > Gestiona l’adreça electrònica.
 3. Selecciona l’enllaç del Tauler de control de Google Workspace.

També pots dur a terme altres accions des de la Vista general de Vendes en línia Square, com ara canviar el nom d’usuari, la contrasenya i configurar àlies.

Nota: pot ser que vegis un recordatori per acceptar les condicions del servei a la consola d’administració la primera vegada que carreguis el tauler de control de Google Workspace, després de registrar-te (si no ho havies fet ja). Si és així, només cal que facis clic a l’enllaç, iniciïs la sessió (amb el mateix nom d’usuari i contrasenya) i segueixis les indicacions de la consola d’administració.

Àlies

Quan crees àlies de correu electrònic, pots rebre correus de diferents adreces a la mateixa safata d’entrada. Cada safata d’entrada de Google Workspace que compres amb Vendes en línia Square inclou l’opció de crear fins a 30 àlies diferents de l’adreça electrònica principal.

Més informació sobre creant àlies de correu electrònic per Google Workspace a Vendes en línia Square.

Fes servir Google Workspace amb altres components i programari

Pots connectar el correu electrònic de Google Workspace amb programes com ara Outlook, Apple Mail, Thunderbird i altres. Més informació sobre comprovant Gmail amb altres plataformes de correu electrònic al centre d’ajuda de Google.

Per configurar Google Workspace al teu dispositiu mòbil, consulta aquestes guies del centre d’ajuda de Google:

Recupera el teu compte d’administrador de Google Workspace

Si oblides la contrasenya de la Consola d’administració de Google Workspace, recupera-la a través de Google. Més informació sobre com com recuperar el compte d’administrador de Google Workspace per a Vendes en línia de Square.

Facturació

Més informació sobre la facturació de Google Workspace amb Vendes en línia Square.

Com es factura Google Workspace?

Si compres Google Workspace a través de Vendes en línia Square obtindràs el pla bàsic i se’t facturarà anualment.

Si necessites més funcions que les que inclou el pla bàsic o un altre sistema de facturació (per exemple, una facturació mensual), planteja’t comprar Google Workspace directament a Google. Si ja has comprat una safata d’entrada a través nostre, també et podem ajudar a transferir el teu compte de Workspace directament a Google.

Torna a activar Google Workspace

Si, pel motiu que sigui, has estat un temps amb la facturació aturada i has de tornar a activar l’adreça electrònica de Google Workspace:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. Sota el domini relacionat amb la teva adreça electrònica, selecciona Gestiona > Activa el correu electrònic.
 3. Confirma les adreces electròniques que vols renovar.
 4. Selecciona Compra per acabar.

Nota: si trobes algun error al pas 4, hauràs d’anar a Configuració del compte a la vista general de Vendes en línia Square i seleccionar Els meus serveis per afegir o canviar el mètode de pagament desat per al servei de Google Workspace. Un cop completat, torna al pas 2 per tornar a provar el procés de renovació.

Usuaris de Google Workspace eliminats

Google Workspace té un sistema de facturació prorratejada, és a dir, la facturació s’actualitzarà automàticament per reflectir el nombre d’usuaris de correu electrònic del teu compte. Sempre que els usuaris no desitjats s’eliminin del compte abans de la propera renovació, només pagaràs pels usuaris restants.

Per assegurar-te que els usuaris no desitjats s’han eliminat correctament, revisa la guia de Google sobre com gestionar i eliminar usuaris de Google Workspace.

Resolució de problemes

Per determinar qui està més ben equipat per ajudar-te a millorar l’experiència amb Google Workspace, valora els punts a continuació abans de posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square:

Square

Square pot ajudar-te a resoldre problemes bàsics, com ara els que estan relacionats amb la facturació, fer servir Workspace al teu compte de Square o recuperar el teu compte d’administrador de Workspace si has oblidat la contrasenya. Dit d’una altra manera: estem perfectament equipats per ajudar-te a interactuar amb Workspace des del teu compte de Square.

Google

Pel que fa a tot allò que té a veure amb Google Workspace, com ara les seves eines, característiques i funcions fora de Square, el millor que pots fer és posar-te en contacte amb Google directament o anar al seu centre d’ajuda. Et diem això perquè no som propietaris del producte Workspace: simplement el venem per a Google, la qual cosa significa que només disposem d’aspectes molt limitats.

Motius per posar-te en contacte amb el servei d’Atenció al venedor

Si tens problemes amb Google Workspace, potser necessites posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square pels motius següents:

 • Se t’ha cobrat automàticament un servei de correu electrònic de Google Workspace un cop finalitzat el període de prova gratuïta de quinze dies i vols un reembossament perquè no el necessites.

 • Square allotja el teu domini i cal revisar el teu registre MX.

 • Vols canviar la subscripció de Google Workspace i treure-la del teu compte de venedor de Square per passar al mode de facturació directa amb Google i beneficiar-te dels altres serveis de Google i les funcions de Google Workspace.

No trobes el que necessites?