Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Contingut i disseny del web

Triar els colors del teu lloc web de Vendes en línia Square

Square-Online-Site-Editor-Design-Colors-CA

Un cop hagis triat amb cura els colors que s’associaran amb la teva marca, pots seleccionar aquests mateixos colors per identificar el teu lloc web de Square. Comença creant una identitat en línia que tingui l’aspecte apropiat, amb combinacions de color que s’ajustin a allò que necessites.

Consulta més informació sobre dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square per saber totes les opcions de disseny del teu lloc web. Per personalitzar diversos elements de disseny a la vegada, pots consultar triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Personalitza els colors del web

Per començar a personalitzar els colors del web:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona Disseny del web.

  2. Selecciona Colors i tria un Color principal per fer-lo servir com a color destacat a tot el web.

  3. Per triar els colors secundaris, selecciona la icona +.

  4. Tria un dels Estils de color per establir-lo com a predeterminat per a totes les seccions del web, o bé crea’n un de propi seleccionant Personalitza. Nota: els estils de color es poden canviar per seccions individuals seleccionant la secció en concret i escollint un estil al tauler d’edició.

Qualsevol opció de color de fons s’aplicarà al teu lloc web i pàgina de pagament. Més informació sobre opcions del procés de pagament amb Vendes en línia Square.

Triar el color principal i els colors secundaris

En el moment de triar el color principal i els colors secundaris, pots seleccionar una de les opcions predefinides o fer servir el selector de colors per triar-ne un altre. Si disposes del codi hexadecimal, també pots introduir-lo per cercar el color específic que vulguis (per exemple, #009e4f, #4058c5, etc.).

Personalitza els colors d’elements concrets

Un cop hagis definit el color principal i els colors secundaris, podràs triar colors personalitzats i establir els colors predeterminats per als botons, el text i el fons del lloc web. Selecciona Personalitza per ampliar aquestes opcions.

Les opcions pels fons i els botons s’actualitzaran quan canviïs el color principal i els colors secundaris. A més, els colors dels botons s’ajusten segons el color de fons que triïs. Fes proves amb les mostres per anar veient com queden.

Aplica colors a les seccions

Els colors globals que triïs al tauler de Disseny del web generaran automàticament un conjunt de colors complementaris i ombres neutres. Pots fer servir aquests colors per personalitzar encara més les seccions de les pàgines. Quan editis una secció, selecciona Personalitza per canviar-ne el disseny i el color, a més del fons.

Nota: en comptes de fer servir un color, també pots establir una imatge com a fons de la secció. Pots obtenir més informació sobre les imatges i imatges de fons a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?