Gestiona dispositius per punt de venda

La creació i assignació de dispositius als punts de venda del teu negoci permet als empleats iniciar sessió al punt de venda sense necessitat d’una adreça electrònica ni una contrasenya del compte.

Quan es crea un codi de dispositiu per primera vegada, s’ha d’assignar el dispositiu a un punt de venda específic. Pots crear i modificar els punts de venda en qualsevol moment des del tauler de control en línia de Square. Els codis de dispositiu poden vincular un telèfon o una tauleta a un punt de venda específic, permetent així els informes del dispositiu.

Nota: els codis de dispositiu no es poden fer servir per accedir al tauler de control de Square en línia o la configuració del compte. Per donar a un empleat el seu propi inici de sessió al tauler de control en línia de Square, necessitaràs donar-te d’alta a Gestió d’equips.

Ús dels codis de dispositiu

Abans de començar, comprova que has tancat la sessió de l’aplicació de Square.

1. Ves a la pestanya Dispositius del Tauler de control de Square. També pots dirigir-te a Dispositius des d’Compte i configuració.

2. Fes clic a Afegeix un dispositiu.

3. Indica el nom del dispositiu, el punt de venda i el tipus. Tria la configuració que correspongui pels rebuts del client, les propines, la gestió de l’equip i la gestió de l’efectiu. A continuació, fes clic a Crea.

4. Anota el codi de dispositiu o envia’l per correu electrònic o per telèfon > toca Envia.

5. Obre l’aplicació de Square al teu dispositiu mòbil i toca Inicia sessió.

6. Toca Fer servir un codi de dispositiu i escriu el codi.

L’estat del dispositiu al Tauler de control hauria de ser Actiu.

Si tens empleats, poden registrar l’entrada amb la contrasenya personal i tindran certs permisos en funció del grup de permisos a què pertanyin.

Nota: si no es fa servir en 48 hores, el codi del dispositiu venç i cal iniciar sessió a l’aplicació de Square per restablir-lo.

Restableix o desactiva el codi del dispositiu

Si el dispositiu es perd o el roben, pots restablir el codi del dispositiu des de Dispositius al Tauler de control en línia de Square. Per fer-ho:

1. Ves a la pestanya Dispositius al Tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic al dispositiu que cal restablir o desactivar.

3. Fes clic a Restableix l’inici de sessió del dispositiu o Elimina.

4. Si es restableix, rebràs un nou codi de dispositiu.

Per resoldre problemes bàsics del codi del dispositiu, actualitza el programari del dispositiu i l’aplicació de Square.