Gestiona els dispositius per punt de venda

Si crees dispositius i els assignes als punts de venda del negoci, els empleats podran iniciar la sessió al TPV sense necessitat d'adreça electrònica i contrasenya.

Quan creïs un codi del dispositiu per primer cop, se't demanarà que assignis el dispositiu a un punt de venda concret. Pots crear i modificar els punts de venda en qualsevol moment al tauler de control en línia de Square. Els codis del dispositiu permeten vincular un telèfon o tauleta a un punt de venda concret, cosa que permet generar informes per a cada dispositiu.

Nota: els codis de dispositiu no serveixen per accedir al tauler de control en línia de Square ni a la configuració del compte. Si vols donar a un empleat el seu propi inici de sessió per al tauler de control en línia de Square, has de donar-te d’alta a Gestió d’equips.

Com funcionen els codis de dispositiu

Abans de començar, comprova que hagis tancat la sessió a l'aplicació de Square.

Abans d'iniciar la sessió amb un codi de dispositiu, assegura't de tancar la sessió a qualsevol aplicació de Square que estiguis fent servir, com ara TPV Square, Square per a comerços i Square per a restaurants. Els codis de dispositiu t'ajudaran a mantenir la configuració i qualsevol canvi que hi facis als diversos dispositius.

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Compte i configuració > Informació del negoci > Dispositius.

2. Fes clic a Afegeix un TPV.

3. Introdueix un Àlies per al dispositiu, fes els canvis necessaris a la configuració del TPV i fes clic a Crea per generar el codi (els àlies apareixeran als informes).

4. Selecciona un tipus de dispositiu.

5. Quan et sembli bé la configuració, fes clic a Crea.

6. Tria si vols enviar el codi a una adreça electrònica o a un número de telèfon i toca Envia.

7. Obre l'aplicació de Square al teu dispositiu mòbil i toca Inicia la sessió.

8. Toca Fes servir un codi del dispositiu i introdueix-lo.

9. Quan hagis acabat aquest últim pas, l'estat del dispositiu hauria d'aparèixer com a Actiu al tauler de control.

10. Si has de modificar el dispositiu, fes clic a l'engranatge que hi ha al costat del nom del dispositiu i fes clic a Modifica.

Si tens empleats, poden registrar l'entrada amb el seu codi d'accés personal. Tindran els permisos corresponents al seu conjunt de permisos.

Nota: si no es fa servir en 48 hores, el codi del dispositiu venç i l’hauràs de restablir per iniciar la sessió a l’aplicació de Square.

Restableix o desactiva un codi del dispositiu

Si perds o et roben el dispositiu, pots restablir el codi de dispositiu a l'apartat de Dispositius del tauler de control en línia de Square. Per fer-ho:

1. Al tauler de control en línia de Square, ves a la pestanya Dispositius.

2. Fes clic al dispositiu que cal restablir o desactivar.

3. Fes clic a Restableix l'inici de sessió del dispositiu o Elimina.

4. Si el restableixes, rebràs un nou codi del dispositiu.

Per resoldre els problemes més comuns amb els codis del dispositiu, actualitza el programari del dispositiu i l'aplicació de Square.