Inici>Dominis

Fes servir un subdomini personalitzat amb Vendes en línia Square

Si ja disposes d’un domini personalitzat i vols fer servir una altra adreça web a partir d’aquest domini, pots crear un subdomini personalitzat per al web de Vendes en línia Square. Per exemple, si el domini personalitzat es diu elmeunegoci.com, el subdomini podria ser del tipus botiga.elmeunegoci.com. Es tracta d’una eina útil quan vulguis fes servir Vendes en línia Square amb un web existent.

Si prefereixes fer servir un subdomini gratuït (com ara elmeunegoci.square.site), consulta com fes servir un subdomini gratuït amb Vendes en línia Square.

Abans de començar

La configuració d’un subdomini personalitzat es divideix en dues parts:

1. Obtenir l’adreça IP del web de Vendes en línia Square.

2. Crear el subdomini a la configuració del DNS.

Nota: els canvis que facis a la configuració del DNS poden tardar entre 24 i 48 hores a aplicar-se. Si el subdomini nou no funciona de seguida, espera una mica i torna-ho a comprovar. La majoria dels canvis s’apliquen al cap de poc temps.

Obtén l’adreça IP

Nota: si el domini i el web estan allotjats al mateix compte de Square, només hauràs de seguir els passos d’aquesta secció.

Per obtenir l’adreça IP correcta del lloc web i crear el subdomini:

1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

2. Selecciona Vincula un domini.

3. Selecciona Fes servir un domini que tinc en un altre lloc i introdueix el nom de subdomini que vulguis (com ara, botiga.elmeunegoci.com).

4. Selecciona Verifica.

5. Selecciona Vincula i anota l’adreça IP de la columna Apunta a.

6. Selecciona Verifica els canvis.

7. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square perquè es mostrin els canvis en temps real.

Si has registrat el nom del domini a través de Vendes en línia Square, no cal que facis res més. El nom del domini ara està configurat amb l’adreça IP correcta i un registre A que permet crear subdominis fàcilment. El subdomini hauria de començar a funcionar poc després de publicar el web.

En cas contrari, pots actualitzar els registres A a l’adreça IP que has anotat anteriorment. Descobreix com gestiona els registres dels dominis de Vendes en línia Square per actualitzar els registres A.

Modifica la configuració del DNS

Domini allotjat pel compte de Square actual

Si has seguit els passos anteriors al compte de Square actual, no cal que facis res més.

Domini allotjat per un compte de Square diferent

Si el nom del domini s’ha comprat mitjançant un altre compte de Square, pots fer servir l’adreça IP que has anotat anteriorment. Per començar:

1. Inicia la sessió al compte de Square que té el nom de domini amb el qual vols treballar.
  2. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.
  3. Sota el nom del domini que vulguis fer servir, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.
  4. A Registres DNS, selecciona Afegeix un registre DNS.
  5. A l’apartat Tipus, tria Registre A.
  6. A la casella Allotjament, escriu el subdomini que vols fer servir (és a dir, no has d’introduir l’adreça completa). Per exemple, si l’adreça del subdomini completa és botiga.elmeunegoci.com, només hi hauràs d’introduir la paraula botiga.
  7. A la secció Apunta a, posa-hi l’adreça IP que havies anotat a la primera secció anterior.
  8. Selecciona Desa quan hagis acabat.
  9. Al compte de Square que allotja el web, Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Domini allotjat per un tercer

Si el domini està registrat en una altra plataforma, inicia-hi la sessió i crea un registre A que apunti a l’adreça IP que havies anotat anteriorment. El procés hauria de ser similar als passos descrits a la secció anterior, però, com que cada allotjador web té la seva manera de crear subdominis, cal que ho comprovis. Si no tens clar què fer, pregunta al seu equip d’ajuda.

Consulta més informació sobre com vincular el teu domini a Vendes en línia Square si està allotjat per un tercer.