Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Aplicació Square per a equips

Aplicació de Square per a equips per a empleats

Estàs a punt per gestionar l’equip amb Square? Comença >

L’aplicació de Square per a equips permet que els empleats registrin l’entrada i la sortida, sol·licitin temps lliure, consultin les seves hores treballades per torns, vegin el sou de la setmana i consultin o modifiquin el seu perfil, tot des del seu propi dispositiu iPhone o Android, sense cap cost addicional. També ofereix l’opció de registrar l’entrada d’una manera higiènica i sense contacte, reduint la necessitat de tenir superfícies compartides i evitant aglomeracions al TPV físic.

Comença

Hi ha diverses maneres de començar amb l’aplicació de Square per a equips. Si ara mateix ets un empleat amb una adreça electrònica associada al teu perfil d’equip, i si a més pots iniciar la sessió al TPV mòbil o al Tauler de control, pots descarregar l’aplicació directament al teu dispositiu iPhone o Android.

Nota: per als empleats que ja tenen una adreça electrònica associada al seu perfil d’equip, tingueu en compte que se us hauran de tornar a assignar els permisos per rebre una invitació automàtica i poder fer servir Square per a equips. Per fer-ho, l’empresa pot anar al vostre perfil d’equip al Tauler de control en línia de Square i seleccionar Modifica a la secció de Permisos. Un cop comprovi que teniu els permisos correctes, faran clic a Desa.

Per descarregar l’aplicació:

Descarrega l’aplicació de Square per a equips per a iPhone

  1. Toca la icona App Store a l’iPhone.

  2. Toca la icona de cerca (lupa) > cerca Square per a equips.

  3. Toca Obtenir al costat de la icona de l’aplicació de Square per a equips i segueix les instruccions per completar la descàrrega.

  4. Segueix les instruccions per configurar l’aplicació.

Nota: si necessites ajuda amb el teu identificador d’Apple, posa’t en contacte amb AppleCare.

Descarrega l’aplicació de Square per a equips per a Android

  1. Toca la icona de Google Play al teu dispositiu.

  2. Toca el camp de cerca o la icona (lupa) > cerca Square per a equips.

  3. Toca el resultat Square per a equips > Instal·la > segueix les instruccions que apareixen a la pantalla per completar la descàrrega.

  4. Un cop hagis descarregat l’aplicació, toca Obre o cerca la icona de Square per a equips a la pantalla d’inici > obre l’aplicació.

Nota: si necessites ajuda per configurar el teu compte de Google, posa’t en contacte amb Ajuda de Google.

Si en aquests moments no inicies la sessió amb una adreça electrònica, t’hauràs d’assegurar que l’empresa n’afegeixi una al teu perfil d’equip, així com els permisos. Quan ho facin, rebràs una invitació per crear un compte de Square per a equips que podràs fer servir a l’aplicació.

Registra l‘entrada i la sortida en remot

Com a empleat, només podràs registrar l’entrada i la sortida en remot per a un torn o descans en el cas que l’empresa hagi activat aquesta funció al Tauler de control en línia de Square i tu hagis activat la localització per a l’aplicació de Square per a equips al teu dispositiu. Si aquesta configuració no està activada, encara podràs veure els torns.

Disseny de l’aplicació

Un cop hagis descarregat l’aplicació de Square per a equips, podràs fer servir una sèrie de funcions diferents al llarg de la jornada laboral. Trobaràs més informació sobre com moure’t per l’aplicació de Square per a equips a continuació.

Pantalla principal de vista general

A la pantalla principal hi pots consultar les hores treballades i els ingressos estimats per al termini de pagament actual, registrar l’entrada i la sortida i consultar els torns. Quan registris l’entrada, també podràs tocar el botó Afegeix una nota per afegir una nota amb detalls del torn d’aquell dia. Nota: el càlcul dels ingressos estimats es fa a partir de les dades que introduïdes per l’empresa. És el càlcul estimat dels teus ingressos setmanals bruts i pot no reflectir el sou real a pagar. No inclou comissions, deduccions ni impostos.

Inici

Toca els botons Registra l’entrada, Comença un descans o Registra la sortida a la pantalla d’inici de l’aplicació Square per a equips per fer un seguiment de les hores. També pots tocar el botó Afegeix una nota quan registris l’entrada per deixar-li una nota al propietari del compte o als gerents. Si l’empresa ha activat el seguiment de les propines en efectiu, se’t demanarà que indiquis l’import de les propines en efectiu que hagis guanyat durant el torn abans de registrar la sortida o canviar de càrrec. Nota: l’empresa haurà d’activar els permisos pertinents perquè puguis fer un seguiment de les hores a l’aplicació.

Si t’han assignat diferents càrrecs o punts de venda, pots consultar-los o intercanviar-los tocant la icona d’engranatge a la cantonada superior dreta de la pantalla d’inici. Per garantir el rigor dels torns, tots els empleats hauran de permetre que l’aplicació Square per a equips accedeixi a la seva ubicació mentre la facin servir. Pots consultar més informació sobre com activar els serveis per punt de venda.

Nota: en funció de la configuració de Compliment de les hores que l’empresa hagi establert a Gestió d’equips, pot ser que no puguis registrar l’entrada o acabar els descansos abans d’hora. Si una d’aquestes configuracions, o totes dues, estan activades, només podràs registrar l’entrada quan comenci el teu torn i hauràs de fer els descansos sencers.

Registres d’hores

Gestiona els torns parant atenció a les hores treballades i els descansos fets. Podràs tocar un registre d’hores concret per consultar les hores habituals, les hores extres i les hores totals treballades en aquell torn, juntament amb les notes anteriors associades al registre d’hores en qüestió. Si l’empresa té una subscripció a Equips Plus, també pots sol·licitar modificar torns anteriors, com ara fer canvis en el càrrec, l’hora del registre d’entrada, l’hora del registre de sortida, els descansos i les notes associades al torn.

Calendari

Consulta els detalls del teu horari i torn, com ara les hores programades i el càrrec amb què tens programat treballar. A més, en seleccionar Més a la pàgina d’inici, pots actualitzar la Disponibilitat i les Notificacions associades al teu calendari. Amb Equips Plus, concretament, també rebràs recordatoris per registrar l’entrada i la sortida dels teus torns programats.

Configuració addicional

Toca les tres línies horitzontals a la barra de navegació inferior per a veure i modificar:

Perfil

Per veure la teva informació personal, toca el teu nom a la part superior de la barra de navegació.

Temps lliure

Per demanar temps lliure, toca el botó Demana temps lliure, selecciona el període de temps que vols demanar amb l’eina de selecció de dates, afegeix una nota opcional i toca Demana temps lliure.

Tanca la sessió

Toca Tanca la sessió per sortir de l’aplicació.