Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Aplicació Square per a equips

Aplicació de Square per a equips per a empleats

L'aplicació de Square per a equips ofereix als empleats la possibilitat de consultar i gestionar informació important a qualsevol dels Productes del personal de Square des del seu iPhone o dispositiu Android.

A l'aplicació de Square per a equips, els empleats poden registrar l’entrada i la sortida, consultar les hores treballades i els següents torns, demanar temps lliure i gestionar la seva disponibilitat amb Torns Square. També permet proporcionar opcions per registrar l’entrada d’una manera higiènica i sense contacte, reduint la necessitat de tenir superfícies compartides i evitant que la gent es concentri prop del TPV físic.

Comença

Per poder iniciar la sessió a l'aplicació de Square per a equips, l'empresa t'ha d’enviar una invitació. Quan rebis la invitació per correu electrònic o missatge de text, se't demanarà que creïs una contrasenya associada amb la teva adreça electrònica o número de telèfon. Si ja has creat un compte de Square amb aquesta adreça electrònica o número de telèfon, hauràs d'iniciar la sessió amb la contrasenya que ja tens.   

Si no tens cap invitació, assegura't que l'empresa afegeixi una adreça electrònica o un número de telèfon al teu perfil d'empleat, així com els permisos corresponents. Quan ho faci, rebràs una invitació per crear un compte de Square per a equips que podràs fer servir amb l'aplicació de Square per a equips.

Un cop hagis creat el compte, podràs descarregar l'aplicació directament al teu iPhone o dispositiu Android. Per descarregar l'aplicació:

Descarrega l'aplicació de Square per a equips per a iPhone

  1. Toca la icona de l'App Store a l'iPhone.

  2. Toca la icona de cerca (lupa) > cerca Square per a equips.

  3. Toca Obtenir al costat de la icona de l'aplicació de Square per a equips i segueix les instruccions per completar la descàrrega.

  4. Segueix les instruccions per configurar l'aplicació.

Nota: si necessites ajuda amb l'Apple ID, posa't en contacte amb AppleCare.

Descarrega l'aplicació de Square per a equips per a Android

  1. Toca la icona de Google Play al dispositiu.

  2. Toca el camp o la icona de cerca (lupa) > cerca Square per a equips.

  3. Toca el resultat Square per a equips > Instal·la > segueix les instruccions que apareixen a la pantalla per completar la descàrrega.

  4. Un cop hagis descarregat l'aplicació, toca Obre o cerca la icona de Square per a equips a la pantalla d'inici > obre l'aplicació.

Nota: si necessites ajuda per configurar el compte de Google, posa't en contacte amb Ajuda de Google.

Registra l'entrada i la sortida en remot

Com a empleat, només podràs registrar l'entrada i la sortida de manera remota en un torn o descans si l'empresa ha activat la funció al Tauler de control en línia de Square i tens activat el seguiment de la ubicació per a l'aplicació de Square per a equips. Encara que no activis aquesta opció, podràs continuar consultant els torns.

Podràs registrar l'entrada i la sortida, començar un descans o canviar de càrrec des de la pantalla d'Inici de l'aplicació de Square per a equips.

Estructura de l'aplicació

Un cop hagis descarregat l'aplicació de Square per a equips, podràs fer-ne servir diverses funcions al llarg de la jornada laboral. A continuació t’expliquem com navegar per l'aplicació de Square per a equips.

Pantalla d'inici principal

A la pantalla principal hi pots consultar les hores treballades i els ingressos estimats per al termini de pagament en curs, registrar l'entrada i la sortida i consultar els torns. Quan registris l'entrada, també podràs tocar el botó Afegeix una nota per incloure una nota amb detalls del torn d'aquell dia. Nota: el càlcul dels ingressos estimats es fa a partir de les dades que ha introduït l'empresa. És el càlcul estimat dels teus ingressos setmanals bruts i pot ser que no reflecteixi el sou real a pagar. No inclou comissions, deduccions ni impostos.

Toca el botó Registra l'entrada, Fes un descans o Registra la sortida a la pantalla d'inici de l'aplicació de Square per a equips per portar un seguiment de les hores que treballes. També pots tocar el botó Afegeix una nota quan registris l'entrada per deixar una nota al propietari o a l'administrador del compte. Si l'empresa ha activat el seguiment de les propines en efectiu, se't demanarà que indiquis l'import de les propines en efectiu que hagis rebut durant el torn abans de registrar la sortida o canviar de càrrec. L'empresa haurà d'activar uns permisos perquè puguis fer el seguiment de les hores a l'aplicació.

Nota: en funció de la configuració del Compliment de les hores que l'empresa hagi establert a Torns Square, pot ser que no puguis registrar l'entrada o acabar els descansos abans d'hora. Si una d'aquestes configuracions, o totes dues, estan activades, només podràs registrar l'entrada quan comenci el teu torn i hauràs de fer els descansos sencers.

Torns

A la secció Torns > Registres d'hores de l'aplicació, pots gestionar els torns parant atenció a les hores treballades i als descansos que has fet. Podràs tocar un registre d'hores concret per consultar les hores regulars, les hores extres i el total d'hores treballades en aquell torn, juntament amb les notes associades al registre d'hores en qüestió. Si l'empresa té una subscripció al pla Plus de Torns, també pots sol·licitar fer modificacions a torns anteriors, com ara canviar el càrrec, l'hora d'entrada, l'hora de sortida, els descansos i les notes associades al torn.

A la secció Torns > Calendari de l'aplicació, també pots consultar la informació del calendari i els torns, com ara les hores programades i el càrrec amb el qual treballaràs. D'altra banda, si selecciones Més a la pàgina d'inici, podràs actualitzar la Disponibilitat i les Notificacions associades al calendari. Amb el pla Plus de Torns també rebràs recordatoris per registrar l'entrada i la sortida als torns programats.

Equip

Configuració addicional

Toca Més a la barra de navegació inferior per consultar i modificar:

Informació i configuració personal

En aquesta secció pots consultar i modificar el teu nom, la informació de contacte i la informació de seguretat del compte.

Codi d'accés personal al TPV

Consulta el codi d'accés que fas servir per registrar l'entrada i la sortida des de l'aplicació de Square per a equips o TPV Square.

Disponibilitat

En aquesta secció pots indicar la teva disponibilitat horària per als torns.

Temps lliure

Per sol·licitar temps lliure, toca el botó Demana temps lliure, selecciona el període de temps que vols demanar amb l'eina de selecció de dates, afegeix una nota (opcional) i toca Demana temps lliure. Nota: aquesta funció només està disponible si es disposa d’una subscripció al pla Plus de Torns. 

Tanca la sessió

Toca Tanca la sessió per sortir de l'aplicació.