Inici>Dominis

Vincula el teu domini a Vendes en línia Square

Nota: per fer servir un nom de domini personalitzat, subscriu-te a un pla superior de Vendes en línia Square.

Tant si tens un nom de domini personalitzat registrat a Square com amb un tercer, pots vincular-lo al web de Vendes en línia Square perquè es mostri a qualsevol persona que el cerqui en un navegador.

Prefereixes gestionar el web i el domini de tercers conjuntament? Prova de transferir el teu domini.

Diferències entre la transferència i l’associació d’un domini

Quan es tracta de dominis de tercers, pots simplement connectar-los al web amb Square i deixar l’allotjament i la facturació a l’empresa externa, o bé transferir l’allotjament i la facturació del domini completament a Square.

Una altra diferència és que, si vincules dominis de tercers, el web i el domini queden en dos comptes completament diferents. Per exemple, el teu web podria estar allotjat amb Square, però el domini podria estar allotjat en un altre lloc.

D’altra banda, amb la transferència, el web i el domini estan al mateix compte. En aquest cas, Square podria allotjar tant el teu web com el domini.

Vincula el teu domini de tercers

Square-Online-Manual-Domain-Connection-CA

Per vincular un domini personalitzat que hagis adquirit fora de Square al web de Vendes en línia Square:

1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

2. Selecciona Vincula un domini.

3. A Fes servir un domini que tinc en un altre lloc, escriu-ne el nom i selecciona Verifica.

4. Segueix els passos següents segons l’allotjador del domini:

Vinculació automàtica

Si tens un nom de domini amb algun d’aquests allotjadors externs de dominis:

1. Selecciona Vincula per vincular el domini al web de manera senzilla i automàtica.
  2. Selecciona Continua per iniciar la sessió al compte de l’allotjador del domini i segueix les instruccions que t’apareguin. Quan acabis, el procés automàtic de vinculació del domini tardarà un màxim de 24 hores. Passat aquest temps, l’SSL també hauria d’estar activat.
  3. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square perquè s’hi mostrin els canvis.

Vinculació manual

Per a qualsevol altre domini:

1. Selecciona Vincula manualment per consultar la informació que necessites per actualitzar els DNS amb l’allotjador del domini.
  2. Inicia la sessió al compte de l’allotjador del domini en una altra pestanya o finestra i canvia la configuració dels DNS pels valors que apareixen a la finestra emergent Configura el domini. Es mostraran els valors a Tipus, Nom i Dirigeix a. Nota: els valors Dirigeix a són específics del teu web. Procura fer servir els valors que apareixen en aquests camps per garantir que l’SSL s’activi automàticament per al teu web després de la propagació de DNS. Si els valors no són correctes, no comptaràs amb la protecció del protocol SSL.
  3. Un cop fets els canvis, torna a la finestra emergent Configura el domini i selecciona Verifica els canvis.
  4. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square perquè s’hi mostrin els canvis.

Nota: a continuació t’expliquem algunes coses que convé saber abans de vincular el domini al web de Vendes en línia Square manualment.

• Els canvis de DNS poden tardar entre 24 i 48 hores a propagar-se, de manera que pot ser que el web no funcioni de seguida.
  • Square no fa servir valors TTL. Els valors que el teu allotjador faci servir per defecte haurien de funcionar (és a dir, pots conservar els valors TTL).
  • Si vols fer servir un subdomini personalitzat amb Vendes en línia Square (p. ex., botiga.elmeunegoci.com), pots crear un registre A addicional per al subdomini i fer que dirigeixi a l’adreça IP que se t’ha proporcionat seguint els passos anteriors.
  • Si no et resulta fàcil fer els canvis de DNS pel teu compte, pots demanar ajuda a l’allotjador del domini. Fes-los saber que has creat el web amb Square i que necessites que t’actualitzin la configuració del DNS. D’entrada, envia’ls les dades de la finestra emergent Configura el domini.

Vincula el teu domini allotjat a Square

Per vincular un domini personalitzat comprat a Square amb el teu web de Vendes en línia Square, segueix aquests passos:

1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

2. A sota del domini que vols vincular al teu web, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

3. A Destinació, selecciona Modifica la destinació del lloc web.

4. Tria l’opció Vincula a un dels meus llocs web actuals.

5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

6. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis.

Desvincula el domini

Per desvincular un domini personalitzat del teu web de Vendes en línia Square:

1. Des de la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

2. A sota del domini que vols desvincular, selecciona Gestiona > Gestiona domini.

3. A Destinació, selecciona Modifica la destinació del lloc web.

4. Tria l’opció Desvincula del meu web actual.

5. Selecciona Desa quan hagis acabat.

També pots desvincular un domini personalitzat del teu lloc web substituint-lo per un subdomini gratuït de Square. Consulta més informació sobre com fes servir un subdomini gratuït amb Vendes en línia Square.