Inici>Dominis

Vincula el teu domini a Vendes en línia Square

Nota: per fer servir un domini personalitzat, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Tant si tens un nom de domini personalitzat registrat aquí a Square com amb un tercer, pots vincular-lo a Vendes en línia Square perquè qualsevol persona que cerqui el domini en un navegador pugui veure el teu lloc web.

Nota: quan es tracta de dominis de tercers, pots simplement vincular-los al teu web amb Square i deixar l’allotjament i la facturació a l’empresa externa, o bé transferir completament l’allotjament i la facturació del domini a Square. Una altra diferència és que, si vincules dominis de tercers, el web i el domini queden en dos comptes completament diferents. Per exemple, el teu web podria estar allotjat amb Square, però el domini podria estar allotjat en un altre lloc. La transferència, d’altra banda, vol dir que el web i el domini es troben al mateix compte. En aquest cas, Square podria allotjar tant el teu lloc web com el domini.

Prefereixes gestionar el lloc web i el domini de tercers conjuntament? Prova de transferir el teu domini.

Vincula el teu domini de tercers

Per vincular un domini personalitzat que has comprat en un altre lloc al teu lloc web de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

2. Selecciona Vincula el domini.

3. A Fes servir un domini que tinc en un altre lloc, escriu el teu nom de domini i selecciona Verifica.

Segueix els passos a continuació d’acord amb el servei d’allotjament del domini actual.

Connexió de domini automatitzada

Si tens un domini d’un dels grans proveïdors d’allotjament, com ara Godaddy o Google, pots vincular-lo automàticament amb la nostra funció de vinculació integrada seguint aquests passos:

1. En seleccionar Verificar al pas núm. 3 de la primera secció anterior, apareixerà un botó que diu Connecta amb..., i en seleccionar-lo, et demanarà que iniciïs la sessió al compte d’allotjament de domini de tercers.

2. Un cop iniciada la sessió, el procés de vinculació del domini tardarà un màxim de 24 hores. Passat aquest temps, també hauràs d’habilitar l’SSL.

3. Publica el teu lloc web a l’editor web de Vendes en línia Square per veure els canvis en temps real.

Aquests són alguns dels serveis d’allotjament de dominis més populars que són compatibles amb aquesta funció:

• GoDaddy

• Google

• 1and1.com

Si ja has vinculat el domini automàticament, no has de seguir els passos per fer-ho manualment. Pots deixar-ho aquí.

Vinculació manual del domini

square-online-domain-connect-es

Per a la resta de serveis d’allotjament, pots vincular el domini manualment seguint aquests passos:

1. En seleccionar Verificar al pas núm. 3 de la primera secció anterior, apareixerà el botó Vincular i, quan el premis, es mostrarà la informació que necessites per actualitzar els DNS del servei d’allotjament del teu domini.

2. Accedeix al compte del teu domini en una altra pestanya o finestra, i canvia la configuració de DNS pels valors que apareixen a la finestra emergent «Configura el domini». Veuràs els valors de Tipus, Nom i «Apunta a». Nota: El valor «Apunta a» és una adreça IP específica del teu web. Comprova que fas servir l’adreça IP que apareix en aquests camps per garantir que l’SSL s’activi automàticament per a la teva pàgina després de la propagació del DNS. Si l’adreça IP no és correcta, no tindràs SSL.

3. Quan hagis acabat de fer els canvis al compte de l’allotjament de domini, torna a la finestra emergent «Configura el domini» i selecciona Verifica els canvis.

4. Publica el teu lloc web a l’editor web de Vendes en línia Square per veure els canvis en temps real.

Si no et resulta fàcil fer els canvis de DNS seguint els passos anteriors, l’allotjament del domini t’hauria de poder ajudar. Fes-los saber que has creat el teu lloc web amb Square i que necessites que actualitzin la configuració dels DNS per tu. Comparteix els detalls de la finestra emergent «Configura el domini».

Què cal saber sobre les connexions manuals?

Aquí tens algunes coses que va bé saber abans de connectar el teu domini al lloc de Vendes en línia Square manualment:

• Els canvis de DNS poden tardar entre 24 i 48 hores a propagar-se, de manera que el lloc web pot necessitar cert temps per començar a funcionar.
  • Square no fa servir valors TTL. Allò que el teu allotjament utilitzi per defecte hauria de funcionar (és a dir, pots deixar els valors TTL sense canvis).
  • Si vols fer servir un subdomini personalitzat amb Vendes en línia Square (p. ex., «botiga.elmeunegoci.com»), pots crear un registre A addicional per al subdomini i dirigir-lo a l’adreça IP proporcionada amb els mateixos passos que t’hem indicat anteriorment.

Vincula el teu domini allotjat a Square

Per vincular un domini personalitzat comprat a Square amb el teu lloc web de Vendes en línia Square, segueix aquests passos:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

2. Sota el domini que vols vincular al teu web, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

3. A Destinació, selecciona Edita la destinació del lloc.

4. Tria l’opció Vincula a un dels meus webs actuals.

5. Selecciona Desa en acabar.

6. Publica el teu lloc web a l’editor web de Vendes en línia Square per veure els canvis en temps real.

Desvincula el domini

Per desvincular un domini personalitzat del teu lloc web de Vendes en línia Square:

1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.

2. Sota el domini que vols desvincular, selecciona Gestiona > Gestiona domini.

3. A Destinació, selecciona Modifica la destinació del web.

4. Tria l’opció Desvincula del meu lloc web actual.

5. Selecciona Desa en acabar.

També pots desvincular un domini personalitzat del teu lloc web reemplaçant-lo pel subdomini gratuït de Square. Pots obtenir més informació sobre com fes servir un subdomini gratuït amb Vendes en línia Square.