Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Afegeix un article digital a Vendes en línia de Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Els articles digitals (arxius, música, documents i articles similars) s’afegeixen de la mateixa manera que els articles físics. La diferència principal rau en com es tramiten. En aquest cas, hauràs d’enviar un correu electrònic als clients amb un enllaç als arxius que compren.

Per afegir un article digital, ves a Articles > Col·lecció d’articles des de la Vista general de Vendes en línia de Square i fes clic a Afegeix un article. Fes servir el menú Tipus d’article per seleccionar Digital i, a continuació, escriu el títol i la descripció, i afegeix-hi imatges si ho desitges.

Desplaça’t a la secció de variants d’articles per definir-ne el preu. Pots posar un altre nom a la variant predeterminada, des d’Estàndard fins a allò que vulguis tu. Fes clic al botó Afegeix/Gestiona variants i fes clic al text per modificar-ne el nom.

Si el que vens té diferents versions, pots fer servir opcions de l’article per oferir totes les versions d’un mateix article. Fes clic a Afegeix/Gestiona variants. A continuació, fes clic a Afegeix una variant, escriu un nom per a cadascuna de les opcions al camp de text i prem Retorn. Afegeix-ne tantes com calgui i desa-les quan hagis acabat.

Pots configurar preus diferents per a cadascuna de les opcions o deixar-los iguals. Quan hagis acabat de configurar l’article, fes clic a Desa per tornar a la Col·lecció d’articles.

Quan un client compri un article digital, rebrà una confirmació de comanda per correu electrònic, informant-lo que els seus arxius s’enviaran en un altre correu. Pots afegir un missatge personalitzat al correu de confirmació de comandes a Configuració > Correus electrònics de la botiga. Fes clic a la icona «...» al costat de Confirmació de comandes i tria Modifica el correu electrònic. Pots afegir el teu propi text a la capçalera, el peu de pàgina o ambdues coses, però tingues present que tots els clients rebran el mateix correu electrònic de confirmació.

Nota: a causa dels diferents mètodes d’enviament per aquests articles, s’han de comprar separats dels articles que es poden enviar o recollir en persona.

Ara per ara, les comandes amb articles digitals s’han de tramitar manualment. En funció del que venguis, potser podràs enviar el fitxer com a fitxer adjunt en un correu electrònic. Si es tracta de fitxers més grans o múltiples, els hauràs de carregar i enviar als clients per mitjà d’un enllaç. Hi ha diversos serveis que proporcionen funcions de pujada, emmagatzematge i compartició, com ara Dropbox o Google Drive. Google Drive és una opció gratuïta disponible per a usuaris amb un compte de Gmail. Google té una guia aquí si no estàs familiaritzat amb el procés.

Què passa si només vols vendre als clients de la teva zona? Pots restringir les compres d’aquests articles únicament als punts de venda que hagis configurat per a l’enviament. No passa res si no vens articles que s’hagin d’enviar: aquesta configuració també es fa servir per controlar qui pot comprar articles digitals, entrades per a esdeveniments, subscripcions i serveis al teu lloc web. Quan hagis acabat de configurar les zones on vendràs , ves a Configuració > Enviament > Configuració avançada i fes clic a Modifica. Les caselles et permeten activar o desactivar les compres des de qualsevol part del món.

No trobes el que necessites?