Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptar pagaments

Vista general dels reembossaments

Tramita reembossaments dels pagaments directament des de l’aplicació de TPV Square o des del Tauler de control en línia de Square.

Els reembossaments que tramitis a través de Square des d’un dispositiu mòbil s’han de sol·licitar i completar en el termini d’1 any des del moment en què es fa la transacció original. Els pagaments reembossats a través del Tauler de control en línia de Square es poden reembossar en el termini d’1 any des del moment en què es fa la transacció original.

Un cop passat aquest període, hauràs de tramitar els reembossaments fora de Square.

Quan tramites un reembossament, el client rep l‘import total o parcial de la compra, en funció de la sol·licitud.

El càrrecs i permisos d’un empleat determina si pot tramitar reembossaments.

Procés de reembossament

Quan s’inicia un procés de reembossament, Square cobra l’import de la transacció i reembossa el total de la compra a la targeta del client.

El mateix procés s’aplica als reembossaments parcials. L’import que es cobra és proporcional a l’import del reembossament parcial.

Rebràs notificacions per correu electrònic quan se sol·liciti o es completi un reembossament.

D’on provenen els reembossaments?

El càrrec corresponent als reembossaments depèn del teu calendari de transferències.

Si reps transferències automàtiques durant la nit, el saldo del compte de Square es farà servir per cobrir l’import del reembossament i es farà un càrrec al teu compte bancari per l’import restant que calgui. Imagina’t que tens 20 € al saldo del teu compte de Square i necessites reembossar 25 € a un client. Per pagar al client, Square agafarà primer els 20 € del saldo del compte de Square i, a continuació, farà un càrrec per l’import restant al teu compte bancari. Aquesta activitat es reflectirà a l’Informes de transferències l’endemà de processar el reembossament.

Cronologia dels reembossaments

Square sol tardar entre 2 i 7 dies feiners a processar un reembossament. Un cop el reembossament ja s’ha processat i enviat al banc emissor de la targeta del client, potser caldran de 2 a 7 dies feiners més (depenent de la rapidesa de processament del banc) perquè el reembossament aparegui al compte del client. En total, poden passar entre 9 i 14 dies feiners fins que el client rep el reembossament.

Els pagaments processats a través de Vendes en línia Square només es poden reembossar en el termini d’1 any.

Nota: és possible que les sol·licituds de reembossament que no estiguin cobertes pel teu Saldo Square no s’aprovin, encara que es demanin dins del període adequat.

Política de reembossament

Personalitza la teva política de devolucions i reembossaments a la configuració de Rebut, al Tauler de control en línia de Square. La política es mostra als rebuts impresos i enviats per correu electrònic i missatge de text. Si no es mostra la política de devolucions, se suposa que no en tens cap. Procura indicar-ho clarament, en cas que no ofereixis cap reembossament ni garantia.

Nota: totes les empreses de targetes principals permeten que els titulars reclamin un pagament si un client pot demostrar que no ha rebut el servei o el producte adquirit. Pots obtenir més informació sobre com protegir-te contra les devolucions de pagaments.

Descobreix com tramita un reembossament des de l’aplicació de TPV o des del Tauler de control en línia de Square.

Informes de reembossaments

Els detalls dels informes dels reembossaments es poden trobar a les seccions de Transaccions i Saldo del Tauler de control de Square o de l’aplicació de TPV Square.

Saldo

Per verificar que l’import dels reembossaments i el de les transferències que s’envien al teu compte bancari coincideixen, revisa els informes de transferències seleccionant Saldo > Informes de transferències al Tauler de control en línia de Square.

Quan tramites un reembossament, la deducció del reembossament de l’import total que s’ha transferit al teu compte bancari es reflectirà a la fila de Devolucions o Reembossaments per import.

Transaccions

Pots trobar la informació dels pagaments individuals i els reembossaments a Transaccions al Tauler de control en línia de Square o dins de l’aplicació de TPV Square.

Quan processes un reembossament, es mostra com a transacció addicional i separada als informes. Tant si selecciones la transacció original del pagament com la transacció del reembossament, podràs consultar totes dues informacions.