Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Acceptar pagaments

Vista general dels reembossaments

Tramita el reembossament de pagaments des de l'aplicació de TPV Square o des del tauler de control en línia de Square.

Els reembossaments processats a través de Square en un dispositiu mòbil s'han de sol·licitar i completar en un termini d'un any a partir de la transacció original. Els pagaments reembossats mitjançant el Tauler de control en línia de Square es poden reembossar durant un any a partir de la data de la transacció original.

Un cop hagi passat aquest període, els reembossaments s’han de tramitar fora de Square.

Quan tramites un reembossament, el client rep l'import total o parcial de la compra, en funció de la sol·licitud.

La capacitat d'un empleat per tramitar reembossaments depèn dels seus càrrecs i permisos.

Procés de reembossament

Quan s'inicia un reembossament, Square cobra l'import de la transacció i reembossa el total de la compra a la targeta del client.

El mateix procés s'aplica als reembossaments parcials. L'import que es cobra és proporcional a l'import del reembossament parcial sol·licitat.

Rebràs notificacions per correu electrònic quan se sol·liciti o es completi un reembossament.

D'on provenen els fons per als reembossaments?

Els reembossaments se't cobren en funció del teu calendari de transferències.

Si reps transferències automàtiques durant la nit, l'import del reembossament es cobreix amb el saldo del teu compte de Square. Si no n’hi ha prou, la quantitat restant es cobrarà del teu compte bancari. Aquesta activitat es reflectirà als Informes de transferències del dia feiner que tramitis el reembossament.

Terminis dels reembossaments

Square sol tardar entre 2 i 7 dies feiners a processar un reembossament. Un cop s'ha processat el reembossament i s’ha enviat al banc emissor de la targeta del client, pot ser que calguin entre 2 i 7 dies feiners més (en funció del temps de processament del banc) perquè el reembossament aparegui al compte del client.

Els pagaments processats a Vendes en línia Square només es poden reembossar durant el termini d'un any.

Nota: és possible que les sol·licituds de reembossament que no cobreixi el teu Saldo Square no s'aprovin, encara que s’hagin sol·licitat dins del període adequat.

Política de reembossament

Pots personalitzar la teva política de reembossaments i devolucions a la configuració dels Rebuts al Tauler de control en línia de Square. La política apareixerà als correus electrònics, als missatges de text i als rebuts impresos. Si no hi ha una política de devolució específica, es dona per fet que no hi ha cap política. Si no ofereixes reembossaments o garanties, assegura't d'indicar-ho clarament.

Nota: les principals companyies de targetes permeten als titulars de les targetes reclamar un pagament si el client pot demostrar que no ha rebut el producte o servei que ha comprat. Més informació sobre protegir-te contra les devolucions de pagaments.

Més informació sobre tramita un reembossament des de l'aplicació de TPV o des del Tauler de control en línia de Square.

Informes de reembossaments

Trobaràs la informació sobre els informes de reembossaments a les seccions de Transaccions i Saldo del Tauler de control de Square i de l'aplicació de TPV Square.

Saldo

Per verificar que l'import dels reembossaments i el de les transferències que s'envien al teu compte bancari coincideixen, revisa els informes de transferències seleccionant Saldo > Informes de transferències al Tauler de control en línia de Square.

Quan tramitis un reembossament, la deducció del reembossament de l'import total que es transfereix al teu compte bancari es reflectirà a la fila de Devolucions o de Reembossaments per import.

Transaccions

Pots trobar la informació sobre pagaments i reembossaments a la secció de Transaccions tant al Tauler de control en línia de Square com a l'aplicació de TPV Square.

Els reembossaments apareixen als informes com una transacció a part. Tant si selecciones la transacció del pagament original com la transacció del reembossament, podràs veure la informació del reembossament i la del pagament.

No trobes el que necessites?