Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Vista general dels reembossaments

Tramita reembossaments dels pagaments directament a l’aplicació de TPV Square o des del Tauler de control en línia de Square.

Els reembossaments que tramitis a través de Square des d’un dispositiu mòbil s’han de sol·licitar i completar en un termini d’1 any després de la transacció original. Els pagaments reembossats a través del Tauler de control en línia de Square es poden reembossar en un termini d’un any després de la data original de la transacció.

Un cop hagi passat aquest període, hauràs de tramitar els reembossaments fora de Square.

Quan tramites un reembossament, el client rep l’import total de la compra i tu, la comissió per transacció de Square.

El càrrecs i permisos d’un empleat determinen si poden tramitar reembossaments.

Vista general: Reembossaments amb Square

Procés de reembossament

Quan s’engega un reembossament, Square cobrarà l’import pagat (l’import de la venda menys la comissió per transacció inicial) i reembossarà el total de la compra a la targeta del client. Square es farà càrrec de les comissions per transacció associades.

El mateix procés s’aplica als reembossaments parcials. L’import que es cobra (i les comissions que Square reembossa) seran proporcionals a l’import del reembossament parcial.

Rebràs notificacions per correu electrònic quan se sol·liciti o es completi un reembossament.

D’on provenen els reembossaments?

El càrrec corresponent als reembossaments depèn del teu calendari de transferències.

Si reps transferències automàtiques durant la nit, el saldo del compte de Square es farà servir per cobrir l’import del reembossament i es farà un càrrec al teu compte bancari per l’import restant que calgui. Imagina’t que tens 20 € al saldo del teu compte de Square i necessites reembossar 25 € a un client. Per pagar al client, Square agafarà primer els 20 € del saldo del compte de Square i, a continuació, farà un càrrec per l’import restant al teu compte bancari. Aquesta activitat es reflectirà a l’Transfereix els informes l’endemà de processar el reembossament.

Cronologia dels reembossaments

Square sol tardar entre 2 i 7 dies feiners a processar un reembossament. Un cop el reembossament ja s’ha processat i enviat al banc emissor de la targeta del client, potser caldran de 2 a 7 dies feiners més (depenent de la rapidesa de processament del banc) perquè el reembossament aparegui al compte del client. En total, poden passar entre 9 i 14 dies feiners fins que el client rep el reembossament.

Els pagaments processats a través de Vendes en línia Square només es poden reembossar en el termini d’1 any.

Nota: és possible que les sol·licituds de reembossament que no estiguin cobertes pel teu Saldo Square no s’aprovin, encara que es demanin dins del període adequat.

Política de reembossament

Personalitza la teva política de devolucions i reembossaments a la configuració de Rebut, al Tauler de control en línia de Square. La política es mostra als rebuts impresos i enviats per correu electrònic i missatge de text. Si no es mostra la política de devolucions, se suposa que no en tens cap. Procura indicar-ho clarament, en cas que no ofereixis cap reembossament ni garantia.

Nota: totes les principals empreses de targetes permeten que els titulars reclamin un pagament si un client pot demostrar que no ha rebut el servei o el producte adquirit. Pots obtenir més informació sobre com protegir-te contra les devolucions de pagaments.

Descobreix com tramitar un reembossament a l’aplicació de TPV o des del Tauler de control en línia de Square.

Informes de reembossaments

Els detalls dels informes dels reembossaments es poden trobar a les seccions de Transaccions i Saldo del Tauler de control de Square o de l’aplicació de TPV Square.

Saldo

Per ajudar a fer que els reembossaments i les transferències que s’envien al teu compte bancari coincideixin, revisa els informes de transferències seleccionant Saldo > Informes de transferències al Tauler de control en línia de Square.

Quan tramites un reembossament, la deducció del reembossament de l’import total que s’ha transferit al teu compte bancari es reflectirà a la fila de Devolucions o Reembossaments per import.

Transaccions

Pots trobar la informació dels pagaments individuals i els reembossaments a Transaccions al Tauler de control en línia de Square o dins de l’aplicació de TPV Square.

Quan processes un reembossament, es mostrarà com una transacció addicional i separada als informes. Tant si selecciones la transacció original del pagament com la transacció del reembossament, podràs veure ambdues informacions.