Tramita els reembossaments

Aprèn a tramitar un reembossament complet o parcial des de l’aplicació de TPV o des del Tauler de control de Square.

Tramita reembossaments complets, desglossats o parcials des de l’aplicació

1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Transaccions.

2. Selecciona el pagament que vols reembossar > Tramita el reembossament.

3. Toca Selecciona tots els articles per reembossar tota la venda, selecciona els articles concrets que vols reembossar o toca Import per reembossar un import concret.

4. Toca Següent.

5. Selecciona els articles que vols reposar i escull un motiu, o bé Omet reposar existències.

6. Toca Reembossament.

Quan tramitis un reembossament desglossat, l’import del reembossament reflectirà els impostos aplicables (com ara l’IVA) i els descomptes de l’article o articles seleccionats.

En el cas de les transaccions amb import personalitzat, tindràs l’opció de reembossar qualsevol import fins a l’import total de la venda.

Nota:

• En aquests moments, no pots tramitar el reembossament parcial d’un article.

• Com que una propina es considera un article més, pots reembossar-la individualment. Si tramites el reembossament d’una propina, no podràs ajustar-ne l’import, ja que no pots tramitar el reembossament parcial d’un article. Per rebre una propina després d’haver-la reembossat, hauràs de tornar a processar la targeta del client.

Processa reembossaments complets i parcials en línia

1. Ves a Vendes > Transaccions al tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona el pagament que vols reembossar, selecciona la icona dels tres punts (...) > Tramita el reembossament.

3. Marca la casella que hi ha al costat d’Articles per reembossar la venda sencera, selecciona els articles concrets que vols reembossar o toca Import del reembossament per reembossar un import concret.

4. Selecciona un motiu per al reembossament. Els motius es poden seleccionar article per article o per a tota la venda.

5. Fes clic a Reembossa els articles o Tramita el reembossament.

Reembossaments en efectiu, xec o altres mètodes de pagament

Per equilibrar els teus llibres de comptabilitat, pots reembossar diners en efectiu, xecs i altres mètodes de pagament en el termini d’un any des de la data de la transacció original. Tingues en compte que Square no processa fons per a aquests tipus de pagament i que només funciona com a eina organitzativa.

Els reembossaments que tramitis a través de Square des d’un dispositiu mòbil s’han de sol·licitar i completar en el termini de 120 dies després de la transacció original. Els pagaments reembossats a través del tauler de control en línia de Square es poden reembossar en el termini d’un any després de la data original de la transacció.

Un cop passi aquest període, has de tramitar els reembossaments fora de Square.

Consulta les respostes a preguntes freqüents sobre reembossaments

Més informació sobre Cronologia dels reembossaments.

Nota:

• En aquests moments, no pots tramitar el reembossament parcial d’un article.

• Com que una propina es considera un article més, pots reembossar-la individualment. Si tramites el reembossament d’una propina, no podràs ajustar-ne l’import, ja que no pots tramitar el reembossament parcial d’un article. Per rebre una propina després d’haver-la reembossat, hauràs de tornar a processar la targeta del client.