Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Tramita els reembossaments

Des de l’aplicació de TPV Square o el Tauler de control en línia de Square, pots tramitar reembossaments complets, detallats o parcials. Pots reembossar l’import a la targeta de pagament original o com a crèdits de compra a la botiga a través d’una targeta regal física o electrònica. Descobreix com fes reembossaments a la targeta regal des de l’aplicació de TPV Square.

Nota: els pagaments es poden reembossar en el termini d’un any des de la data de la transacció original. Més informació sobre els Cronologia dels reembossaments.

Reembossaments a l’aplicació

  1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Transaccions.

  2. Selecciona el pagament que vols reembossar.

    • Pots fer cerques per número de la targeta, telèfon, nom del client, rebut, notes o article.

    • També pots apropar la targeta de pagament del client directament als components de Square per filtrar les transaccions amb targeta pagades al teu negoci.

  3. Un cop hagis localitzat la transacció, toca Tramita el reembossament.

  4. Toca Selecciona tots els articles per reembossar tota la venda, selecciona els articles específics que vols reembossar o toca IMPORT per reembossar un import específic en dòlars.

  5. Toca Següent.

  6. Escull fer el reembossament a la targeta del pagament original o mitjançant una targeta regal electrònica o física.

  7. Tria el motiu del reembossament.

  8. Toca Reembossa.

Reembossaments en línia

  1. Ves a Transaccions al tauler de control en línia de Square.

  2. Selecciona el pagament que vols reembossar, fes clic a ••• i després fes clic a Tramita el reembossament.

  3. A Reembossa els articles, marca la casella que hi ha al costat d’Articles per reembossar tota la venda, selecciona els articles específics que vols reembossar o fes clic a Import del reembossament per reembossar un import específic en dòlars.

  4. Selecciona un motiu per al reembossament.

  5. Fes clic a Tramita el reembossament.

Nota:

  • Square cobrarà l’import del reembossament del teu saldo Square o, en cas que els fons no estiguin disponibles, del compte bancari vinculat.

  • En tramitar un reembossament desglossat, l’import que es reembossarà reflectirà els impostos aplicables (per exemple, l’impost sobre les vendes) i els descomptes per als articles seleccionats.

  • A les transaccions amb un import personalitzat, podràs reembossar qualsevol import fins a l’import total de la venda.

  • No hi haurà canvis en la comissió de l’empleat (si escau) sobre la venda original.

  • Si has emès un reembossament parcial, la part restant del pagament es pot reembossar més endavant. Els reembossaments parcials no inclouran els impostos ni la propina als informes.

  • Com que una propina es considera un article més, pots reembossar-la individualment. Si tramites el reembossament d’una propina, no podràs ajustar-ne l’import, ja que no pots tramitar el reembossament parcial d’un article. Per rebre una propina després d’haver-la reembossat, hauràs de tornar a processar la targeta del client.

Efectiu, xecs i altres mètodes de pagament

Per fer quadrar la comptabilitat, pots reembossar pagaments en efectiu, amb xecs i per altres mètodes en un termini d’un any després de la data original de la transacció. Tingues en compte que Square no processa reembossaments per a aquests tipus de pagaments i només funciona com a eina organitzativa. No hi ha comissions per registrar altres tipus de mètodes de pagament.

Consulta les respostes a les preguntes més habituals sobre els reembossaments.

No trobes el que necessites?