Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Configura els articles de Vendes en línia Square des de la col·lecció d’articles

Pots modificar diversos paràmetres dels teus llocs web de Vendes en línia Square, com ara la visibilitat dels articles en el web, els temps de preparació per a les comandes en línia i molt més. Per començar, ves a la Col·lecció d’articles de Square, selecciona un article i ves a la secció de Configuració de Vendes en línia Square.

Aquí tens més informació sobre com crear i gestionar els articles en línia des de la col·lecció d’articles.

Modifica els articles a Vendes en línia Square

Selecciona Modifica a Vendes en línia Square per consultar l’article a la Vista general de Vendes en línia Square, a la pestanya Articles > Articles del web.

Pots obtenir més informació sobre com articles i categories directament des de Vendes en línia Square per configurar altres aspectes de la tramitació de les comandes i del SEO, entre altres. També t’expliquem com fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control.

Visibilitat dels articles del web

La visibilitat dels articles fa referència a la manera en què un article es mostra als teus llocs web, així com la ubicació. La configuració de visibilitat s’aplica a tots els llocs web on els articles estiguin assignats. Per exemple, si marques un article com a Visible, serà visible a cadascun dels llocs web on el venguis.

Selecciona el menú desplegable per triar la configuració de visibilitat de l’article. Les opcions disponibles de la configuració de la visibilitat dels articles són:

  • Visible: l’article és visible en línia, està disponible per a la compra i es mostra a la navegació i als resultats de cerca.

  • Ocult: l’article està disponible per a la compra en línia, però només a través d’un enllaç directe (és útil per a articles exclusius). Aquí tens més informació sobre vender artículos ocultos con Ventas en línea Square.

  • No disponible: l’article no és visible i no es pot comprar en línia (és una opció útil si encara no vols vendre l’article).

També pots actualitzar la visibilitat de diversos articles alhora mitjançant el mètode de modificació en bloc a Vendes en línia Square.

Temps de preparació de l’article

El temps de preparació fa referència al temps que es tarda a preparar comandes i articles per a la recollida a l’establiment i l’entrega local a domicili. A Temps de preparació de l’article, selecciona Modifica i desactiva Fes servir el punt de venda predeterminat per configurar un temps de preparació personalitzat per a l’article.

Límits de quantitat per comanda

Pots limitar el nombre de vegades que un client pot afegir un article concret a la cistella per cada comanda que faci a través de Vendes en línia Square. Això t’ajuda a evitar quedar-te sense els articles més demandats en poc temps i a facilitar la gestió de les existències. Per exemple, si estableixes un límit de quatre en una samarreta que es presenta en diferents variants (com ara talles o colors), la quantitat total d’aquestes variants a la cistella no pot ser de més de quatre.

Per limitar el nombre de vegades que un client pot afegir un article a la cistella per a una única comanda, activa l’opció Activa els límits de quantitat per comanda i introdueix un número al camp de text.

Nota: per limitar el nombre total d’articles que un client pot afegir a la cistella per a una única comanda amb recollida a l’establiment o entrega a un domicili de la zona, ves a la Vista general de Vendes en línia Square > Tramitació > Recollida a l’establiment i entrega a domicili i selecciona Configuració avançada.

Ven articles com a comanda anticipada

Nota: canvia el pla del teu web de Vendes en línia Square per activar les comandes anticipades amb recollida a l’establiment i entrega a domicili.

Si ofereixes recollida a l’establiment i entrega local a domicili per a articles que només estan disponibles en determinades dates (ofertes per a festivitats, per exemple), els clients poden fer una comanda anticipada a Vendes en línia Square i rebre els articles quan estiguin disponibles.

Configura les comandes anticipades

Per configurar les comandes anticipades dels articles amb recollida a l’establiment i entrega a domicilis de la zona:

  1. A la col·lecció d’articles de Square, selecciona l’article que vols modificar.
  2. A Configuració de Vendes en línia Square, activa Ven com a comanda anticipada. Nota: l’article ha de tenir l’opció de recollida a l’establiment o d’entrega a domicili activada.
  3. Selecciona Modifica la configuració de les comandes anticipades per triar la data o l’interval de dates en què vols que un article estigui disponible per a la recollida a l’establiment o l’entrega a domicili. Pots triar qualsevol dia i hora amb una antelació màxima de 365 dies, a partir de les 24 hores següents d’haver fet la comanda.
  4. De manera opcional, pots marcar Personalitza l’horari de tramitació de les comandes per especificar les hores disponibles dins d’un interval de dates. Per exemple, si configures la franja horària entre les 10:00 i les 14:00, els clients només podran demanar la recollida o l’entrega de les comandes dins de les hores compreses en aquesta franja, en les dates especificades. Si no marques aquesta opció, s’aplicarà l’horari habitual de recollida o d’entrega a domicili que tingui el punt de venda.
  5. Introdueix la data i hora límit per fer comandes anticipades, és a dir, a partir de les quals vols deixar d’acceptar comandes d’aquest article. No es podran fer més comandes en línia d’aquest article després de la data i hora especificades.

Pots fer canvis en l’estat de les comandes anticipades d’un article, modificar-ne les dates o la disponibilitat, o desactivar l’opció de comanda anticipada en qualsevol moment.

Punt de vista del comprador

Quan hagis configurat les comandes anticipades, als clients se’ls mostrarà una insígnia a la pàgina de l’article en qüestió perquè sàpiguen que se’n pot fer la comanda anticipada, a més de la informació de la data i hora límits. Un cop afegeixin l’article a la cistella i vagin al procés de pagament, se’ls mostrarà la data i l’hora de recollida a l’establiment, tindran l’opció de modificar-les i també hi podran consultar la informació del punt de venda.

Si la comanda del client inclou articles estàndard a més d’articles amb comanda anticipada, la data de recollida a l’establiment s’ajustarà a la data de tramitació de la comanda anticipada. En aquest cas, se’ls mostrarà una notificació on se’ls avisa d’aquest canvi i, si necessiten recollir un article abans, podran modificar la comanda o fer les comandes per separat.