Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>SEO i xarxes socials

Configuració de SEO per als articles i categories de Vendes en línia Square

Nota: al Centre d’ajuda no oferim assessorament sobre SEO. Si necessites informació concreta sobre aquest tema per al teu web, et recomanem que consultis un expert.

L’optimització per a motors de cerca (SEO) et permet optimitzar les pàgines del teu lloc web de cara als resultats dels motors de cerca, però també et permet afegir informació de SEO als articles i categories que vens en línia i millorar així el seu posicionament. Una de les primeres coses que has de fer és modificar la configuració de SEO, tant dels articles del web com de les categories.

Nota: poden caldre setmanes perquè els llocs web nous de Vendes en línia Square s’indexin i desindexin a les llistes de resultats dels motors de cerca, i encara pot passar més temps fins que un lloc web aparegui als resultats a partir de certes paraules clau. T’animem a consultar la nostra Guia definitiva sobre SEO, que t’orienta sobre tots els detalls de la indexació del web als motors de cerca i t’ajuda a millorar-ne el posicionament als resultats.

Tot i que no oferim assessorament en SEO per als llocs web de Vendes en línia Square a través del Centre d’ajuda, aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a incrementar el trànsit al lloc web:

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit al lloc web:

 • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics que tens un lloc web.
 • Optimitza’l per als motors de cerca: assegura’t que la gent pugui trobar el lloc web o els teus articles quan facin cerques en línia seguint la nostra Guia definitiva de SEO.
 • Actualitza’l sovint: no deixis d’actualitzar el contingut del lloc web amb històries del blog per donar motius per tornar als visitants.
 • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
 • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-ne un quan publiquis missatges a fòrums o facis comentaris a articles.
 • Crea un butlletí d’informació per correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació. És una bona eina perquè tornin i els puguis continuar enviant promocions mitjançant el màrqueting per correu electrònic.
 • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar per generar trànsit gratuït i de qualitat. Uneix-te a la Comunitat Square per tenir contacte amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Indexa els articles del lloc web

Square-Online-Item-SEO-CA

Configura el SEO dels articles

Per configurar el SEO dels articles que es mostren al lloc web de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.

 2. Selecciona un article de la llista o crea’n un de nou.

 3. A Optimització dels motors de cerca, actualitza l’enllaç permanent, el títol i la descripció de SEO.

 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

 5. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis.

Quan hagis desat els canvis a la Vista general, se sincronitzaran amb les dades de SEO de la pàgina de l’article que es troben a l’editor de webs.

Opcions disponibles per al SEO dels articles

Aquests són els tres camps opcionals per al SEO dels articles del web:

 • Enllaç permanent: un enllaç adequat per a cercadors per als articles amb títols llargs. Per exemple, si vens un article anomenat «barreja casolana de fruits secs ecològics sense gluten i sense transgènics», pots introduir «barreja casolana de fruits secs» com a enllaç permanent.

 • Títol SEO: és el títol que apareix als resultats de cerca de l’article. Ha de ser descriptiu, però concís.

 • Descripció SEO: aquest text es mostra al costat del títol als resultats de la cerca. Ha de ser descriptiu, però concís. Si seguim amb l’exemple de la barreja de fruits secs, la descripció és un bon lloc per esmentar que és ecològica, sense gluten i sense transgènics.

Indexa les categories del web

Square-Online-Category-SEO-CA

Configura el SEO de les categories

Per configurar el SEO de les categories que es mostren al lloc web de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web.

 2. Selecciona una categoria de la llista o crea’n una de nova.

 3. A Optimització dels motors de cerca, actualitza l’enllaç permanent, el títol i la descripció de SEO.

 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

 5. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure-hi els canvis.

Quan hagis desat els canvis a la Vista general, se sincronitzaran amb les dades de SEO de la pàgina de la categoria que es troben a l’editor de webs.

Opcions disponibles per al SEO de les categories

Aquests són els tres camps opcionals per al SEO de les categories del web:

 • Enllaç permanent: un enllaç adequat als cercadors per a les categories amb títols llargs. Per exemple, si vens articles en una categoria anomenada «Plats casolans ecològics sense gluten i sense transgènics», pots introduir «plats casolans» com a enllaç permanent.

 • Títol SEO: és el títol que apareix als resultats de cerca de la categoria. Ha de ser descriptiu, però concís.

 • Descripció SEO: aquest text es mostra al costat del títol als resultats de la cerca. Ha de ser descriptiu, però concís. Si seguim amb l’exemple dels plats casolans, la descripció és un bon lloc per esmentar que tots els articles de la categoria són ecològics, sense gluten i sense transgènics.

Desindexa els articles i les categories del web

Per desindexar qualsevol pàgina d’article o categoria del web, pots fer servir l’editor de webs. Aquí t’expliquem com optimitzar les pàgines del teu lloc web perquè consultis més detalls sobre la desindexació.