Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>SEO i xarxes socials

Configuració de SEO per als articles i les categories de Vendes en línia Square

L’optimització natural (SEO) et permet optimitzar les pàgines del teu lloc web per als resultats dels motors de cerca, però també pots afegir informació de SEO als articles i categories que vens online per posicionar-los millor. Una de les primeres coses que has de fer és modificar la configuració de SEO, tant dels articles del web com de les categories.

Nota: poden caldre setmanes perquè els webs nous de Vendes en línia Square s’indexin i desindexin a les llistes de resultats dels motors de cerca, i encara pot passar més temps fins que un web aparegui als resultats a partir de certes paraules clau. Consulta la nostra Guia definitiva sobre SEO, que t’orienta sobre tots els detalls de la indexació del web als motors de cerca i t’ajuda a millorar-ne el posicionament als resultats.

Consells sobre SEO

Tot i que no oferim assessorament sobre SEO per als webs de Vendes en línia Square, aquests consells et poden ajudar a augmentar el trànsit web:

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit web:

  • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics que tens un web.
  • Adapta’l a les eines de cerca: assegura’t que tothom pugui trobar el teu lloc web o els articles quan fa una cerca en línia seguint la nostra Guia definitiva sobre SEO.
  • Actualitza’l de manera regular: mantingues el contingut del lloc web al dia amb les publicacions del blog de Vendes en línia Square per donar als visitants un motiu per tornar.
  • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, X (antic Twitter), Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
  • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-lo quan publiquis missatges a fòrums o comentis articles.
  • Comença un butlletí de correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació i també perquè els puguis continuar enviant promocions gràcies al màrqueting per correu electrònic.
  • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar al teu per atraure més trànsit interessant. Uneix-te a la nostra Comunitat Square per connectar amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Indexa els articles del web

Square-Online-Item-SEO-CA

Configura el SEO dels articles

Per configurar el SEO dels articles que es mostren al web de Vendes en línia Square:

  1. A la col·lecció d’articles de Square, selecciona un article o crea’n un.
  2. A Cerca i xarxes socials, modifica l’optimització natural.
  3. Actualitza el títol, la descripció i l’enllaç permanent de SEO. Fes clic a Fet.
  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.
  5. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square perquè s’hi mostrin els canvis.

Quan desis els canvis a la col·lecció d’articles, se sincronitzaran amb les dades de SEO de la pàgina de la categoria a l’editor de webs.

Opcions de SEO dels articles

Aquests són els tres camps opcionals per al SEO dels articles del web:

  • Títol SEO: és el títol que apareix als resultats de cerca de l’article. Ha de ser descriptiu, però concís.
  • Descripció SEO: aquest text es mostra juntament amb el títol als resultats de la cerca. Ha de ser descriptiu, però concís. Si agafem com a exemple una barreja de fruita seca, la descripció és un bon lloc per esmentar que és ecològica, sense gluten i sense transgènics.
  • Enllaç permanent: un enllaç adaptat als motors de cerca per als articles que tenen títols llargs. Per exemple, si vens un article anomenat «Barreja casolana de fruita seca ecològica sense gluten i sense transgènics», pots introduir «barreja-casolana-de-fruita-seca» com a enllaç permanent.

Consulta com gestionar la configuració d’articles de Vendes en línia Square des de la Col·lecció d’articles per obtenir informació sobre altres ajustos online no relacionats amb el SEO.

Indexa les categories del web

Configura el SEO de les categories

Per configurar el SEO de les categories que es mostren al web de Vendes en línia Square:

  1. A la col·lecció d’articles de Square, ves a Categories per seleccionar-ne o crear-ne una.
  2. A Cerca i xarxes socials, modifica l’optimització natural.
  3. Actualitza el títol, la descripció i l’enllaç permanent de SEO. Fes clic a Fet.
  4. Selecciona Desa quan hagis acabat.
  5. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square perquè s’hi mostrin els canvis.

Quan desis els canvis a la col·lecció d’articles, se sincronitzaran amb les dades de SEO de la pàgina de la categoria a l’editor de webs.

Opcions de SEO de les categories

Aquests són els tres camps opcionals de SEO per a les categories del web:

  • Títol SEO: és el títol que apareix als resultats de cerca de la categoria. Ha de ser descriptiu, però concís.
  • Descripció SEO: aquest text es mostra juntament amb el títol als resultats de la cerca. Ha de ser descriptiu, però concís. Per exemple, en el cas del menjar casolà, la descripció és un bon lloc per esmentar que tots els articles de la categoria són ecològics, sense gluten i sense transgènics.
  • Enllaç permanent: un enllaç adaptat als motors de cerca per als articles que tenen títols llargs. Per exemple, si vens articles d’una categoria anomenada «Menjar casolà sense gluten i sense transgènics», pots introduir «productes-casolans» com a enllaç permanent.

Consulta com crear i gestionar categories d’articles per obtenir informació sobre la configuració addicional més enllà del SEO.


Exempció de responsabilitat: Square no ofereix assessorament sobre SEO. Si necessites més informació concreta sobre aquest tema per al teu web, et recomanem que consultis un expert.

No trobes el que necessites?