Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>SEO i xarxes socials

Configuració de SEO per als articles i categories de Vendes en línia Square

Nota: al Centre d’ajuda no oferim assessorament sobre SEO. Si necessites més informació concreta sobre aquest tema per al teu web, et recomanem que consultis un expert.

L’optimització dels motors de cerca (SEO) et permet optimitzar les pàgines del teu lloc web per als resultats dels motors de cerca, però també et permet afegir informació de SEO als articles i categories que vens en línia per contribuir a millorar-ne el posicionament. Una de les primeres coses que has de fer és modificar la configuració de SEO, tant dels articles del web com de les categories.

Nota: poden caldre setmanes perquè els webs nous de Vendes en línia Square s’indexin i desindexin a les llistes de resultats dels motors de cerca, i encara pot passar més temps fins que un web aparegui als resultats a partir de certes paraules clau. Consulta la nostra Guia definitiva sobre SEO, que t’orienta sobre tots els detalls de la indexació del web als motors de cerca i t’ajuda a millorar-ne el posicionament als resultats.

Tot i que al nostre Centre d’ajuda no oferim assessorament sobre SEO per als webs de Vendes en línia Square, aquí tens alguns consells per ajudar-te a fer créixer les visites al teu web:

Com puc donar a conèixer el meu lloc web?

Aquí tens alguns suggeriments per ajudar-te a augmentar el trànsit web:

 • Fes córrer la veu: informa els teus clients, familiars i amics que tens un web.
 • Adapta’l a les eines de cerca: assegura’t que tothom pugui trobar el teu lloc web o els articles quan fa una cerca en línia seguint la nostra Guia definitiva sobre SEO.
 • Actualitza’l de manera regular: mantingues el contingut del lloc web al dia amb les publicacions del blog de Vendes en línia Square per donar als visitants un motiu per tornar.
 • Fes servir les xarxes socials: publica el lloc web a Facebook, Instagram, X (antic Twitter), Snapchat, TikTok, LinkedIn o altres xarxes socials sempre que n’actualitzis el contingut.
 • Promociona el lloc web: afegeix un enllaç al web a la teva signatura de correu electrònic i inclou-lo quan publiquis missatges a fòrums o comentis articles.
 • Comença un butlletí de correu electrònic: fes servir finestres emergents al lloc web perquè els visitants es puguin subscriure al teu butlletí d’informació i també perquè els puguis continuar enviant promocions gràcies al màrqueting per correu electrònic.
 • Aconsegueix enllaços recíprocs: intercanvia enllaços amb altres llocs web que tinguin un públic similar al teu per atraure més trànsit interessant. Uneix-te a la nostra Comunitat Square per connectar amb altres venedors que també fan servir Vendes en línia Square.

Indexa els articles del web

Square-Online-Item-SEO-CA

Configura el SEO dels articles

Per configurar el SEO dels articles que es mostren al web de Vendes en línia Square a la pàgina de Vista general de Vendes en línia Square:

 1. Ves a Articles > Articles del web.

 2. Selecciona un article de la llista o crea’n un de nou.

 3. A Optimització dels motors de cerca, actualitza l’enllaç permanent, el títol i la descripció de SEO.

 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

 5. Publica el web des de l'editor de webs de Vendes en línia Square perquè s’hi mostrin els canvis.

Quan hagis desat els canvis a la Vista general, se sincronitzaran amb les dades de SEO de la pàgina de l’article que es troben a l’editor de webs.

Per configurar el SEO dels articles que es mostren al web de Vendes en línia Square des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a Articles i comandes > Articles.

 2. Selecciona un article de la llista o crea’n un de nou.

 3. A Optimització dels motors de cerca, actualitza l’enllaç permanent, el títol i la descripció de SEO.

 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Opcions disponibles per al SEO dels articles

Aquests són els tres camps opcionals per al SEO dels articles del web:

 • Permalink: un enllaç apte per a motors de cerca, per als articles que tenen títols llargs. Per exemple, si vens un article anomenat «barreja casolana de fruits secs ecològics sense gluten i sense transgènics», pots introduir «barreja casolana de fruits secs» com a enllaç permanent.

 • SEO Title: és el títol que apareix als resultats de cerca de l’article. Ha de ser descriptiu, però concís.

 • SEO Description: aquest text es mostra juntament amb el títol als resultats de la cerca. Ha de ser descriptiu, però concís. Si seguim amb l’exemple de la barreja de fruits secs, la descripció és un bon lloc per esmentar que és ecològica, sense gluten i sense transgènics.

Indexa les categories del web

Square-Online-Category-SEO-CA

Configura el SEO de les categories

Per configurar el SEO de les categories que es mostren al web de Vendes en línia Square a la pàgina de Vista general de Vendes en línia Square:

 1. Ves a Articles > Categories del web.

 2. Selecciona una categoria de la llista o crea’n una de nova.

 3. A Optimització dels motors de cerca, actualitza l’enllaç permanent, el títol i la descripció de SEO.

 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

 5. Publica el web des de l'editor de webs de Vendes en línia Square perquè s’hi mostrin els canvis.

Quan hagis desat els canvis a la Vista general, se sincronitzaran amb les dades de SEO de la pàgina de la categoria que es troben a l’editor de webs.

Per configurar el SEO de les categories que es mostren al web de Vendes en línia Square des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a Articlesi comandes > Articles i fes clic a Categories.

 2. Selecciona una categoria de la llista o crea’n una de nova.

 3. A Optimització dels motors de cerca, actualitza l’enllaç permanent, el títol i la descripció de SEO.

 4. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Opcions disponibles per al SEO de les categories

Aquests són els tres camps opcionals per al SEO de les categories del web:

 • Permalink: un enllaç apte per a motors de cerca, per a les categories que tenen títols llargs. Per exemple, si vens una categoria anomenada «Menjar casolà sense gluten i sense transgènics», pots introduir «menjar casolà» com a enllaç permanent.

 • SEO Title: és el títol que apareix als resultats de cerca de la categoria. Ha de ser descriptiu, però concís.

 • SEO Description: aquest text es mostra juntament amb el títol als resultats de la cerca. Ha de ser descriptiu, però concís. Si seguim amb l’exemple del menjar casolà, la descripció és un bon lloc per esmentar que tots els articles de la categoria són ecològics, sense gluten i sense transgènics.

Desindexa els articles i les categories del web

Per desindexar qualsevol pàgina d’article o categoria del web, pots fer servir l’editor de webs. Aquí t’expliquem com optimitzar les pàgines del teu lloc web perquè consultis més detalls sobre la desindexació.