Torna a l’inici

Ven articles com a comandes anticipades amb Vendes en línia Square

Nota: per activar les comandes anticipades amb l’opció de recollida a l’establiment i entrega a domicili, cal que canviïs a un pla superior de Vendes en línia Square.

Si vens articles amb les opcions de recollida a l’establiment i entrega local a domicili que només estan disponibles en dates assenyalades (per exemple, en festius), els clients podran reservar-los a Vendes en línia Square i rebre’ls quan estiguin disponibles.

Configura les comandes anticipades

Per configurar les comandes anticipades d’articles amb recollida a l’establiment i entrega a domicili:

  1. A la Col·lecció d’articles de Square, selecciona el que vulguis modificar.

  2. A Comandes, activa l’opció Ven com a comanda anticipada. Nota: has d’activar les opcions de recollida a l’establiment o entrega a domicili.

  3. Selecciona Modifica la configuració de les comandes anticipades per triar la data o l’interval de dates en què vols que l’article estigui disponible per a la recollida o l’entrega. Pots triar qualsevol data o hora amb una antelació d’entre 24 hores i 365 dies.

  4. Si vols, a Personalitza l’horari de tramitació de les comandes pots especificar-ne l’horari dins de l’interval seleccionat. Per exemple, si tries la franja de 10:00 a 14:00, els clients només podran fer aquest tipus de comandes en aquest horari. Si no selecciones aquesta opció, s’aplicarà l’horari habitual de recollida i entrega del punt de venda.

  5. Introdueix una Data límit per a les comandes anticipades. Deixaràs d’acceptar comandes de l’article després d’aquesta data i hora i els clients no el trobaran disponible online. Fes clic a Fet.

  6. Quan hagis acabat, fes clic a Desa.

Pots modificar l’estat, les dates i la disponibilitat de les comandes anticipades, o bé desactivar aquesta opció, en qualsevol moment.

Experiència del client

Quan activis aquesta opció, es mostrarà un distintiu a la pàgina de l’article que indicarà que es pot reservar, a més de l’horari de tramitació. Un cop afegeixin l’article a la cistella i vagin a fer el pagament, podran modificar-ne l’hora i la data de la recollida, així com el punt de venda.

Si la comanda del client inclou un article disponible i un altre de reservat, es farà servir la data de tramitació d’aquest últim com a data de recollida a l’establiment. El client rebrà una notificació sobre aquest canvi i podrà modificar la comanda o fer-ne una altra per separat si vol rebre abans l’article disponible.

Comandes anticipades i programades

És important tenir en compte les diferències entre aquests dos tipus de comandes.

  • Comandes anticipades: aquesta opció s’ofereix quan els articles no estan disponibles, perquè els clients puguin comprar-los per endavant i recollir-los a l’establiment o rebre’ls a domicili un cop estiguin disponibles. És ideal per animar els clients a comprar un article que aviat estarà a la venda.

  • Comandes programades: d’altra banda, els clients poden programar la comanda d’un article disponible si volen comprar-lo, pagar en el moment i recollir-lo a l’establiment o rebre’l a domicili en una data específica (dins de l’horari de recollides i entregues). Els restaurants i supermercats acostumen a fer servir aquesta opció.

En resum, les diferències principals entre aquestes dues opcions són la disponibilitat dels articles i l’anticipació amb què es pot fer la comanda.

No trobes el que necessites?