Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes més freqüents sobre els reembossaments

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre per a reembossar els pagaments amb Square.

Quant de temps ha de passar des que accepto un pagament per tramitar un reembossament?

Els pagaments processats a través de Square es poden reembossar en un termini d’un any des de la data de la transacció original. Un cop passat aquest període, has d’emetre els reembossaments fora de Square.

Aquí t’expliquem com tramitar reembossaments amb Square.

Quant tarden a processar-se els reembossaments?

La tramitació d’un reembossament amb Square pot tardar entre 2 i 7 dies feiners. Un cop el reembossament s’hagi processat i enviat al banc emissor de la targeta del client, potser caldran entre 2 i 7 dies feiners més (en funció de la velocitat de processament del banc) perquè el reembossament aparegui al compte del client.

En total, poden passar entre 4 i 14 dies feiners perquè el client rebi el reembossament.

Puc cancel·lar un reembossament si l’he processat sense voler?

Un cop processes un reembossament, no el pots cancel·lar.

Què passa amb les comissions per transacció quan es tramita una devolució?

Quan reembosses un pagament, al client se li reembossarà l’import total del pagament excepte les comissions per transaccions.

Hi ha un límit de reembossaments que puc processar amb Square?

No hi ha límit, però fer servir els reembossaments per acceptar dipòsits de seguretat o càrrecs previs a una autorització, com per exemple la fiança d’un lloguer, no està permès.

El client rebrà una notificació quan es completi el procés de reembossament?

Els clients no rebran cap notificació sobre el reembossament, tret que se li torni a enviar manualment.

Si la venda original es va pagar amb efectiu, xec o altres mètodes de pagament, el client no rebrà cap notificació. Si necessiten una prova del reembossament, es poden posar en contacte directament amb tu perquè els enviïs un rebut del pagament reembossat.

Els clients també poden consultar l’extracte de la seva targeta per comprovar si s’ha processat el reembossament. Els reembossaments de Square es mostraran a l’extracte com a SQ*, seguit del nom del venedor o del negoci de Square i el tipus d’activitat.

Com puc saber en quin moment s’ha completat un reembossament?

No rebràs notificacions per correu electrònic per als reembossaments en efectiu, amb xec o amb altres mètodes de pagament, ja que es completen automàticament. Per als reembossaments amb targeta, rebràs una notificació per correu electrònic quan se sol·liciti el reembossament i també quan es completi el procés.

Què passa si es rebutja una sol·licitud de reembossament?

Tant el client com tu rebreu automàticament una notificació. En aquest cas, se’t demanarà que facis servir una forma de pagament alternativa per completar el reembossament, com ara efectiu, xec o crèdit de targeta regal.

Què passa si s’envia un reembossament a una targeta de pagament cancel·lada?

Hi ha diverses possibilitats:

  • Si s’ha activat una targeta nova amb el mateix emissor, el reembossament s’acostuma a ingressar a la nova targeta de pagament.
  • Si el compte s’ha tancat fa poc (en els darrers dos mesos), pot ser que el reembossament s’emeti. Normalment, l’emissor de la targeta es posarà en contacte directament amb el comprador per notificar-li els passos que hagi de seguir.
  • Si el compte fa un temps que està tancat, no es podrà fer l’ingrés. En aquest cas, t’avisarem de l’error, com a venedor de Square, i hauràs de tramitar el reembossament fent servir algun altre mètode de pagament des de fora de Square.

Passos següents: demana als clients que es posin en contacte amb el banc emissor de la targeta per localitzar el reembossament. Si no poden trobar el càrrec després de parlar amb el banc, posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.

No trobes el que necessites?