Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Preguntes més freqüents sobre els reembossaments

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre per a reembossar els pagaments amb Square.

Quant de temps ha de passar des que accepto un pagament per tramitar un reembossament?

Els pagaments processats a través de Square es poden reembossar en un termini d’un any des de la data de la transacció original. Un cop passat aquest període, has d’emetre els reembossaments fora de Square.

Puc cancel·lar un reembossament processat sense voler?

Un cop processes un reembossament, no el pots cancel·lar.

He de pagar comissions per tramitar reembossaments?

No. Quan fas un reembossament, al client se li reembossarà l’import total del pagament i a tu, les comissions per transacció, en cas que n’hi hagués.

Hi ha un límit de reembossaments que puc processar amb Square?

No hi ha límit, però fer servir els reembossaments per acceptar dipòsits de seguretat o càrrecs previs a una autorització, com per exemple la fiança d’un lloguer, no està permès.

El meu client rebrà una notificació quan finalitzi el reembossament?

Els clients no rebran cap notificació sobre el reembossament, tret que se li torni a enviar manualment.

Si la venda original es va fer amb efectiu, xec o algun altre mètode de pagament, el client no rebrà cap notificació. Si necessiten una prova del reembossament, es poden posar en contacte directament amb tu perquè els enviïs un rebut del pagament reembossat.

Els clients també poden consultar l’extracte de la seva targeta per veure si s’ha processat el reembossament. Els reembossaments de Square apareixeran en un extracte com a SQ*, seguit del nom o el nom comercial del venedor de Square i el tipus d’activitat.

Com sé quan un reembossament s’ha completat?

No rebràs notificacions per correu electrònic per als reembossaments en efectiu, xec o altres mètodes de pagament, ja que es completen automàticament. Per als reembossaments amb targeta, rebràs una notificació per correu electrònic quan se sol·liciti el reembossament i també quan finalitzi.

Què passa si es rebutja una sol·licitud de reembossament?

Tu i el client rebreu automàticament una notificació. En aquest cas, se’t demanarà que emetis una forma de pagament alternativa al comprador per completar el reembossament, com ara efectiu, xec o crèdit de targeta regal.

Què passa si s’envia un reembossament a una targeta de pagament cancel·lada?

Poden passar algunes coses:

  • Si s’ha activat una targeta nova amb el mateix emissor, el reembossament s’acostuma a ingressar a la nova targeta de pagament.
  • Si el compte s’ha tancat fa poc (en els darrers dos mesos), pot ser que el reembossament s’emeti. Normalment, l’emissor de la targeta es posarà en contacte directament amb el comprador per notificar-li els passos que hagi de seguir.
  • Si el compte porta un temps tancat, l’ingrés fallarà. En aquest cas, t’avisarem de l’error, com a venedor de Square, i hauràs de reembossar al client amb algun altre mètode i des de fora de Square.

Passos següents: demana als clients que es posin en contacte amb el banc emissor de la targeta per a localitzar el reembossament. Si no poden trobar el càrrec després de parlar amb el banc, posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.