Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Compte

Rep ajuda de Square

A tots ens va bé que ens donin un cop de mà quan es tracta de desenvolupar el nostre negoci. Per això, Square ofereix diversos canals d’ajuda per donar resposta a les teves preguntes, fent que ens puguis trobar en el lloc i en el moment en què necessitis assistència.

 • Comença fent una cerca al nostre Centre d’ajuda per trobar guies fàcils sobre els productes, articles d’ajuda i consells per resoldre problemes.

 • Dona una ullada a la Comunitat Square per veure la manera amb què altres empreses fan servir Square per gestionar i fer créixer el negoci.

 • Square té, fins i tot, recursos d’ajuda ràpids, integrats a l’aplicación TPV Square, l’Square Terminal i l’Square Register.

Si tens problemes relacionats amb el compte, l’equip d’Atenció al venedor de Square et pot proporcionar assistència addicional.

Pots posar-te en contacte amb Atenció al venedor de Square per telèfon o correu electrònic: el nostre número és el 900 99 34 28. Estem disponibles de dilluns a divendres, de 9:00 a 17:00 (GMT).

Quan truquis, és possible que hi hagi cua per atendre’t, per tant, fes servir l’opció de devolució de la trucada si no vols esperar en línia.

Centre d’ajuda

El Centre d’ajuda de Square et dona accés instantani als recursos d’assistència més recents. Al Centre d’ajuda, pots fer cerques per pregunta, paraula clau o tema. Dona una ullada als recursos disponibles i troba inspiració, sigui per ⁣Producte⁣ o Tema. A més, pots estar al dia de les últimes Tendències amb altres venedors de Square.

El Centre d’ajuda disposa d’una àmplia biblioteca de recursos, guies d’inici i tutorials de vídeo per ajudar-te a posar en marxa, gestionar i fer créixer el teu negoci amb Square.

Escriu comentaris al Centre d’ajuda

Creixem junts gràcies als teus comentaris. Et convidem a escriure’n als nostres recursos d’assistència. Pots fer-ho mitjançant el formulari que trobaràs al final dels articles d’ajuda.

Ajuda a l’aplicació

Obtén ajuda, consulta tutorials i demana components de Square nous des de l’aplicació de TPV Square, l’Square Terminal o l’Square Register. L’assistència integrada a l’aplicació inclou elements d’acció associats que t’ajuden a resoldre els problemes més comuns.

Rep assistència des de l’aplicació:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.
 2. Toca Atenció al venedor > Ajuda.
 3. Toca Com et podem ajudar? per cercar els recursos d’assistència de Square per pregunta, paraula clau o tema.

Consulta els tutorials dins de l’aplicació:

 1. Toca Més a la barra de navegació a la part inferior de la pantalla.
 2. Toca Atenció al venedor > Visites i tutorials per seleccionar un tema sobre el qual vols obtenir més informació.

Demana un Square Reader nou des de l’aplicació TPV Square:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.
 2. Toca Atenció al venedor > Comandes de lectors.
 3. Toca Demana un lector per consultar els components de Square.

Comunitat Square

La Comunitat Square és un espai per col·laborar i aprendre amb altres venedors de Square. Uneix-te a la Comunitat Square i troba altres negocis que també facin servir Square, estableix contacte amb empreses que s’enfronten a reptes similars i envia preguntes a la comunitat en línia quan necessitis ajuda o consell.

Atenció al venedor de Square

Som conscients que els venedors de Square potser no en fan prou amb els nostres recursos en línia per poder gestionar, entendre i fer créixer els seus negocis. Square disposa d’un equip d’atenció al venedor que ofereix assistència específica per als comptes sobre transaccions i transferències, i que té coneixement especialitzat sobre els productes i serveis de Square. Pots posar-te en contacte amb el nostre equip d’atenció al venedor per telèfon o correu electrònic.

Telèfon

Pots trucar al servei d’atenció al venedor de Square al telèfon 900 99 34 28. Estem disponibles de dilluns a divendres, de 9:00 a 17:00 (GMT).

Pot ser que hagis d’esperar una mica, així que no dubtis a fer servir l’opció de devolució de la trucada si no pots esperar que arribi el teu torn.

Comentaris

Valorem la teva experiència i comentaris. Uns dies després d’haver contactat amb Atenció al venedor de Square pot ser que rebis un correu electrònic per avaluar la teva experiència.