Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Compte

Rep ajuda de Square

A tots ens va bé que ens donin un cop de mà quan es tracta de desenvolupar el nostre negoci. Per això, Square proposa diversos canals d’ajuda per oferir-te respostes a les teves preguntes, adaptant-se a quan i on necessitis l’ajuda.

Per començar, ves al Centre d’ajuda i consulta-hi les guies intuïtives de productes, els articles d’ajuda i les recomanacions a l’hora de resoldre problemes. Visita la Comunitat Square per saber com fan servir Square altres negocis per créixer i gestionar-ho tot. Square fins i tot disposa de recursos ràpids d’ajuda integrats amb l’aplicación TPV Square, el Square Terminal i el Square Register.

L’equip d’assistència tècnica pot ajudar-te amb el teu compte de Square si trobes problemes relacionats amb el compte.

Centre d’ajuda

El Centre d’ajuda de Square et dona accés instantani als recursos d’assistència més actuals. Al Centre d’ajuda, pots fer cerques per pregunta, paraula clau o tema. Consulta els recursos disponibles i troba la inspiració per Producte o Tema. A més, descobreix les Tendències dels altres venedors de Square.

El Centre d’ajuda disposa d’una àmplia biblioteca de recursos, guies d’inici i tutorials de vídeo per ajudar-te a començar, gestionar i desenvolupar el teu negoci amb Square.

Escriu comentaris al Centre d’ajuda

Creixem junts gràcies als teus comentaris. Et convidem a escriure’n als nostres recursos d’assistència. Pots fer-ho mitjançant el formulari que trobaràs al final dels articles d’ajuda.

Ajuda a l’aplicació

Aconsegueix ajuda, consulta tutorials i demana un Square Reader nou des de l’aplicació de TPV de Square, de l’Square Terminal o de l’Square Register. L’asistència integrada a l’aplicació inclou elements d’acció associats que t’ajuden a resoldre els problemes més comuns. També tens l’opció de contactar amb el servei d’atenció al client per missatge, telèfon o Comunitat Square.

Rep assistència des de l’aplicació:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.
 2. Toca Atenció al venedor > Ajuda.
 3. Toca Com et podem ajudar? per cercar els recursos d’assistència de Square per pregunta, paraula clau o tema.

Consulta els tutorials dins de l’aplicació:

 1. Toca Més a la barra de navegació a la part inferior de la pantalla.
 2. Toca Atenció al venedor > Visites i tutorials per seleccionar un tema sobre el qual vols obtenir més informació.

Demana un Square Reader nou des de l’aplicació TPV Square:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.
 2. Toca Atenció al venedor > Comandes de lectors.
 3. Toca Sol·licita un lector per consultar els components de Square.

Comunitat Square

Comunitat Square és un espai per col·laborar i aprendre amb altres venedors de Square. Uneix-te a la Comunitat de venedors per trobar altres negocis que també facin servir Square. Connecta amb altres negocis que s’enfronten a reptes similars i que envien les seves preguntes a la nostra comunitat en línia quan necessiten ajuda o consell.

Atenció al venedor de Square

Som conscients que els venedors de Square poden necessitar recursos en línia per ajudar a gestionar, comprendre i desenvolupar els seus negocis. Square té un equip d’atenció al venedor per ajudar-te amb assistència específica del compte sobre transaccions i transferències, i proporcionar coneixement expert sobre els serveis i productes de Square. Pots contactar amb aquest equip per xat, telèfon o correu electrònic.

Telèfon

L’atenció al venedor de Square està disponible per fer costat a les necessitats del teu negoci per telèfon. Potser hauràs d’esperar una mica, però si no pots, et poden retornar la trucada quan estiguin disponibles.

Adreça electrònica

L’equip d’atenció al venedor de Square està disponible per fer costat a les necessitats del teu negoci per correu electrònic. L’equip de Desenvolupament de l’experiència del client de Square respon per ordre d’arribada a tots els correus electrònics. Pots estar fins a dos dies per rebre una resposta.

Telèfon

900 99 34 28

 1. Inicia la sessió al compte de Square.
 2. Al Centre d’ajuda de Square, fes clic a Recursos > Contacte i selecciona el tema que coincideixi amb la teva consulta.
 3. Si tens un problema que no apareix a la llista, fes clic a Altres.
 4. Si no trobes una solució al problema, fes clic a Encara necessito ajuda.
 5. Selecciona Truca’ns.

L’equip d’Atenció al venedor de Square està disponible per telèfon de dilluns a divendres, de 9:00 a 17:00 (GMT).

Adreça electrònica

 1. Inicia la sessió al compte de Square.
 2. Al Centre d’ajuda de Square, fes clic a Recursos > Contacte i selecciona el tema que coincideixi amb la teva consulta.
 3. Si tens un problema que no apareix a la llista, fes clic a Altres.
 4. Si no trobes una solució al problema, fes clic a Encara necessito ajuda.
 5. Selecciona Envia’ns un correu electrònic per escriure un missatge de correu electrònic a l’equip d’Atenció al venedor

Comentaris

Valorem la teva experiència i comentaris. Uns dies després d’haver contactat amb Atenció al venedor de Square pot ser que rebis un correu electrònic per avaluar la teva experiència.