Inici>Vista general

Més informació sobre les comissions de Square

Crear un compte amb Square

Registra't gratis, sense comissions ocultes

Consulta les comissions

Consulta les comissions per transacció actuals en qualsevol moment al tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Compte i configuració > Informació del negoci > Formularis fiscals.

2. Fes clic al punt de venda i al mes corresponents i, a continuació, a Baixa, per descarregar un PDF.

Nota: les comissions es cobren per transacció i es dedueixen abans de cada transferència. No es poden cobrar comissions mensualment.

Consulta les comissions pagades per transferència

Des de l’aplicació de TPV Square

1. Toca ≡ Més > Saldo.
  2. Toca Mostra tota l’activitat > selecciona una transferència. Nota: les comissions per les vendes incloses en aquesta transferència es mostren a Comissions estimades.

Des del tauler de control en línia de Square

1. Ves a Mostra totes les transferències.
  2. Selecciona un interval de dates a l’eina de selecció de dates.
  3. Selecciona una transferència de la llista per consultar el total de comissions pagades.
  4. Per mostrar les comissions associades a cada transacció durant l’interval de dates seleccionat, fes clic a Exporta.

Consulta les comissions d’un període de temps determinat

Des de l’aplicació de TPV Square:

1. Toca ≡ Més > Informes.
  2. Toca Vendes > selecciona un interval de dates predefinit o toca la data per definir un altre interval.
  3. Toca Fet.
  4. Desplaça’t fins a la línia de Comissions de l’informe del resum de vendes.

Des del tauler de control en línia de Square

1. Al menú principal, ves a Informes.
  2. Fes clic a Resum de vendes > selecciona un interval a l’eina de selecció de dates.
  3. Les comissions que hagis pagat durant aquest període de temps es mostraran a la fila de Pagaments de l’informe.

Consulta les comissions d’un pagament concret

Des del tauler de control en línia de Square

1. Ves a Informes > Transaccions.
  2. Selecciona un interval de dates i aplica-hi els filtres que vulguis.
  3. Selecciona una transacció. La comissió que hagis pagat per aquesta transacció es mostrarà a la columna de «Comissions».

Mostra els informes de comissions

Pots descarregar fàcilment un fitxer PDF amb diverses comissions (com ara les comissions per transacció amb targeta, per transferència instantània i per sol·licitud), els impostos aplicables i el cost d’acceptar pagaments amb Square. Per descarregar l’informe de comissions:

1. Inicia la sessió al tauler de control en línia de Square i fes clic a Informes > Informes.
  2. Fes clic a Comissions.
  3. Selecciona un mes i les columnes que vulguis.
  4. Fes clic al botó Imprimeix per imprimir o Desa com a fitxer PDF.

Per obtenir més informació sobre els informes de Square, ves al Centre d’ajuda.

Preguntes més freqüents sobre les comissions

Troba les respostes a les nostres preguntes freqüents.