Torna a l’inici

Ven articles no físics a Vendes en línia Square

El procés per crear articles a Vendes  en línia Square per vendre productes no tangibles, com entrades per a esdeveniments, serveis o afiliacions, és semblant al de crear articles físics. La diferència principal és que no cal configurar cap mètode de tramitació per a aquest tipus d’articles. En comptes d’això, enviaràs un correu electrònic al client amb la informació addicional per bescanviar la compra.

Consulta més informació sobre els articles i categories a Vendes en línia Square.

Sobre els articles no físics

Els articles no físics a Vendes en línia Square són, entre altres, els que t’indiquem a continuació:

  • Articles digitals: et permeten vendre fitxers digitals descarregables, com ara llibres electrònics o cançons. Consulta més informació sobre com vendre artículos digitales.

  • Donacions: permeten que els visitants t’enviïn donacions per a qualsevol causa. Consulta més informació sobre com accepta donacions en línia.

  • Afiliacions: permeten cobrar les quotes de soci i les tarifes d’inscripció per a clubs i classes. També pots cobrar-les de manera recurrent. Més informació sobre com configurar subscripcions d’articles a Vendes en línia Square. Nota: ara per ara, les subscripcions només estan disponibles per als venedors que ja n’han creat anteriorment. Els venedors que en aquest moment no tinguin aquest tipus d’article al catàleg no podran crear-lo. Més endavant, es faran millores i les afiliacions es posaran a disposició de més venedors.

  • Esdeveniments: permeten vendre entrades per a esdeveniments (s’hi pot incloure la ubicació i l’hora).

  • Serveis: són la millor opció per als serveis amb cita, com ara massatges i perruqueria.

Crea un article no físic

Per afegir un article no físic:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del web.

  2. Selecciona Crea un article.

  3. Al menú Tipus d’article, tria un tipus d’article no físic (com ara afiliació, esdeveniment, servei, etcètera).

  4. Completa els detalls que faltin (com ara informació sobre l’esdeveniment) i selecciona Desa quan hagis acabat.

Experiència del client

En el procés de pagament, es notificarà als clients que rebran un correu electrònic teu més endavant amb la informació addicional. Procura fer un seguiment amb els clients i enviar-los totes les instruccions o dades que calguin perquè puguin bescanviar la compra.

Nota: a causa dels diferents mètodes d’entrega disponibles per a aquests articles, s’han de comprar per separat dels articles que es poden enviar, recollir a l’establiment o entregar a domicili. Per defecte, els clients que comprin un article no físic no hauran d’introduir cap adreça d’enviament.

Limita els articles no físics

Si només vols vendre als clients que visquin a la teva zona, pots limitar les compres d’articles no físics a les ubicacions que hagis configurat per a l’enviament. Per obtenir més informació sobre com funciona, consulta com articles no físics a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?