Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Seguretat

Verificació en dos passos

La verificació en dos passos és una eina que proporciona una capa addicional de seguretat al compte de Square i el protegeix d’accessos no autoritzats. Tan sols necessites un dispositiu mòbil i una aplicació d’autenticació, com ara Google Authenticator per a iOS o Android, Microsoft Authenticator o Authy.

Nota: només es pot fer servir una aplicació d’autenticació alhora per a la verificació en dos passos. Per exemple, no pots fer servir Google Authenticator i Microsoft Authenticator a la vegada per a la verificació en dos passos associada a un sol compte. Ara bé, pots afegir diversos números de telèfon per oferir més opcions quan rebis el codi de verificació.

Com funciona?

Amb la verificació en dos passos, se’t demanarà que introdueixis un codi de verificació a banda de la teva contrasenya cada vegada que iniciïs la sessió al compte de Square. Quan l’hagis activat, podràs triar si vols que tot l’equip faci el mateix. En cas que sí, cada empleat associat al teu compte de Square haurà d’activar els seus propis mètodes de verificació.

Si no vols introduir un codi de verificació cada vegada que iniciïs la sessió a l’aplicació de Square o al Tauler de control, selecciona Recorda aquest dispositiu durant 90 dies. Cada 90 dies, se’t demanarà que iniciïs la sessió amb un codi de verificació. Aquesta opció es pot tornar a activar un cop hagin passat els 90 dies.

Nota: selecciona l’opció Recorda aquest dispositiu durant 90 dies només des d’un ordinador o dispositiu que tinguis o controlis. No configuris aquesta opció en dispositius públics.

Configura la verificació en dos passos

L’activació de la verificació en dos passos et donarà l’opció de rebre un missatge de text o fer servir una aplicació d’autenticació per obtenir una capa addicional de seguretat quan iniciïs la sessió. Per començar:

Activa els missatges de text:

 1. Ves a Compte i configuració > Informació personal > Inici de sessió i seguretat al Tauler de control en línia de Square.

 2. A Verificació en dos passos, fes clic a Activa. Afegeix el teu número de telèfon mòbil principal i fes clic a Continua.

 3. A continuació, rebràs un codi de verificació per missatge de text. Introdueix el codi de verificació al camp del Tauler de control i fes clic a Verifica.

Activa una aplicació d’autenticació

 1. Descarrega una aplicació d’autenticació, com Google Authenticator, Microsoft Authenticator o Authy.

 2. Ves a Compte i configuració > Informació personal > Inici de sessió i seguretat al Tauler de control en línia de Square.

 3. A Verificació en dos passos, selecciona Activa > Fer servir un altre mètode.

 4. Selecciona Aplicació d’autenticació > Següent.

 5. Obre l’aplicació d’autenticació i, a continuació, escaneja el codi de barres. Fes clic a Següent.

 6. Introdueix el codi de verificació a la teva aplicació d’autenticació.

 7. Fes clic a Verifica.

Nota: si l’aplicació d’autenticació no llegeix el codi QR, fes clic a No pots llegir el codi QR? per introduir el codi manualment.

Si tens cap problema amb la verificació en dos passos, pots consultar aquests consells per solucionar problemes.

Verificació en dos passos per al personal

A més d’activar la verificació en dos passos per a tu mateix, també pots fer-ho per al personal als seus propis dispositius. Caldrà un codi de verificació a més d’una contrasenya cada vegada que iniciïn la sessió.

A tenir en compte

 • Un cop s’hagi activat la verificació en dos passos per al personal , l’opció Desactiva la verificació en dos passos desapareixerà tret que desactivis la configuració del personal.

 • Si decideixes no activar la verificació en dos passos, el personal tindrà l’opció d’activar la funció de manera individual. Poden seguir els mateixos passos anteriors per activar-la a través del Tauler de control en línia de Square en qualsevol moment.

Activa la Verificació en dos passos del negoci

Per activar la verificació en dos passos per al personal:

 1. Ves a Compte i configuració > Informació del negoci > Seguretat del negoci al Tauler de control en línia de Square.

 2. A "Verificació en dos passos del negoci" activa la Verificació en dos passos per al personal.

Quan activis aquesta funció:

 • Els empleats actuals rebran un correu electrònic amb instruccions sobre com completar la configuració. Si no activen la verificació en dos passos després de llegir el correu electrònic, se’ls demanarà que ho facin la propera vegada que iniciïn la sessió al seu compte de Square.

 • Els empleats nous veuran automàticament una configuració de verificació en dos passos quan creïn un compte d’empleat nou.

A tenir en compte

 • Si decideixes desactivar la verificació en dos passos per als empleats després d’haver-la activat, romandrà activa per a tots els empleats inscrits prèviament. Ara aquests empleats podran seleccionar l’opció Desactiva la verificació en dos passos ells mateixos i hauran de donar-se de baixa manualment si així ho volen.

 • Un cop activada, aquesta funció s’aplica a tots el personal i no es pot fer opcional per a uns quants. Els empleats que inicien la sessió per primera vegada veuran l’opció de configurar la verificació en dos passos a totes les aplicacions de Square, però tingues en compte que, un cop configurada, la verificació en dos passos s’haurà de gestionar des del Tauler de control en línia de Square.

Desactiva la verificació en dos passos

Els propietaris del compte i els empleats amb accés total poden canviar-ne la configuració de la verificació en dos passos.

Per desactivar la verificació en dos passos:

 1. Ves a Compte i configuració > Informació personal > Inici de sessió i seguretat al Tauler de control en línia de Square.

 2. A Verificació en dos passos, selecciona Gestiona la verificació en dos passos.

 3. Per eliminar un número de telèfon verificat, selecciona Elimina al costat del número en qüestió.

 4. Per desactivar la verificació en dos passos al compte, selecciona Desactiva la verificació en dos passos.

 5. Introdueix el codi de verificació que has rebut mitjançant un missatge de text o a l’aplicació d’autenticació i, a continuació, fes clic a Verifica.

 6. Selecciona Desactiva per confirmar.

Nota: si tens activada la verificació en dos passos per al personal, no t’oblidis d’anar a Compte i configuració > Informació del negoci > Seguretat del negoci i desactivar-la. Quan ho hagis fet, pots completar els passos anteriors.

Actualitza els números de telèfon de la verificació en dos passos

Un cop hagis activat la verificació en dos passos, pots afegir més números de telèfon o una altra aplicació d’autenticació per accedir al compte de Square. Per fer-ho:

 1. Ves a Compte i configuració > Informació personal > Inici de sessió i seguretat al Tauler de control en línia de Square.

 2. A Verificació en dos passos, selecciona Gestiona la verificació en dos passos.

 3. Per afegir un altre número de telèfon verificat al compte, selecciona Afegeix un número de telèfon per a la verificació en dos passos i segueix els passos del procés de verificació.

Aquí t’expliquem com protegir la informació del compte de Square.

Afegeix un mètode de contacte segur

En aquells casos en què Square detecti alguna activitat inusual al teu compte i s’hagi de posar en contacte amb el titular, pots afegir un altre mètode de contacte segur al compte de Square com a reforç. En afegir un mètode de contacte secundari, millores la seguretat del compte i podràs accedir-hi i recuperar-lo si calgués. Per fer-ho:

 1. Ves a Compte i configuració > Informació personal > Inici de sessió i seguretat al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona Afegeix un número de telèfon o Afegeix una adreça electrònica, depenent del mètode de contacte que prefereixis.

 3. Facilita les teves dades de contacte i selecciona Continua per començar el procés de verificació. Hauràs de facilitar el codi de verificació que s’ha enviat al teu dispositiu.

 4. Si no ho està, Activa la verificació en dos passos > Fet.

Si mai has d’actualitzar algun dels mètodes de contacte segurs del compte, ves a Compte i configuració, selecciona Gestiona les maneres de verificar que ets tu, segueix el procés de verificació i actualitza el número de telèfon o adreça electrònica en qüestió. Un cop s’hagi verificat el mètode de contacte segur, també pots afegir-lo com a mètode de contacte per a la verificació en dos passos.