Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Preus de Fidelització Square

El preu de la subscripció al Programa de fidelització Square va en funció de la participació de cada punt de venda al programa.

Els preus es calculen a partir de les visites de fidelització de cada punt de venda que reuneixin els requisits, al mes i amb els plans següents:

Cost mensual del punt de venda Visites de fidelització
40 € + IVA* Fins a 500
70 € + IVA* 501-1500
100 € + IVA* 1,501-10,000+
Posa’t en contacte amb l’equip de vendes de Square Més de 10 000

* € + IVA, sempre que sigui aplicable segons la normativa espanyola vigent.

Una visita de fidelització que reuneixi els requisits inclou:

  • La inscripció d’un client a Fidelització Square.

  • Una visita recurrent en què el client acumula un punt de fidelització o bé s’obté o bescanvia una recompensa.

Square fa un seguiment automàtic de les visites de fidelització de cada punt de venda a la secció Fidelització del Tauler de control en línia de Square. Consulta la participació mensual dels clients en qualsevol moment amb l’eina de selecció de dates, a la pestanya Visites del tauler de control de fidelització.

Quan et registres per primera vegada a Fidelització Square i configures el programa, veuràs un preu estimat per punt de venda, que es calcula a partir de les teves transaccions mensuals totals i la comissió estimada de participació. La quota de subscripció continuada se’t cobrarà el primer dia del mes i es calcularà segons el nombre de visites de fidelització a cada punt de venda el mes anterior.

Pots consultar més informació sobre com comença amb el programa de fidelització de Square i com crea un programa de fidelització.

No trobes el que necessites?