Torna a l’inici

Preguntes més freqüents sobre la venda amb Vendes en línia Square

Consulta les respostes a les preguntes més freqüents sobre la preparació Vendes en línia Square del web per a les vendes online.

Configura els articles per a l’ecommerce

Com puc configurar els articles?

Per començar, consulta com afegir articles i categories a Square. Un cop afegits, pots gestionar la configuració dels articles de Vendes en línia Square des de la col·lecció per preparar-los per a la venda online.

Com puc obtenir fotografies d’alta qualitat dels articles que venc online?

Amb l’aplicació Photo Studio de Square, podràs fer fotos de qualitat professional d’una manera senzilla. Consulta com començar amb l’aplicació Photo Studio de Square per a més informació.

He d’assignar mètodes de tramitació als articles?

Sí. Perquè els articles es puguin comprar online, han de tenir assignat un dels mètodes de tramitació següents: enviament, recollida a l’establiment, entrega a un domicili de la zona o comandes amb codi QR.

Per què als clients només se’ls mostra l’opció de fer que se’ls enviï un article?

El mètode de tramitació predeterminat de tots els articles és l’enviament. Per modificar-lo, ves a la col·lecció d’articles de Square. Consulta més informació sobre com gestionar la configuració dels articles de Vendes en línia Square des de la col·lecció.

Per què els clients no poden fer una comanda si he marcat un article com a disponible?

Pot haver-hi diversos motius pels quals els articles apareixen com a No disponibles o no es mostren al web de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre com solucionar problemes amb els articles que no es mostren al web de Vendes en línia Square.

Puc destacar articles específics al web?

Sí. Per promocionar articles i categories específics al web, pots incloure-hi una secció d’articles destacats a l’editor de webs.

Configura el procés de pagament i els pagaments

Com puc configurar la pàgina del procés de pagament?

Per començar, consulta les opcions del procés de pagament a Vendes en línia Square.

Quines opcions de pagament hi ha disponibles amb Vendes en línia Square?

Pots acceptar pagaments mitjançant el processador de pagaments de Square, així com amb targetes regal Square, Square Pay, PayPal i moltes opcions més. Si vols més informació sobre les diverses opcions de pagament, aquí t’expliquem com acceptar pagaments a Vendes en línia Square.

Crea una experiència de client excel·lent

Què són els comptes de clients?

Són una funció que et permet oferir-los un servei més personalitzat i fomenta les vendes recurrents. En crear un compte de client, també se’n crea un per fer compres, cosa que facilita la relació amb el teu negoci online, incloent-hi la possibilitat de fer el següent:

  • Fer un seguiment de l’estat de les comandes
  • Consultar les comandes anteriors i repetir fàcilment les favorites
  • Consultar i modificar la informació de Square Pay per agilitzar el procés de pagament de les pròximes comandes

Consulta més informació sobre els comptes de clients de Vendes en línia Square.

Puc personalitzar el procés de les comandes al web?

Sí. Aquesta pantalla ofereix una experiència única als clients a través d’una pàgina de destinació dinàmica per fer comandes al web. És com si es tractés d’una versió personalitzada de la teva pàgina de comandes amb diversos avantatges addicionals per als clients, com ara la possibilitat de repetir comandes ràpidament, l’accés als comptes de clients, promocions personalitzades, informació sobre el programa de fidelització i molt més. Aprèn a crear una pantalla personalitzada de comandes amb Vendes en línia Square.

Els clients poden escollir un punt de venda per fer les comandes si tinc un negoci que ten té diversos?

Sí. Si tens diversos punts de venda, els clients podran especificar a quin volen fer la comanda. Consulta més informació sobre com gestionar diversos punts de venda amb Square.

Els clients que facin una comanda a través del web de Vendes en línia Square s’afegiran a un directori?

Sí. Els clients que facin comandes al web s’afegiran a una llista del directori de clients. Consulta informació sobre els primers passos amb el directori de clients de Square.

No trobes el que necessites?