Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Opcions del procés de pagament amb Vendes en línia Square

Square-Online-Checkout-Page-Style-CA

El procés de pagament al lloc web de Vendes en línia Square ofereix diverses opcions que pots ajustar per animar els clients a comprar i fer comandes en línia. Per configurar aquestes opcions del procés de pagament, ves a la Vista general de Vendes en línia Square i selecciona Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

Nota: l’estil de la pàgina del procés de pagament (colors de fons, colors de la lletra i formes i colors dels botons, per exemple) combinarà amb el disseny del teu web de Vendes en línia Square i, per tant, no es pot personalitzar de manera independent. Pots obtenir més informació sobre triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Accepta comandes en línia

Pots activar o desactivar les comandes en línia. Quan es desactiven, els articles encara es mostraran al teu lloc web, però no estaran disponibles per a la compra.

Cobra

Cobra els pagaments en línia vinculant un processador de pagaments al lloc web. Pots consultar com acceptar pagaments a Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre les opcions de pagament en línia de què disposes.

Propines

Configura les propines per a la recollida a l’establiment, l’entrega a domicili i les comandes d’autoservei.

Propines intel·ligents vs. propines percentuals

Per habilitar les propines, comença per activar l’opció Accepta propines i selecciona Propines intel·ligents o Únicament propines percentuals.

 • L’opció Propines intel·ligents mostra un percentatge o un import sencer en funció de l’import final de la comanda. Es permet acceptar propines amb import sencer per a comandes inferiors a 10 € i propines amb percentatge per a comandes superiors a 10 €.
 • L’opció Únicament propines percentuals mostra les propines amb percentatge per a totes les comandes, sigui quin sigui l’import final.

Imports predeterminats de les propines

Tant si actives Propines intel·ligents com Únicament propines percentuals, pots establir tres percentatges com a opcions de propina predeterminades durant el procés de pagament. Al menú desplegable, pots triar que un percentatge de propina predeterminat dels tres percentatges que hagis introduït anteriorment es mostri preseleccionat durant el procés de pagament. A l’hora de fer els pagaments, els clients poden modificar l’import o eliminar-lo.

Si has activat l’opció Propines intel·ligents, també pots triar un import sencer predeterminat per a les propines.

També pots activar les opcions de propines a TPV Square per a les transaccions físiques. Pots consultar més informació sobre propines amb TPV Square.

Dades introduïdes pels clients

Per personalitzar la informació que els clients et donen durant el procés de pagament, selecciona Modifica les dades introduïdes pels clients.

Camps del procés de pagament

Afegeix més camps al procés de pagament amb les opcions següents:

 • Número de telèfon opcional: les comandes amb recollida a l’establiment i amb entrega a domicilis de la zona han d’incloure obligatòriament un número de telèfon. No obstant això, si selecciones aquesta casella, els clients poden optar per no proporcionar-lo quan facin servir altres mètodes de tramitació de les comandes.
 • Permet que el client deixi una nota al venedor: mostra un quadre de text perquè els clients puguin deixar-te una nota durant el procés de pagament. Els pot ser útil per donar informació concreta sobre les comandes (per exemple, incloure una nota especial en una comanda amb enviament, eliminar un ingredient específic d’una comanda de menjar, etc.).
 • Permet que els clients activin l’opció de rebre els teus correus electrònics de màrqueting: els clients poden activar rebre les comunicacions de màrqueting durant el procés de pagament. Els clients que ho facin quedaran automàticament inclosos a les teves campanyes de màrqueting. Més informació sobre com començar a fer servir Màrqueting Square.

Demana sempre l’adreça del destinatari per a

Selecciona l’opció Articles no físics per demanar l’adreça del destinatari per a les comandes amb articles digitals, donacions, afiliacions, esdeveniments o serveis. L’adreça del destinatari es demana de manera automàtica quan sigui necessari de cara a les declaracions d’impostos i per a totes les comandes amb enviament i entrega a domicili.

Demana sempre l’adreça del comprador per a

Tria les opcions que es puguin aplicar entre Entrega a domicilis de la zona, Comandes d’autoservei, Recollida a l’establiment i Enviament. També pots demanar les adreces dels clients per a les comandes amb Articles no físics.

Nota: l’adreça del client sempre es demana en el cas dels regals. Pots consultar més informació sobre com configurar les opcions de regal amb Vendes en línia Square.

Polítiques de la botiga

Crea polítiques d’enviament i devolució perquè als clients els quedi clar què poden esperar i què no. Els clients veuran aquesta informació durant el procés de pagament. Selecciona Modifica les polítiques de la botiga per configurar o modificar les teves polítiques d’enviament i devolució.

Política d’enviaments

Una política d’enviaments clara hauria de respondre a les preguntes següents:

 • Quines empreses de transport i serveis ofereixes?
 • Quant de temps transcorre entre que es fa la comanda i s’envia?
 • Hi ha un horari específic per fer les comandes?
 • Hi ha zones on no feu entregues (per exemple, apartats de correus, o països o regions específiques)?

Política de devolucions

Una política de devolucions clara hauria de respondre a les preguntes següents:

 • Quant de temps té el client per fer la devolució d’un article?
 • Quin és el procediment per a un canvi o una devolució?
 • Quant es tarda a processar?
 • Qui paga la devolució dels articles?
 • Hi ha articles que no es puguin retornar (per exemple, articles rebaixats, o articles oberts o usats)?
 • Ofereixes reembossaments complets, intercanvis o crèdit a la botiga?

Configuració avançada

Canvia el mode de procés de pagament i activa o desactiva altres opcions avançades. Selecciona Modifica la configuració avançada per fer-hi canvis.

Mode de procés de pagament

Alterna entre Afegeix a la cistella o Compra.

 • Afegeix a la cistella és la configuració per defecte, que permet que els clients col·loquin el nombre d’articles que vulguin a la cistella abans de passar al procés de pagament.
 • Compra permet als clients ometre la cistella per passar directament al procés de pagament, si es tracta d’un sol article. Nota: aquesta opció no es pot fer servir per a la recollida a la botiga.

Botons de pagament

Aquests paràmetres poden modificar l’experiència del visitant a les pàgines d’articles i el procés de pagament al lloc web. Pots acceptar pagaments amb Apple Pay i Google Pay a les pàgines d’articles perquè els clients puguin fer una compra ràpida d’un únic article.

Mètodes de tramitació predeterminats

Si ofereixes diversos mètodes de tramitació de les comandes, pots definir-ne un com a opció per defecte. Els clients sempre poden triar un altre mètode de tramitació que estigui disponible en el moment de la compra, però l’opció que hagis definit com a predeterminada hi estarà preseleccionada.

Experiència del client

Els clients podran pagar al lloc web fent servir les opcions de pagament habilitades que apareixen a dalt.

La pàgina de confirmació de les comandes que els clients veuen després del procés de pagament mostra els detalls i l’estat de la comanda. També hi ha informació important sobre el tipus de comanda (enviament, recollida a l’establiment, etcètera) i el tipus d’article (alimentació i begudes, servei, físic, digital, etcètera).

Resoldre problemes amb l’Stand

Si apareix un error 404 o que indica que No s’ha trobat el web publicat a la pàgina del procés de pagament del web de Vendes en línia Square, ho pots solucionar tornant a publicar el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square. Un cop l’hagis tornat a publicar, actualitza el lloc web i torna a provar de processar el pagament per verificar que ja no apareix l’error.

No trobes el que necessites?