Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Opcions del procés de pagament amb Vendes en línia Square

Square-Online-Checkout-Page-Style-CA

És possible millorar l’experiència de compra dels clients mitjançant la configuració de diverses opcions del procés de pagament del web de Vendes en línia Square. Per fer-ho, ves a la Vista general de Vendes en línia Square i selecciona Configuració > Procés de pagament o Configuració compartida > Procés de pagament.

Nota: el disseny de la pàgina del procés de pagament, incloent-hi els colors del fons i de les lletres, i les formes i els colors dels botons, serà el mateix que el del web de Vendes en línia Square i no es pot personalitzar per separat. Consulta més informació sobre com triar estils per al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Accepta comandes online

Pots activar o desactivar aquesta opció, però si la tens desactivada, malgrat que els articles continuïn mostrant-se al web, no es podran comprar.

Accepta pagaments

Fes servir un processador de pagaments al web per acceptar pagaments online. Consulta més informació sobre com acceptar pagaments a Vendes en línia Square per conèixer totes les opcions disponibles.

Comandes de grup

Nota: per activar les comandes de grup, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Amb les comandes de grup, cada persona podrà afegir els seus articles a una cistella compartida des del seu propi dispositiu. És una opció ideal per a famílies i grups d’amics que fan comandes conjuntament, o bé per als membres d’un equip que volen demanar el dinar durant una reunió de feina.

El propietari de la cistella pot activar aquest tipus de comandes al web i generar un enllaç per compartir-lo amb qualsevol persona que vulgui afegir-se a la comanda. En fer clic a l’enllaç, es redirigirà els usuaris al web perquè comencin a afegir articles a la cistella compartida. Un cop tots hagin acabat, el propietari podrà enviar la comanda i pagar-la. Qualsevol persona pot sortir de la cistella per fer la seva pròpia comanda.

Nota: en aquests moments, les comandes de grup només estan disponibles per a les opcions de recollida a l’establiment, entrega a un domicili de la zona i comandes amb codi QR tancades, és a dir, sense l’opció de deixar el compte obert.

Propines

Configura les propines per a les comandes amb recollida a l’establiment, entrega a domicili i codi QR.

Propines intel·ligents vs. propines percentuals

Per habilitar les propines, comença per activar l’opció Accepta propines i selecciona Propines intel·ligents o Únicament propines percentuals.

  • L’opció Propines intel·ligents mostra un percentatge o un import sencer en funció de l’import final de la comanda. Es permet acceptar propines amb import sencer per a comandes inferiors a 10 € i propines amb percentatge per a comandes superiors a 10 €.
  • L’opció Únicament propines percentuals mostra les propines amb percentatge per a totes les comandes, sigui quin sigui l’import final.

Imports predeterminats de les propines

Tant si actives Propines intel·ligents com Únicament propines percentuals, pots establir tres percentatges com a opcions de propina predeterminades durant el procés de pagament. Al menú desplegable, pots triar que un percentatge de propina predeterminat dels tres percentatges que hagis introduït anteriorment es mostri preseleccionat durant el procés de pagament. A l’hora de fer els pagaments, els clients poden modificar l’import o eliminar-lo.

Si has activat l’opció Propines intel·ligents, també pots triar un import sencer predeterminat per a les propines.

També pots activar les opcions de propina al TPV Square per a les transaccions que processis en persona. Consulta més informació sobre com propines amb TPV Square.

Dades introduïdes pels clients

Per personalitzar la informació que els clients et donen durant el procés de pagament, selecciona Modifica les dades introduïdes pels clients.

Camps del procés de pagament

Afegeix més camps al procés de pagament amb les opcions següents:

  • Fes que el número de telèfon sigui opcional: El número de telèfon sempre es demana per a la recollida a l’establiment i l’entrega a domicili, però pots donar l’opció als clients de no haver-lo d’indicar per als altres mètodes de tramitació si marquen aquesta casella.
  • Permet que el client deixi una nota al venedor: Mostra un quadre de text perquè els clients deixin una nota durant el procés de pagament. Els pot ser útil per donar informació concreta sobre les comandes (per exemple, incloure una nota especial en una comanda amb enviament, eliminar un ingredient específic d’una comanda de menjar, etc.).
  • Permet que els clients se subscriguin per rebre els teus correus electrònics de màrqueting: Els clients es poden donar d’alta a les notificacions de màrqueting durant el procés de pagament. Els clients que ho fan, s’inclouen automàticament a les campanyes de màrqueting. Més informació sobre com començar amb Màrqueting Square.

Demana sempre l’adreça del destinatari per a

Selecciona l’opció Articles no físics per demanar l’adreça del destinatari per a les comandes amb articles digitals, donacions, afiliacions, esdeveniments o serveis. L’adreça del destinatari es demana de manera automàtica quan sigui necessari de cara a les declaracions d’impostos i per a totes les comandes amb enviament i entrega a domicili.

Demana sempre l’adreça del comprador per a

Consulta les opcions aplicables a les comandes amb Entrega a domicili, codi QR, Recollida a l’establimenti Enviament . També pots demanar les adreces dels clients per a les comandes amb Articles no físics.

Nota: l’adreça del comprador sempre es demana per als regals. Més informació sobre com configurar les opcions de regal amb Vendes en línia Square.

Polítiques de la botiga

Crea polítiques d’enviament i devolucions perquè els clients disposin de tota la informació que necessiten durant el procés de pagament. Selecciona Modifica les polítiques de la botiga per configurar o modificar les polítiques d’enviament i devolucions.

Política d’enviaments

Una política d’enviaments clara hauria de respondre a les preguntes següents:

  • Quines empreses de transport i serveis ofereixes?
  • Quant de temps transcorre entre que es fa la comanda i s’envia?
  • Hi ha un horari específic per fer les comandes?
  • Hi ha zones on no feu entregues (per exemple, apartats de correus, o països o regions específiques)?

Política de devolucions

Una política de devolucions clara hauria de respondre a les preguntes següents:

  • Quant de temps té el client per fer la devolució d’un article?
  • Quin és el procediment per a un canvi o una devolució?
  • Quant es tarda a processar?
  • Qui paga la devolució dels articles?
  • Hi ha articles que no es puguin retornar (per exemple, articles rebaixats, o articles oberts o usats)?
  • Ofereixes reembossaments complets, intercanvis o crèdit a la botiga?

Configuració avançada

Canvia el mode de procés de pagament i activa o desactiva altres opcions avançades. Selecciona Modifica la configuració avançada per fer-hi els canvis que vulguis.

Mode de procés de pagament

Alterna entre Afegeix a la cistella o Compra.

  • Afegeix a la cistella és la configuració per defecte, que permet que els clients col·loquin el nombre d’articles que vulguin a la cistella abans de passar al procés de pagament.
  • Compra permet als clients ometre la cistella per passar directament al procés de pagament, si es tracta d’un sol article. Nota: aquesta opció no es pot fer servir per a la recollida a la botiga.

Botons de pagament

Aquests paràmetres poden modificar l’experiència del visitant a les pàgines d’articles i el procés de pagament al lloc web. Pots acceptar pagaments amb Apple Pay i Google Pay a les pàgines d’articles perquè els clients puguin fer una compra ràpida d’un únic article.

Mètodes de tramitació predeterminats

Si ofereixes diversos mètodes de tramitació de les comandes, pots definir-ne un com a opció per defecte. Els clients sempre poden triar un altre mètode de tramitació que estigui disponible en el moment de la compra, però l’opció que hagis definit com a predeterminada hi estarà preseleccionada.

Experiència del client

Els clients podran fer pagaments al web amb qualsevol de les opcions anteriors que hi tinguis activades.

Un cop fet el pagament, se’ls mostrarà una pàgina de confirmació amb la informació i l’estat de la comanda. També hi trobaran informació rellevant sobre el tipus de comanda (com ara el tipus de tramitació) i el tipus d’article (físic, menjar i beguda, servei, digital, etc.).

Resolució de problemes

Si un cop publicat el web de Vendes en línia Square, t’apareix l’error 404 (No s’ha trobat la pàgina) durant el procés de pagament, prova de tornar a publicar-lo des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per solucionar-ho. Un cop fet, actualitza el web i comprova que l’error no torni a aparèixer durant el procés de pagament.

No trobes el que necessites?